HTML

Hirdetés

Hirdetés

Szar csajozós dumák blogja

Csajok! Biztos titeket is megtaláltak már ostobábbnál-ostobább csajozós dumákkal mindenféle pasicsökevények az utcán, a buszon, kávézóban vagy szórakozóhelyen... Én különösen "szerencsés" vagyok ebből a szempontból, mert nem telik el úgy egy hét vagy hónap, hogy valami gáz csávó be ne találjon... de a legéletképtelenebb, legszutyokabb szövegekkel! Szerintetek komolyan azt gondolják magukról, hogy ez nekünk bejön???

Friss topikok

  • Jocó ügynök: Az komoly. Jó kis csalódás lehetett akkor, hogy jófejnek tűnt, aztán... (2016.04.24. 16:49) Super Mario és az olasz kolbász!
  • Jocó ügynök: Én múltkor egy ellenpéldát találtam, ahol épp azt mutatják meg, hogy... (2016.04.24. 16:19) A kezdetek!

Hirdetés

Fehér a szád széle, bébi!

2008.04.15. 18:14 :: Szaszinko

Mivel az előző bejegyzésnél voltak akik felrótták nekem, hogy angolul kerestem képet az aktuális sztorihoz, most előre szólok; ismét ez történt :) Bár nem pont azt ábrázolja, amit a küldött levélből ki lehet következtetni, de miután beírtam a google-be, hogy "milk lips".... egyszerűen nem tudtam ellenállni, hogy ne ezt a képet rakjam ki. :))

"Az eset nemrég történt meg velem és Dóri kolléganőmmel. Most, hogy kissé kisütött a nap, és elkezdhettük élvezni a napsugarakat, úgy gondoltuk, hogy az edédidő a legjobb egy jó tejeskávé elszürcsölgetésére. És ahogy megfogant a gondolat az agyamban és beindult a nyálelválasztásom, már csörgött is Dóri a másik irodából, hogy 10 perc múlva tali a caféban. Dumcsi,dumcsi,dumcsi, tejeshabosbaboskávé,napsütés, madárcsicsergés. Hmn, tudunk élni!-nyugtáztuk. hohó, úgy látszik mások is...- bökött oldalba Dóri, az éppen akkor érkező falkára. Csupa helyes fickó kezükben lötykölve a feketét épp a mellettünk lévő asztalhoz ültek le. Az egyik nem szakadt le a laptopjáról,a másik egy újságba rejtette helyes pofiját. De közülük kettő egyre többször nézett ránk. 30-as, jólszituált, helyes srácok. Amolyan félistenek. Igazi férfiak! hmn, tavasz van!-kacsintottunk össze Dórival. Szemezgetés, összemosolygás. Jajj, de aranyosak! végre két normális pali! upsz,upsz, vége a sziesztának. Ők is indulnak. gyorsan kiittuk még a maradék tejhabot, mikor a szőke srác, ahogy elhaladt Dóri mögött végighúzta az ujját fedetlen vállain. Igen?-fordult meg megriadtan Dóri. Figyu, fehér a szád széle,bébi!
Na ez az a "jajjneeemááár"-szitu. Ugye ismerős? Bár ne szólalt volna meg...bazdmegolva slattyogtunk vissza az irodába."

18 komment

Címkék: kávé fehér bébi tej tejeskávé száj széle tejhab

A bejegyzés trackback címe:

https://ostobapasik.blog.hu/api/trackback/id/tr27426947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mario 2008.04.15. 18:25:06

Tegnap csak végigolvastam a blogot, de ma már büszkén jelenthetem be, hogy khmmm. első. :)
Máshol mindig lekésem....

Törpi 2008.04.15. 18:28:41

Hmmm. Ha a képen látható "úr" jönne oda hozzám, azzal a szöveggel, hogy "nem fehér a szám széle, bébi?" azért lenyalnám.... Boccs, ezzel én is rontom a statisztikát??? :)

Szádba szarok 2008.04.15. 19:34:25

jót ötlet ez a blog, kár hogy csak idióta picsák szar sztorijai jelennek meg.

