HTML

Hirdetés

Hirdetés

Szar csajozós dumák blogja

Csajok! Biztos titeket is megtaláltak már ostobábbnál-ostobább csajozós dumákkal mindenféle pasicsökevények az utcán, a buszon, kávézóban vagy szórakozóhelyen... Én különösen "szerencsés" vagyok ebből a szempontból, mert nem telik el úgy egy hét vagy hónap, hogy valami gáz csávó be ne találjon... de a legéletképtelenebb, legszutyokabb szövegekkel! Szerintetek komolyan azt gondolják magukról, hogy ez nekünk bejön???

Friss topikok

  • Jocó ügynök: Az komoly. Jó kis csalódás lehetett akkor, hogy jófejnek tűnt, aztán... (2016.04.24. 16:49) Super Mario és az olasz kolbász!
  • Jocó ügynök: Én múltkor egy ellenpéldát találtam, ahol épp azt mutatják meg, hogy... (2016.04.24. 16:19) A kezdetek!

Hirdetés

nem kell spermás bugyival hazamenned

2008.07.22. 13:04 :: Szaszinko

 

„Egyik hétvégén leugrottunk a Velencei tóra strandolni.Tiszta hering strand fogadott minket.Vettünk egy üveg pezsit, és megpróbáltunk egy

vízhez közeli helyet találni.Sehogy nem fértünk el normálisan hárman, ezért nagyon szorosan kellett feküdnünk a mellettünk lévő 40 körüli pasashoz.Én voltam a hozzá közelebbi szélén.Megbontottuk az üveget, és kártyázni kezdtünk.Fürödtünk, ittunk kicsit, megint fürüdtünk, elfáradtunk.Ledőltem,amíg a többiek kajáért mentek.A mellettem lévő pasi látszólag aludt.Persze csak azt hittem.Ahogy kezdtem elpilledni, arra kelek, hogy a keze az enyémhez ér, elhúzódtam, és folytattam a napozást.Gondoltam, elaludt, és véletlen volt.A pasiból nem néztem volna ki, hogy ilyen paraszt, és így akar csajozni, teljesen kultúráltan nézett ki.Mint egy apuka.Átlagos testalkatú, kicsit inkább vékony, őszes göndör haja volt..

Aztán megint elszunyókáltam.Arra ébredek, hogy az a gennyedék kihúzta a kötős bugyim masniját, és kicsit félre húzta a popsimon a bugyit.Kúrvára felháborodtam:

 

-Te mi a faszt képzelsz, mit csinálsz?-akkor láttam, hogy a törölközőt a fecske alsójára tette,ami egyébként sima alsó volt, nem is fürdőnadrág és alatta matat.Amikor felriadtam, kivette a kezét a törülközője alól.

 -Semmit.Napozom.

 -Az anyádat napozol, te itt rejszolsz rám!Te gusztustalan állat- és már pakoltam is össze a cuccomat.Mire ez a pöcs hozzátette.

 -         Legalább nem kell spermás bugyival hazamenned az anyukádhoz.Féltékeny kurva!

         Addigra már körülöttünk mindenki észre vette a helyzetet, és a pasit bámulták, mire hevesen összepakolt, és elsietett a strandról.A barátnőim azt mondták menjünk el a rendőrségre, hogy kitegyenek róla fotókat, hogy  máskor ez ne fordulhasson elő.De én nem akartam erről beszélni, inkább hazamentem.Szóval ennyit a férfiakról.Miért nem hallani ilyet nőkről?Ti mind aberrált állatok lesztek idősebb korotokra, ha nem kaptok pinát!Férgek.Egy nő meg meg tud öregedni méltósággal.

 

Marygold”

411 komment

Címkék: állat perverz szemét bugyi sperma pasik aberrált férgek

A bejegyzés trackback címe:

https://ostobapasik.blog.hu/api/trackback/id/tr20579887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. No 2008.07.22. 16:28:28

Az az idős nő aki 70 fölött az ölebecskéjével nyalatja ki a kopott afrikját, az is aberrált állat? Ha nem, akkor micsoda? Bár tény, hogy őneki nem hiányzik a pina.

szvsz 2008.07.22. 16:29:15

davidmoyes: nem zsidoztam, de lam-lam, mennyire jellemzo a megnyilvanulasod (a zsido -vagy nem az, kit erdekel?- nyivakol, hogy zsidoznak -pedig nem is-, aztan csodalkozik, hogy zsidozzak miatta). ezen akar zsidozhatnek is, na de azt majd egy masik blogon.

davidmoyes 2008.07.22. 16:30:06

Akkor mit jelent a mozeske..?
Tényleg nem értelek..

PeterBogyo · http://ujbuda.kutyaiskola.eu 2008.07.22. 16:30:17

Akit zavar az általánosítás az pls irjon már ide is pár okos postot. Vannak dolgok amiket az ember vmi oknál fogva általánosítva tud jól kifejezni. Barbarának mit kellett volna irnia? "Egyes idősödő férfiak, aki strandon fecskenadrában szoktatk türülköző alatt rejszolni, fiatal csajok seggét bámulva, idősebb korkrba aberrált állatok lesznek, ha nem kapnak pinát"

Azeket a cikkeket is kommentljétek meg pl mivel a szemét index is általánosít.
Ribancok!

Segytek pár ötlettel
index.hu/tudomany/blog/2008/07/22/a_voros_rizs_csokkenti_a_koleszterinszintet/
Mire fel szól ez bele, hogy mit egyek, én nem azért eszem a vörös rízst, szóval milyen jogon általánosít? Büdös kurva

index.hu/tudomany/blog/2008/07/22/eredmenyes_a_lezeres_ranctalanitas/
Az én ráncaimat ugyan nem távolítja el! kikérem magamnak, hogy az én ráncaimat is igy kezeljék, meg különben is, nincsenek is ráncaim. Aki kurvának megy ne csodálkozzon ha megbasszák

index.hu/politika/belhirek/359007/
ne mondják már meg, hogy azért mert van pár hitelem attól én is rászoruló vagyok. Mit képzelnek ezek?

V10R1C4 2008.07.22. 16:31:29

bierkamp: anyádat is. Aki annyira csak a gyerekgyártásra van kitalálva, hogy egyszer adtak a kezébe, fejre is ejtett yol.
aLEXan: na ez az. Hogy nem kel azonnal leereszteni a lilaködöt és általános ökörségekkel dobálózni. Akkor se, ha már volt sunyi/buta/rosszindulatú/gerinctelenül viselkedő csajod, vagy láttál már ilyet. A volt barátom alapján én is mondhatnék mindenfélét a pasikra, mert elég birkának kellett lennem, hogy vele maradjak két és fél évig (annyi hétig se kellett volna erőltetni, csak, mivel nem volt semmi előzetes tapasztalatom, ezt sem tudtam megítélni). De nem mondok, mert nem róla klónozták az összeset. Csajok ugyanez. Sőt, egy ember is lehet egy életkorban, helyzetben, stb. seggfej - aztán "kinövi"...
A helyátadós esetben a csaj totál félreértette a dolgot - eleve bizalmatlan volt, aki a kedvességet mindig paranoid figyelemmel lesi, nehogy valami kamu legyen benne. Sajnos rengeteg ilyen ember van, a magyarok (és nem csak ők) ebből a szempontból teljesen el vannak tévedve. Egyszerűen nem látnak túl azon, hogy a szituációban szereplő emberek egy nő és egy pasi. Meghatározza az egész hozzáállásukat a két nem viszonya.

Bezuhov. 2008.07.22. 16:32:48

NBH 2008.07.22. 16:28:04

te sem lattad a psotban a kepet, fogadok! :)

megmondoember 2008.07.22. 16:33:06

Egyébként emlékeztek még arra a posztra a szakítósblogról amelyikben egy faszi írt valami lúvnyáról akivel amikor ágyba bújtak odajött hozzájuk a csaj macskája és elkezdte nyalogatni a csajt, a posztoló szerint nagy gyakorlattal és beleéléssel és a csaj nagy örömére, majd amikor ettől faszikámat megrohanta a hányinger és ezt szóvá is tette, akkor a csaj elmondta mindennek aminek csak lehet...

De hát perverzek csak a pasik tudnak lenni. A nők pedig csak tisztességesek és méltóságosak. Definíció szerint... Bruhahaha :)))

szvsz 2008.07.22. 16:34:04

davidmoyes: semmit, kis cuncimokus, vigyazz a napon, nehogy radverjek. pa'-pa'.

Repülő Majom · http://www.kutyushop.hu 2008.07.22. 16:34:54

Könyörgöm, egy strandon hogy lehet kurvának öltözni??? (na jó, ha leszámítjuk azt, aki még úszni is kisminkelve megy).

vidéki men 2008.07.22. 16:37:00

"Ti mind aberrált állatok lesztek idősebb korotokra, ha nem kaptok pinát!Férgek.Egy nő meg meg tud öregedni méltósággal."

Nyilván. Tökéletesen igazad van, legyél leszbikus...

NBH 2008.07.22. 16:37:37

Bezuhov
Most, hogy mondod... :)
(túl sokat nézek karaktert, már átsiklik a szemem a képen)

V10R1C4 2008.07.22. 16:37:39

Teker: mond neked valamit az, hogy fürdőruha? Abban szoktak strandra járni. Nem az utcán. Strandra. Napozni. Ott ez a normális. Sőt, a nudista strandon meg pucéran járnak, mert ott meg az a normális.
911 Turbo: végül is a hátbarúgás is érintés. Akkor ha én így téged megérintelek, akkor neked örülni kell. Megdumáltuk?
szvsz: hogy nem szakad rád a plafon. Azért, mert nem esett ki a szádon (klviatúrádon, csáprágódon) az a szó, hogy "zsidó", mit gondolsz, mi a szart csináltál?

Dr. No 2008.07.22. 16:37:40

www.freewebbolt.hu · www.freewebbolt.hu 2008.07.22. 16:30:17

"Akit zavar az általánosítás az pls irjon már ide is pár okos postot. Vannak dolgok amiket az ember vmi oknál fogva általánosítva tud jól kifejezni."

Tök igazad van, máris kezdhetjük a sztorikat a büdös zsidókról, a tolvaj cigányokról, a koszlott kínaiakról, valamint - külföldiek tapasztalatai alapján - a csaló magyarokról.

De jó zaftosakat ám!

Dr. No 2008.07.22. 16:37:43

www.freewebbolt.hu · www.freewebbolt.hu 2008.07.22. 16:30:17

"Akit zavar az általánosítás az pls irjon már ide is pár okos postot. Vannak dolgok amiket az ember vmi oknál fogva általánosítva tud jól kifejezni."

Tök igazad van, máris kezdhetjük a sztorikat a büdös zsidókról, a tolvaj cigányokról, a koszlott kínaiakról, valamint - külföldiek tapasztalatai alapján - a csaló magyarokról.

De jó zaftosakat ám!

zenész 2008.07.22. 16:39:28

hülye picsa, mit fetrengsz részegen a strandon??

holex · http://fred-basset.blogspot.com 2008.07.22. 16:42:01

a történet első felét még el is hinném odáig, hogy a fecó ott recskázik a csaj segge mellett, és a felháborodást is teljesen jogosnak tartom...

DE!

ez a "Szóval ennyit a férfiakról. Miért nem hallani ilyet nőkről?Ti mind aberrált állatok lesztek idősebb korotokra, ha nem kaptok pinát!Férgek.Egy nő meg meg tud öregedni méltósággal. Marygold" befejezés egyértelművéteszi számomra, hogy itt egy ostoba kis ribancról van szó, aki simán feltekeredik minden faszra, tuti, hogy ha a strandon egy barna macsó nyúkált volna hozzá, akkor ez a post nem lenne a post írója meg egy nagy bokorbeli keféléssel lenne gazdagabb.