"De közülük kettő egyre többször nézett ránk. 30-as, jólszituált, helyes srácok. Amolyan félistenek. ... végre két normális pali!"

természetesen attól lesz normális a pali, hogy rád néz, 30as és.. ugyebár a nők nem kurvák, de azért a jólszituált pasi az már félisten. természetesen kedves, gyengéd, törődő, nem kúr félre, mindent megtenne a párjáért, (leendő) gyermekei kiváló apja.. azért mert rádnéz, 30as és jólszituált.

idióta kurvák.

Steppenwolf 2008.04.15. 21:36:21

Baromi érdekfeszítő kis szösszenet...
De ez szerintem inkább az "ostobacsajok" kategória. :P
Én egyébként viccen kívül is csak sajnálni tudom ezt a "jólszituált" "félistenekből" és "istennőkből" álló sznob állatfajt.

CASSANDRA 2008.04.15. 22:16:29

tulajdonképpen az a bajotok, hogy a jólszituáltság egy számotokra elérhetetlen szint és megmagyarázhatatlan fogalom?Vagy csak tipikusan olyan palik vagytok, akik egy ilyen helyzetben nem tudnának elhaladni a csaj mellett lazán, hanem azonnal rákattannátok a folytatásra, már ha van merszetek odamenni.Az ilyen gyengéden határozott férfiakat imádom,bár még az is beleférne, hogy búzák voltak.Vagy rosszabb nős férfiak...a nős férfiak a legrosszabbak, lelkiismereti okok miatt kerülendők

eva 2008.04.16. 10:21:07

Szádba szarok és társaik!
Olvasgatom egy ideje a blogot és szerintem kurvára mindegy nektek, hogy ki írja, mit ír, hogyan fogalmaz, a lényeg, hogy bele tudjatok kötni.és az is biztos, hogy a nőkhöz valyim kevés közötök van.Pl: most itt nyammogsz azon, hogy ezek a csajok egy kévázóban két szimpatkius pasival összemosolyognak és igenis, több jó tulajdonsággal ruházzák fel őket, mint amit valóban birtokolnak.de ettől még nem hülyepicsák, pusztán szeretnének normális palikkal ismerkedni.És abból, hogy ezek a pasik normálisan-helyesbítek-számukra tetszően voltak felöltözve és némi intelligenciát feltételeztek róluk, azért ismét nem hülyepicsák.Mi bajotok van? Hol szólt a sztori márkás öltönyökről, a franc tudja milyen márkájú órákról vagy mittomén mi számít nektek luxusnak és "csajfogónak"!Most az a baj,hogy ők nem kiábrándult, besavanyodott nők akik, ha rájuk néz pár jó pasi nem futnak ki a világból, hanem viszonozzák a mosolyt?áh, hihetetlenek vagytok, de komolyan..

madchild 2008.04.16. 10:31:22

1, az ide irogato sracok kozul mindig is lesz valaki akinek nem tetszik az eppen adott tortenet mert .... tobb oka is lehet de a fo valoszinuleg az ego ami serul amikor olyat olvas ahol mi sracok vagyunk a bunkok...
2, az ide irogato lanyok kozul paran el is hiszik, hogy a ferfi akkor ferfi ha 30as, jotestu-jokepu jo-autos jo-zakos, blablabla...persze a legtobb ilyen vagy homar vagy nos vagy csak szereti a friss hust...az hogy idonkent olyanokkal jartok aki az apatok lehetne...
3, en is ferfibol vagyok de par tortenet ahol a ferfinem bunko nem fogja elrontani sem a kedvem sem nem okoz torest kis eletemben..ez egy tortenet (igaz/hamis?) es ha ezt vesszuk alapul az eselyszazalekom a lanyoknal rohamosan no...vagy mar a csillagos eget verdesi kb...

eva 2008.04.16. 10:54:56

madchild!

a 3) - tetszett a legjobban:) és nem is kell elrontsa a kedved, mert a lényeg, hogy -ezek szerint-, te nem ilyen vagy. Az biztos, hogy mind fiú, mind lány oldalon vannak defektes példányok, akiket legszívesebben kizárnék az egyedfejlődésből, de hát legalább röhögni lehet rajtuk vagy épp sajnálni őket(én itt tartok). És nem beszélve arról, hogy ezek az egyedek mennyire lejáratják a többieket.Itt a példa: leírja egy lány hogy jólszituált, helyes pasi és máris jön a nyáladdzó csorda, hogy fújjfújj pénzéhes picsa! Vagy egy kedves srác azt mondja egy szórakozóhelyen, hogy szép a szemünk és mi máris fújjfújj bunkó szatír!és lassan itt az apokalipszis...:)

madchild 2008.04.16. 11:39:49

eva : yes!