úgyhogy azért csak ne szállj el Magadtól annyira, kiscicám, mert fogsz Te még könyörögni pasinak, hogy dugjon meg, és majd amikor idősebb leszel, rájössz, hogy mekkora egy nagy baromság a mostani nagy hévvel írt kijelentésed, hogy méltósággal öregszenek meg a nők...

csak az a baj, hogy nem fogod észrevenni akkor majd Magadon ezt.

jah, és, hogy miért nem hallani nőkről ilyet? azért cicám, mert egy nőt akkor is tisztelni kell, ha könyörög a dugásért, és akkor se fogja egy pasi se lefikázni a csajt nyilvánosan ezért.

pampalini 2008.07.22. 16:44:22

PERSZE, HOGY KAMU! KURVÁRA LÁTSZIK! LEGALÁBBIS MINDEGYIKET EGY SZEMÉLY ÍRJA... MONDATOK, ÍRÁSJELEK KÖZÖTT SOSEM HAGY SZÓKÖZT, STÍLUSA IS UGYANAZ AZ ÍRÁSOKNAK. ÉS KB. 16-17 ÉVESRE TIPPELEM...AZ IS LEHET, HOGY NEM NŐ: NEM SŰRŰN MONDJÁK KI, ÍRJÁK LE, HOGY "PINA"... :)
(Aki meg a szájbaba52ott írásjelek, mondatok közé nem tesz space-t, az köcsög! Fáj olvasni az ilyet, baz'meg!)

V10R1C4 2008.07.22. 16:46:32

vidéki men: nekem is mindig ez jut az ilyen mindennőpicsa/mindenpasidisznó dumákról az eszembe. Hogy akkor hogy bírod ki a heteróságot? Nem egyszerűbb lenne azokkal, akik nem picsák/disznók szerinted?
megmondoember: ez már megvolt. Hogy az általánosítós rész egy óriási ökörség, mert olyan, hogy minden pasi perverz vén faszi lesz, a nők meg porcelánból vannak, olyan nincs.

karalábé 2008.07.22. 16:46:49

Miért arra a méltóságos szövegre ugrik rá mindenki? Ha _tényleg_ igaz a történet, akkor rohadtul nem ez a mondanivaló benne. Kíváncsi lennék, ha ez valakinek a lányával valóban megtörténne, akkor leribancoznák-e, hogy ne általánosítson, és hülye ribanc. És igen, bárkivel megtörténhet hasonló (nem, nem ugyanez) szituáció.

Teker meg egy idióta, strandon hogy néznek ki a lányok, asszonyok? Ha bikini, akkor melltartó rész (kitette a mellét, fúúúúúj), plusz alsó rész (kinn a segge is, fúúúúúj). Egyrészresnél is hasonlóan látszódnak az idomok. HA eddig nem tűnt volna fel.

0111011010+4 2008.07.22. 16:47:49

"..-Te mi a faszt képzelsz, mit csinálsz?-" "..-Az anyádat napozol, te itt rejszolsz rám!" Ha ez után a két mondat után még bárkinek is kétségei lennének a post írójával kapcsolatban, emelje fel a jobb kezét és erősen csapja homlokon magát..

zenész 2008.07.22. 16:52:18

nem tom mit rinyál a részeg szuka, örüljön, hogy nem ánuszon tolták, hogy az örrán jöjjön ki a fekália

babraba 2008.07.22. 16:54:37

karalábé: nem, a fiúknak ez nem tűnik fel...ha szexet akarnak (mindegy milyen formában) és a hölgy/nő/büdösribanc ellenáll, az azért van: 1, nem kapott elég pénzt érte 2, büdös frigid kurva... eddig jutottak úgy tűnik a kommentelők az életben (tisztelet a kivételnek)örüljünk, hogy nem a mi pasiaink! :))) ők nőkkel valszeg csak itt beszélgetnek!

szvsz 2008.07.22. 16:54:54

V10R1C4: megnyugtatlak, kimondanam -ha azt akarnam-, de nem akarom ezen a blogon. itt csak az ilyen okostojasok es pokhalos pinak seggere verem, hogy jol csusszon ha felnyomjak nekik a pezsgisuveget a seggukbe. Broaaf.

babraba 2008.07.22. 16:56:54

szvsz: ez igazán kulturált hozzászólás volt... gratulálok! de most tééényleg, gondolod, hogy most igazad van???? és Te melyik vagy? az okostojás nem hiszem... ezek szerint a pókhálós pinás :)))

davidmoyes 2008.07.22. 17:01:20

szvsz..
Külön gratulálok.

Hazudni könnyű 2008.07.22. 17:02:11

Ekkora kamu dumát, mint ez a post...a stílusa is kivánnivalót hagy maga után, de a tartalma szánalmas. Viszont provokációnak elmegy, és ti jó magyar szürkemarhák ugrotok is rá.
[köp]

davidmoyes 2008.07.22. 17:02:53

Ha zsidó vagyok, ha nem, ha nő vagyok, ha nem, nos neked nincs mit mondanom...

l. 2008.07.22. 17:04:12

0111011010+4

"Ha ez után a két mondat után még bárkinek is kétségei lennének a post írójával"

A poszt írójával kapcsolatban eddig sem volt senkinek semmi kétsége (legalább is én itt Szazsinko-ra célzok).

Ellenben nem ez probléma. Attól még ha ez így is hangzott el, még nem mentesíti a férfit a viselkedése alól.

Egyébként a stílus tényleg ronda, de gondolj bele a szituba.

Férfi vagy? Hogy reagálnál rá, ha napozás közben elaludnál a strandon és arra ébredsz, hogy egy idegen csaj pl. a gatyádban túrkál ;-)

Ideális esetben nem káromkodunk, engem is zavar, ha csúnya beszédet hallok. De hasonló fordított szitu esetére nem merném kijelenteni hogy nem káromkodással indítanék...

anonimusz 2008.07.22. 17:04:35

junkies 2008.07.22. 15:02:52

junkies, hol volt ez a buli? nekem bejon a 35-40-es korosztaly :D

bergeroth 2008.07.22. 17:06:19

"...Ti mind aberrált állatok lesztek idősebb korotokra, ha nem kaptok pinát!Férgek.Egy nő meg meg tud öregedni méltósággal."

Szerintem kicsit vegyél vissza, engem pl. eddig 3 csaj csalt meg, akkor most én is mondjam azt, hogy mind büdös rühes tetves mocsok geci kurvák vagytok? Igen? Ezt szeretnéd hallani? Pl. odaírhattad volna, hogy tisztelet a kvételnek, vagy valami.
Jah igen, mi az a "pezsi" ?

2008.07.22. 17:07:49

Annyira élvezettel lehet olvasni ezeket a 'kamu a poszt' kommenteket.

Persze: lehet, hogy kamu. Lehet, hogy férfi írta.
Még még egy nagy csomó kamu dolog van a világon.

De - attól függetlenül, hogy a poszt igaz-e, vagy nem - vannak ennél sokkal cifrább sztorik is.
A nemi erőszakról, pedofíliáról, gyilkosságról, újszülöttet megölő anyákról szóló hírek is mind-mind kamuk.

V10R1C4
Neked hatalmas respect :)
(csakhogy egyvalakit az értelmesek közül név szerint is kiemeljek)

bergeroth 2008.07.22. 17:08:47

Jah igen, és szeretnék hallani egy bocsánatkérést, a "férgek" kijelentés miatt, amiben beteg elméd miatt én is benne vagyok. Sértőnek találom. Szóval?

Józsi 2008.07.22. 17:08:54

Aki így napozik, mint te kisanyám, az megérdemli! Beiszol, egy idegen pasi mellé fekszel hasra, és amikor rádmászik, még te vagy felháborodva!

Sziszka 2008.07.22. 17:09:49

Muhaha! Kezdjük ott,hogy kb kurva mind1,ki van egy csaj közelében,egy vmi biztos,minek tapizzak le egy csajt cska úgy? Ha egy csaj akar vmit,ugyis tenni fog érte,hogy jól megbasszuk! Kell a fasznak itt az egojukat növelni,mert utána kb csinalnak maguknak ilyen arcoskodó blogot:D Utána akiben megérzik a potenciát,lehet az strandon,vagy akárhol, a számukra megfelelő alany,ugyis azt fog velük tenni,amit csak akar:D Okoskodó ostoba nők,na meg töketlen okoskodo faszok,jóhogy vagytok,mert milyen lenne az élet nélkületek? nem lenne min mozi

junkies 2008.07.22. 17:10:53

anonimusz: rock bottom, regent hotel, dubai :-)

megmondoember 2008.07.22. 17:11:30

""..-Te mi a faszt képzelsz, mit csinálsz?-" "..-Az anyádat napozol, te itt rejszolsz rám!" Ha ez után a két mondat után még bárkinek is kétségei lennének a post írójával kapcsolatban, emelje fel a jobb kezét és erősen csapja homlokon magát.. "
Nehogy azt hidd, hogy a mai nők nem így beszélnek! (És akkor még képzeld el mi az amit gondolnak csak, de ki már nem mondanak!) Vagy te bevetted a hülye feminista marketingszöveget amely szerint a nők jobbak/tisztességesebbek/korrektebbek/kevésbéösztönállatok, mint a férfiak? Bruhahaha :))

tapptarapp 2008.07.22. 17:12:37

Tokre sajnaltam szegeny csajt amig az utolso mondatot el nem olvastam. Gz. Sikerult az egyutterzes csirajat is kiolni belolem:D

Amugy tok jo hogy arc nelkul elkuldi az OSSZES pasit a rakba, de feljelentest tenni nincs kedve (amivel speciel a tenyleg bunos pasi megbunhodhetne es mas lanyok meg lennenek kimelve a hasonlo atrocitasoktol)... ehelyett ir arc nelkul egy anyazast minden pasinak (beleertve a mostani vagy leendo fickojat is).

Gratula:)

Carnivora (törölt) 2008.07.22. 17:15:49

Nem babraba & V10R1C4 fantasztikus munkáját dicséri ez a fércpost? :D

A két szerencsétlen megtört b*szatlan feminista ribanc gondolatvilágát tükrözi leginkább ez a magas szintű következtetés, amely a post felét kitölti ...

babraba 2008.07.22. 17:20:41

nem carnivora, ez a te beteg elmédet tükrözi... sztem te voltál a beteg pasi

pipitanc 2008.07.22. 17:21:35

hülye elszállt picsa!

képzelem ahogy mutogatja a seggét a parton és élvezi ahogy a pasiknak csorog a nyála aztán ha akció van még neki áll feljebb.

ráadásul szerintem kamusztori

bergeroth 2008.07.22. 17:25:44

Tételezzül fel hogy igaz.
A lányt kikezdi egy férfi, aki erre egyből felébred, kijózanodik, és elküldi melegebb éghajlatra olyan kifejezésekkel, amit egy kocsmai törzsasztal is megírigyelne. Majd mindezek után, máris mindenhol ilyen férfiakat vízionál, és az összeset elküldi megintcsak melegebb éghajlatra, amit, mint írtam, egy kocsmai törszasztal is megírigyelne. Mindezek után nem tesz feljelentést, hiszen nagy valózínűség szerint, tetszett neki ennek a férfinak a merészsége. Utólag valószínű, hogy inkább belement volna a játékba. Nem kell tagadni, hiszen ti nők mind ilyenek vagytok. Kelletitek magatokat, aztán jön a csodálkozás, amikor valaki esetleg akar is valamit tőletek. Na de nem akarok általánosítani, mert a végén még én leszek a hibás.
Még mindig várok egy bocsánatkérésre, tisztelt(?) cikkíró. Megsértve érzem magam. Szóval?