Igazad van de sajnos egy ilyen vilagban elunk viszont nem lehet azt mondani hogy minden srac bunkosuttyo mint ahogy azt sem hogy mindenlanykurva...egyik sem igaz altalanossagban de van akire (/vannak akikre) igaz.
Amugy nem sajnalom ezeket az egyedeket egy kicsit sem, az o elete, az o probalkozasa, az o pofaraesese...nekem alapot ad hogy egy jot rohogjek rajta, azt nem mondom hogy tanulok a hibajabol mert egyszeruen nem megyek oda igy vagy ilyen dumaval csajokhoz de jo tudni hogy vannak olyan analfabalfaszok akik ilyenekkel probalkoznak...hello szep uj vilag!

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2008.04.16. 20:30:46

szerintem itt félreértés van.
a reklám meleg pasiknak szól :-).

mikepatton 2008.04.16. 21:04:57

Most tényleg nem értem mi a baj azzal, ha valaki jólszituált...
Az, hogy egy nő vágyik arra, hogy az adott férfiba valami igényesség (nem egyenlő sznobsággal), intelligencia, és nem utolsósorban rátermettség szoruljon jogos igény... Szerintem... Lehet fikázni a blog íróját, de az, hogy egy nő kiváncsi arra, hogy mennyiben jelenthet számáras támaszt hosszútávon egy férfi, akár anyagilag is totál érthető...
Rendben tőlem is távol áll ez a kiülünk kávézgatni dolog, de még mindig jobb ha egy nő számára ez vonzó, és nem a kopasz, 120 kilós zéróiq-s fiatalemberek

HöZsö 2008.04.16. 23:48:07

Hehe, megállapítottátok a szomszéd asztaltól, hogy normális pasik. Én ezen röhögök nagyon.

sergio 2008.04.20. 22:01:22

valszeg a posztíróról is lerítt, h kb az az egyetlen érdeklődési köre az életben, h végre elkápráztassa őt egy jólszituált 30-as normális pasi, egy félisten. egy normális, kiegyensúlyozott, értékes lány azonban sokmindent csinál, de biztos nem írogat ilyen idióta blogokba, és vihorászik más esetlenségén. ahhoz megtörténjen amiről álmodozol több kell, mint mereszteni a segged egy kávézóban. mielőtt még szingli 30-asként siránkoznál h de szar a világ, és idióták a pasik, foglalkozz ezzel kevesebbet és tedd magad hasznossá édes...

uzssob · http://uzssob.extra.hu 2008.04.21. 07:44:29

A pasi ostoba, de a lányon volt a ciki (?) bajusz.

A történet leírását nem minősíteném. Ha egy szót nem írt volna bele a kedves beküldő, akkor máris szimpatikus lehetett volna.

Ki találja ki melyikre gondoltam?

dzseffry 2008.04.24. 01:28:30

jólszituált... igen, ezekről a picsákról kb. ennyit.

Ha a Cosmóban azt olvasták volna, hogy most ez a trendi csajozós szöveg, nyilván másképp fordul a kocka.

sd 2008.04.24. 01:53:34

a postrol mar akkor lejott, h gazos a csaj, amikor: 10perc mulva tali a cafeban...
de azert vegigolvastam, kar volt

Bonie · http://www.bonieclydebeka.blog.hu 2008.07.16. 14:59:56

egyébként miért baj hogy szólt neki hogy tejhabos a szája? tudom, hogy mire gondolt a csaj amikor ezt meghallotta, de mi van ha a pasi tényleg csak a tejhabra gondolt? rossz az aki rosszra gondol...
süti beállítások módosítása