Skulo · http://politoxi.blog.hu/ 2008.07.22. 17:27:36

Kurvanagy, pasilejárató, köpködős kamusztori egy nősténysovinisztától. Főleg így az utolsó mondattal, vastagon alátámasztva.

010101110101110101+2 2008.07.22. 17:41:56

megmondoember: Igaz, kicsit többértelműre sikeredett.. Arra gondoltam, hogy a post írója faszi, nem pedig Nő.. A nők inkább "masztiznak" mint "rejszolnak", illetve a stílusból bátorkodtam következtetni, de az is lehet hogy igazad van.. Egyébként részemről szivesebben veszek még memóriát, vagy egy vinyót a gépembe minthogy nőkre költsek.. Megvannak a jól bejáratott egyéjszakás leányzók (nem prostik, csak "jóbarátok.." ) hosszútávú kapcsolatba meg kezdjen a... a faszom.

flagellum dei 2008.07.22. 17:47:12

BKV- licoud sztori 2
Pakisztani krumplitermes sztori 2
Stb
Ebreszto csamcsogok

dicaniosatan 2008.07.22. 17:55:20

2 hete a szigligeti strandon 50koruli banya hatonfekudve aszalodott lazan,cameltoe-ba tanga annyira parasztul belehuzva az amugy nem is tanga csak osszecsavarta az elejet, ketoldalt meg sztalinbajuszutanzat. egy heteig remalmaim voltak tole. szemet aberralt nok, ferfiakrol mernem hallani ilyet? mi megtudunk oregedni meltosagba!
faszer altalanositasz hujepicsa?????????

Sziszka 2008.07.22. 17:56:33

De ki ez a csaj és a bnői,hogy ennyire el vannak maguktól? Nem azért,mert annyira zavar,csak kb igy a külső karakterisztika tényleg érdekel,hogy van-e vmi valós alapja:D

Reggie 2008.07.22. 18:08:31

Nyilvan azert nem tett feljelentest mert hazudik mint a vizfolyas. En orvosi igazolas nelkul azt sem hinnem el neki hogy nobol van...

tiltás lesz 2008.07.22. 18:16:25

Figyi! Szerintem a Google le fogja tiltani az accountodat, ha ilyen szövegezésű weboldalra teszed fel a hirdetéseit.

Értem én, hogy közfelháborodásra okot adó postot kell írni, hogy sokan ránézzenek és sokan kattintsanak a hirdetésekre, hogy sokat kereshess, de a szabályzat kimondja, hogy ilyen tartalom mellé nem teheted a hirdetést.

Na csók...

Zelefánt 2008.07.22. 18:21:10

Valahol azt olvastam, hogy az internethasználók többsége leginkább --anyagi helyzetét és INTELLEKTUÁLIS SZÍNVONALÁT tekintve -- a társadalom felső harmadából kerül ki.

Na most mindig is tudtam, hogy sok hülyeséget összeirogatnak itt mindenféle statisztikusok, de ez a fenti kb. 300 hozzácsaholásból bizony tisztán látszik is.

mxplanet 2008.07.22. 18:27:36

MUHAHAHAHA

mary, engem pedig szoktak zaklatni a nők:((

büdös ribanc mindd :(

Megöregedett Pasi 2008.07.22. 18:35:37

"A biztonsági őrök nem avatkoztak közbe, hanem csatlakozva a közönséghez, "Mindent bele" kiáltásokkal biztatták azt a fiatal lányt, aki a Ferencváros-Shiffield United mérkőzés kellős közepén elégítette ki szájával a fiúját."
Ez a cikk pár perce került ki az Indexre. Eredetije és a teljes sztori a Velvetben
velvet.hu/sztori/frasz080722

Szóval ilyenkor egy megöregedett pasi mit gondoljon a Nőkről?
A cikk szerint az aktus 20 percen túl tartott...

megalázott-férfi 2008.07.22. 18:38:49

Képzeljétek! A múltkor pár haverral leugrottam a velencei tóra, borozgattunk és napoztunk a parton. A többiek leléptek enni egyet, de én napoztam. Egyszer csak észrevettem, hogy a mellettem fekvő nő a fenekemet simogatja, és törölköző van ráterítve, és alatta ujjazta magát! Félelmetes, hogy milyen rohadékok a nők mostanában. Teljesen megalázott! Egy reményvesztett férfi!

davidmoyes 2008.07.22. 18:42:30

Miért is, Kurcsány úr?
Ha már megint nem tudunk értelmesen megnyilvánulni...

a 2008.07.22. 18:46:18

na akkor ti hülye libák kik mit sem tudtok a férfiról, elmondom:
1 a férfi egy állat(a nő is:)) a biológia szerint az életének akkor va nértelme ha szaporodhat , van egy ilyen mondás hogy dugj vagy kihalsz....
2. sajnos a férfi nem iszerv ágaskodik(sajnos ezt nwehéz eltakarni), hanem ér hozzá semmi akkor pedig ritka kivétellel lessz orgazmus, de legalább gyorsan lelohad.... nem úgy a jányoknál akiknél nem látszik semmi ha éppen egy macsó csávót nézegetnek (legfeljebb a sikolyuk) .... úgye nem kell részleteznem...

egyébként meg tényleg ribanc vagy mert ilyenért simán fel lehett volna jelenteni
az már más kérdés hyogy Japánban tényleg ráélveznek egyes csajokra és fel is veszik ... ízlés kérdése... másrészt meg persze nem történne semmi ha valamelyik kiscsaj ott masztrubált volna

enyit modok NEM VAGY ELÉG PERVERZ :)(NEM VAGY ÉLETRE VALÓ) :D

_-_- 2008.07.22. 18:47:50

Be kell valljam, a postban szereplő úriember viselkedéséhez hasonló gondolatok bennem is megfogalmazódtak már (a tettig nem merészkedtem el). Történt mindez kb. 12-13 éves koromban. Amikor ugyebár a legyet is röptében, avagy az O betűről is 'az' jut az ember eszébe. :)
Ezek szerint van, aki nem növi ki.
A felháborodás jogos, az általánosítás nem.

Zelefánt 2008.07.22. 18:49:38

Öregem!
Most olvastam én is a Velveten a szopóka-nyalóka-sztorit. Óriási!
Különösen az tetszett, hogy "a többiek árgus szemekkel figyelték", meg hogy az esemény alatt mindvégig zúgó üvöltéstől megtáltosodva a Fradi egyből rúgott egy gólt (mivel úgy hitték, a buzdítás nekik szól).
Eleddig elnyomott lányaink/asszonyaink -- úgy tűnik -- végre radikalizálódnak.

Bástya elvtárs (törölt) 2008.07.22. 19:17:15

Én is kikérem még egyszer magamnak az általánosítást, illetve azt is felháborítónak tartom, hogy a blog szerzője különféle jelzőkkel látja el az olvasót.
Lányok! Szó volt már korábban arról, hogy abba lehet hagyni a másik minősítését. Ennek a stílusnak szerintem nem lesz jó vége.

Sadist 2008.07.22. 19:24:55

"Miért nem hallani ilyet nőkről?"

Mert a férfiak valamiért nem abban élik ki magukat, hogy kamu sztorikat gyártanak az ellenkező nemről :D

Perillustris 2008.07.22. 19:34:37

"a férfiak meg akkor verik ki rájuk a zsebükben, amikor akarják. Ez ilyen egyszerűen működik."

Akkor, de nem ott, ahol akarják, ebben azért egyezzünk meg!

Perillustris 2008.07.22. 19:36:47

"Jah igen, és szeretnék hallani egy bocsánatkérést, a "férgek" kijelentés miatt, amiben beteg elméd miatt én is benne vagyok. Sértőnek találom. Szóval?"

Azért nem kell ezt túlpörögni. Nap mint nap olvasom, hallom, hogy a biciklisek SOSEM állnak meg a pirosnál. Én meg tudom, hogy ez nem így van, oszt' jó napot!

b-max 2008.07.22. 19:39:11

Az a helyzet, a férfiak vizuális tipusú lények.
Tehát ha fehér feszülös nadrág alá tangát veszel fel, azzal vizuálisan izgatod a férfiakat, kvázi molesztálod öket.

Így ez a játék a strandon kettös játék volt, tehát te az embert elkezted vizuálisan molesztálni, erre ő vette a lapot és próbálta azokat a vágyaidat kielégíteni amit az általad nyújtott látvánnyal sugároztál felé.
Nincs ebben semmi aberráció, maximum az hogy ezzel nem vagy tisztában.

anonimusz 2008.07.22. 20:08:36

ja, az meg mekkora mar, hogy egy olyan strandon, ami dugig van emberekkel, vki leall egy alvo not vetkoztetni es onanizalni? bizonyara nem lett volna feltuno...

fotosop!

anonimusz 2008.07.22. 20:16:42

John42 2008.07.22. 15:05:32

listen to this man

Unnamed 2008.07.22. 20:29:24

"Isten azért teremtette a nőt, hogy megbasszák (mind1 hogy gyerek nemzés céljából, vagy " tartályként" üzemeljenek.)
Örüljetek csajok! Valamire ti is jók vagytok:)"

Anyad....

Ja, igen..az altalanositas eleg ocsmany volt a blog vegen, de ha hasonlo helyzetben lennek lehet, hogy en is igy gondolnam - legalabbis amig kicsit leul bennem az elmeny. A feljelentest pedig hasonlo okokbol mint egy nemi eroszaknal - lasd ahogy ti is velekedtetek "biztos kinnvolt a fel segge/melle megerdemelte" - EN sem tettem volna. Az ilyeneknel ugyis az jon le hogy a lany miatt volt az egesz. Ugyanis ha nem csadorban jarunk vessunk megunkra ha megdugnanak a nyilt utcan. Szep is ez a vilag...

aljaskuszobab 2008.07.22. 20:56:05

hat erre mar nem is mondok semmit...

zsedenyi, mikor jonnek az eskuvon menyasszonyt megeroszakolo, meg szules kozben anyukat seggbedugo pasikrol szolo tortenetek?

jol fogy a konyv?

bagolybagoly 2008.07.22. 21:21:57

Hú tényleg, micsoda szemét kurva! Káromkodott meg olyan csúnyát mondott, hogy "rejszolsz, anyad". De szemét! Nem azt, hogy "elnézést, Uram, segíthetek az önkielégítésben?" És még mindennek a tetejébe nem is burka volt rajta a strandon, hanem bikini! Beképzelt ribanc! én kérek minden férfitól elnézést, és ez úton kérem őket arra, hogy folytassák tovább áldásos tevékenységüket, már ami a közterületen való önkielégítést illeti, mert nekünk őszinte nőknek be kell vallanunk, hogy nem bírunk enélkül élni.
... mégha ilyen baszatlan picsák nehezményezik is ...

LyukasBogrács 2008.07.22. 22:04:38

Miből ittátok a pezsGŐT? Műanyag pohárból? Urambocsá' egyenesen az üvegből?
A cigarettát azért kivettétek a szátokból pezsgőivás közben?
Igen? Na, ez megkönnyebülés...

További kultúrált szép nyarat!

bergeroth 2008.07.22. 22:06:06

bagolybagoly.

Szép dolog a cinizmussal átitatott általánosítás. Ne hagyd abba kérlek, a végén még én is elhiszem hogy egy ilyen féreg vagyok, aki rárejszol egy csajra fényes nappal egy tömött strandon.

LyukasBogrács 2008.07.22. 22:08:32

Miből ittátok a pezsGŐT? Műanyag pohárból? Urambocsá' egyenesen az üvegből?
A cigarettát azért kivettétek a szátokból pezsgőivás közben?
Igen? Na, ez megkönnyebülés...

További kultúrált szép nyarat!

bagolybagoly 2008.07.22. 22:15:35

bergeroth, nekem fogalmam sincs, ki vagy és mit csinálsz. azt valószínűleg levetted az itteni kommetekből, hogy a nyilvános helyen való önkilegétís az társadalmilag támogatott magatartásforma. Érdemes ezzel egyetérteni. Mégiscsak a többség. De ugye nem baj, ha én még mindig nem fogok?

LyukasBogrács 2008.07.22. 22:32:08

"Egy nő meg tud öregedni méltósággal"

Neked is ezt kéne tenned. Ha már méltósággal nem tudsz fiatal lenni.

bergeroth 2008.07.23. 00:41:57

Ki mondta hogy én pl. egyetértek vele? Nem értek vele egyet. De abból is nagyon elegem van, hogy egy ilyen után jön az állítólagos sértett, és legszívesebben az ÖSSZES férfit (fiatal+öreg), egyre megy, legszívesebben a pokol tüzén égetné el, arcán beteges és örömteli vihogó mosollyal.
Nem értek vele egyet, de az hogy egy féreg lennék, azt igenis kikérem magamnak.
Tényleg nehéz lett volna odaírni, hogy "tisztelet a kivételnek" igaz?

V10R1C4 2008.07.23. 02:21:19

Carnivora: szerinted? Nekem elég gyanús az, aki azonnal lebaszatlanoz valakit, akivel nem akar és nem is igen tud vitatkozni. Azért gyanús az ilyen duma, mert attól, hogy Te megnyugszol, ha valaki oda se figyelve lök rajtad kettőt, nem mindenki ennek a csodás élménynek a megvonásától kezd el vitatkozni.
dicaniosatan: ez a téma - porcelánból-e vannak a nők, szemben a pasikkal, agy ez baromság? - már rég körbement párszor, a válasz: igen, ez egy egybites általánosítás, már rég túltárgyaltuk.
b-max: a nők sem kevésbé vizuálisak. Mire következtet ebből, kedves Watson?

gusthy 2008.07.23. 07:34:58

V10R1C4:
De igen, a "tudomány mai állása szerint" a nők kevésbé vizuálisak :) Amúgy az ismeretterjesztés szintjén épp a minap volt erről egy cikk az Indexen is.

Reisz Manfréd 2008.07.23. 08:04:38

Unnamed · leonetta.arnyakvolgye.hu 2008.07.22. 20:29:24

Az idézethez hozzátett megjegyzésedre nincs mit mondani, legfeljebb az: pontosan.

De azt még mindig nem értem, hogy ha valaki akkora tirpák, mint a postban szereplő pasasnak látszó dolog, azért miért féreg minden férfi. Akkor valamennyire megérteném az általánosítást, ha utána körbenézett volna a csaj, és azt látja, hogy 100 méteres körben minden pasas épp kiveri.

Nem azért, hogy fényezzem magam (na, jó, de :) ), de pölö még egy nő miatt sem éreztem úgy, hogy ország-világ előtt kijelentsem, hogy MNK. Legfeljebb annyit, hogy "minden nő, aki a megbeszélt randira nem jön el, de még a telefonig sem tud elvergődni, és amikor felhívom, akkor kifejti, hogy a menyétje sűrgős fogselymezésre szorult, bunkó". És mondd azt, hogy ezzel nincs igazam :D

Reisz Manfréd 2008.07.23. 09:01:36

Te meg menj vissza a csimpánzok közé, ha nem utálnak ki az ostobaságod miatt.

Reisz Manfréd 2008.07.23. 15:01:14

Izé, aki törölte osi ill osváthpapát, törölje ezt, meg az előtte lévő 2 kommentemet, mert így elég értelmetlen :)

Vierre_ 2008.07.23. 16:39:30

most olvastam, kurva viccesnek tartom, hogy nagyrészt pasik reagolnak itt így hiába pöcs egy fasz, akkor is a csajé lesz a ribi, sok értelme a blognak nincs :)))

és kurvára nem érzem azt, hogy ha recskáznak és tapiznak egy csajt azt egy vállrándítással el lehet rendezni. Egy strandon bazdmeg kurvára ne kelljen már apácaszerkóba lennie egy nőnek, továbbá még mindig nem érv egy mocskos parasznak a -ne öltözz így nem fogják ezt csinálni veled.

Az általánosítás nem igaz, tanusíthatom, én imádom a pasikat :))) ellenben az, hogy kb le lett degradálva az eset, szánalmas. Én ott fejeltem volna meg a csókát és megtapostam volna, a kurva anyját.

X-polgártárs · http://graffitik.blog.hu 2008.07.23. 17:29:00

Azért nem hallasz ilyet nőkről,mert mi pasik nem szólunk érte. :))

gusthy 2008.07.23. 17:40:50

Vierre, az igaz, hogy az eset gáz, de azzal az általánosítással meglehetős emóciókat vált ki az emberből, és hiteltelenné teszi magát a sztorit.

Mert:
- Odáig az ember azt érzi, hogy "szegény csaj, de bunkó volt vele ez a csávó"
- De az általánosítás hatására az emberben felmegy a pumpa, és azt érzi, hogy "a k.anyját, azt a csajt sajnáltam én itt eddig, aki most közli velem, hogy aberrált féreg vagyok?"

Szóval így.

JZA 2008.07.23. 18:13:01

Marygold szerintem te valami iszonyatos paraszt lehettsz :) :) :) valamint nagyon buta. Sebaj így is boldogan élhettsz talán (hajrá pezsi ezen nagyon nevettem :) ne add fel. A vicc az egészben hogy PONTOSAN NEKED LESZ OLYAN FÉRJED/ÉLETTÁRSAD AKIBŐL ILYEN ABERRÁLT PEDOFIL LESZ HAHAHAHAHAHA

mikepatton 2008.07.23. 18:31:24

Marygold!

Nem lett volna rossz a sztori, és igazad is lett volna, ha végén nem lököd ezt a béna általánosítást...

Ezzel azt sikerült bizonyítanod, hogy unintelligens, primitív majom vagy...

Ennyi...

lol 2008.07.24. 01:58:23

"Egy nő meg meg tud öregedni méltósággal."
Mint Liza Minelli, meg Sharon Stone, Zalatnai Cini?????lol
Hülyék mindig vannak, és mindig is lesznek.

al Dajjal 2008.07.25. 12:32:48

Akkor most én is általánosítok, mert volt egy rossz tapasztalatom:

Minden nő pénzéhes ribanc, méghozzá a legócskább fajtából.

Természetesen ez csak a két általánosítóra vonatkozik: A post írójára és a blog szerkesztőjére, hisz a publikálással egyetértését fejezte ki.

Kutuzov őrmester 2008.07.28. 10:16:27

ez mekkora szar kamu... jó nagy látogatottságot gerenált. ez a blog is csak egy üzlet (index) része. ami nem baj, de ne ennyire primitíven már baszki, ha lehet.

legközelebb azt fogjuk olvasni, hogy A. verzió: egy nő éppen egy lépcső aljánál állt, amikor jött egy férfi fentről, megcsúszott, és mit tesz isten úgy csúszott épp a nőhöz, hogy ellökte, és közben véletlenül a szájába tette a farkát. a nő meg kénytelen volt leszopni.

B verzió: a nő csúszott meg a lépcsőn, alul egy férfi állt, a nő a pinájával ráesett az arcára, a pasi meg véletlenül kinyalta//ha már ott volt a pina, hát kinyalta, nagy baj nem lehet. aztán mindketten bocsánatot kértek a másiktól és hazamentek.

uramatyám.

matyi 2008.07.29. 22:57:08

Hát, bakker, ezt a postot egy faszi írta, és hülyére röhögi magát egész nap, hogy itt hogy le bírta kuratni a csajokat (úgy általában), meg össze is ugrasztotta őket jól.

Szerintem ügyes, ide énis írok legközelebb ilyen "pezsis" cikket. Csak akkor limcsit iszunk, vagy őszilevit vagy málnaszörpit, és "hirtelen" arra ébredünk egy városligeti padon, hogy a garatunkat piszkálja valami (na mi?): egy retkesnagy makkocska, és fúj, mégilyet, és aztismondta, hogy bakfitty.

Ha meg csaj volt, akkor én kérek elnézést, hogy mennyire fődbutaegyszerűhisztiskurva, plussz igazán lehetett volna olyan gáláns, mint az a társa, aki a fradi-meccsen mókázott a faszijával a minap:)

frídhof 2008.07.30. 16:54:57

de legalább sikerült a nőket pinával, a férfiakat féreggel azonosítani. ez is valami

Névtelen betelefonáló · http://bandeenator.blog.hu 2008.07.30. 23:24:24

Nem olvastam kommentet.
Ezt már úgy hívják, morális válság.
Ez annak a jele.
Itt egy írás róla:
kritika3.blog.hu/2008/07/28/mentoautot_kifosztani_templomot_firkalni_a_moralis_valsag_jelei

imhouse 2008.08.05. 11:36:28

Köszönöm Marygold hogy szerinted én egy aberrált állat leszek...

reKorrekt 2008.08.18. 15:23:22

"Egy nő meg meg tud öregedni méltósággal."

Természetesen mint mindig, e kijelentés alól is akadnak kivételek. Értsd: a 'vén csoroszlya' kifejezés férfi megfelelőjét pl. személy szerint nem ismerem ;)
Persze ami történt elítélendő, de ezért az én tehenem is dögöljön meg?
Vagy ez a blog konkrétan erről szól? Sok pasit nélkülöző, megkeseredett nő/hölgy/kisasszony fröcsögvénye? Ha igen, szóljatok... nehogy félreértsek valamit.

ANTIFEMINISTA (tehát NEM hímsoviniszta) 2008.09.04. 00:45:32

"Szóval ennyit a férfiakról.Miért nem hallani ilyet nőkről?Ti mind aberrált állatok lesztek idősebb korotokra, ha nem kaptok pinát!Férgek.Egy nő meg meg tud öregedni méltósággal."


Meg a jó kurva anyád, az, feminista ribanc. Ugyanolyan szar vagy mint bármelyik másik náci. Hogy most épp azért érzed magad fennsőbbrendűnek mert német, angol, amerikai, magyar, cigány, nemdohányzó vagy jelen esetben: NŐ vagy, az tökmindegy. Egy elcsökevényesedett agyú kis szar maradsz.
Nem is érdemelsz jobbat, csak ilyen rejszolós perverzeket. Kívánom, soha ne kapj jobbat.

@nális coitus 2008.09.24. 11:28:27

mekkora kamu szarság ez az egész! én a fejedre vertem volna te kis féreg, utána meg még rád is hugyoztam volna!

Chamea 2008.10.03. 23:20:17

tiltás lesz, add be a google-ba az oldalakat felülvizsgálatra! Várj, majd én beadom...

pontaz 2008.11.03. 23:09:21

sziasztok... nah ehhez van eg jó komentárom.... 1. csajszi sztem ezt a kijelentésedet gyórsan viszavonhatod... mert egyátalán nem minden pasi ilyen álat!!!!! azt kell mondanom h nőkből is van egy pár olyan aki nem tud méltósággal meghalni..szal enyit a nőkről is..... és sztem meg attól h veled ez tőrtént nem kell a pasikat lenézni...nem minden pasi egyforma... nah sziasztok további jó munkát mindenkinek:P

Bazsee 2008.12.11. 14:29:55

Nah azért a végén lévő pár szavacska nem tetszik. Nem minden pasi ilyen. Pl nekem sem a szex a legfontosabb. Egyébként tudok ilyen történetet csajról is mesélni.pusza
süti beállítások módosítása