HTML

Hirdetés

Hirdetés

Szar csajozós dumák blogja

Csajok! Biztos titeket is megtaláltak már ostobábbnál-ostobább csajozós dumákkal mindenféle pasicsökevények az utcán, a buszon, kávézóban vagy szórakozóhelyen... Én különösen "szerencsés" vagyok ebből a szempontból, mert nem telik el úgy egy hét vagy hónap, hogy valami gáz csávó be ne találjon... de a legéletképtelenebb, legszutyokabb szövegekkel! Szerintetek komolyan azt gondolják magukról, hogy ez nekünk bejön???

Friss topikok

  • Jocó ügynök: Az komoly. Jó kis csalódás lehetett akkor, hogy jófejnek tűnt, aztán... (2016.04.24. 16:49) Super Mario és az olasz kolbász!
  • Jocó ügynök: Én múltkor egy ellenpéldát találtam, ahol épp azt mutatják meg, hogy... (2016.04.24. 16:19) A kezdetek!

Hirdetés

Alternatív csajozási módszer

2008.04.03. 11:17 :: Szaszinko

Van amikor a pocakos főnök ostoba és rámenős közeledésére nincs mit tenni és le kell lépni. Még a feljajánlott Polski sem opció!

25 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ostobapasik.blog.hu/api/trackback/id/tr87409131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Törpi 2008.04.03. 11:25:24

Áááááá. tipikus pasi. 1-ső!!! :) khmm.. szóval első lépésben próbál leitatni, második lépésben kedvesen közelít, harmadikban felajánlkozik (vagy akár egy kispolszkit is felajánl értünk, ami persze másnap reggelre max céges biciklihasználattá csökevényesedik...), majd ha látja, hogy mindez nem jön be, akkor fenyeget és végül önigazolás képpen elmondja, hogy ő jó ember és ha Te ezt nem is akartad volna végighallgatni, akkor ő már az elején lelépett volna... Undorító!
Persze ez csak egy film, de sajnos nagyon hasonlít a valós élethez!!!

Törpi

MARGIT 2008.04.03. 11:44:31

*****Tudom, hogy van közöttünk vonzzás!*****

Józsi 2008.04.03. 11:57:07

Igen. A nőknek általában semmi nem elég...

Margit 2008.04.03. 12:38:49

Nekem jó lenne a polák is!Nem tudom honnan van ez a részlet,de az biztos, hogy műremekről van szó.nem vitás.Egész nap ezt nézem!Már -már tükör előtt gyakorlom azt a kiteljesedett tájnyelvet amin beszél a fószer.valika.csak sodródik.de nem túl bizalomgerjesztő egység szegény.

Lili 2008.04.03. 12:45:01

Józsi! ez ugye csak vicc!!! ha nem akkor elég szánalomra méltó lehetsz, ha úgy gondolod, hogy a nők megszerzésének a célja a minél több felajánlás. "Ha kispolszkiért nem jön, majd jön nercbundáért???" - mivan?
Mi a baj a mai pasikkal???

Lili 2008.04.03. 12:47:07

Margit! Szedd már össze magad! már ha tényleg nő vagy! Neked elég lenne a polák is? Szerintem kérd el akkor Józsi e-mail címét!
Egymásra találtatok! Gratulálok!

Ági 2008.04.03. 12:56:51

Zseniális darab. Miért gondolja a sok köcsög pasi, hogy ettől majd egy normális nő lelkesen szétteszi a lábát? Szvsz az ilyeneket be kellene zárni.

frenki 2008.04.03. 15:54:39

Akkor vajon mit kellene mondanunk, hogy széttegyétek a lábatokat?

Törpi 2008.04.03. 16:02:47

Hát valami kedveset, és azt folyamatosan. Mondjuk hetekig. És ne úgy, hogy leríjon róla, hogy azért mondod, mert csak meg akarsz dugni!

bozorgány 2008.04.03. 16:52:36

frenki....ugye te sem gondoltad komolyan ezt a kérdését?!?! mert erre még kommentelni is nehéz...:D:D

kacagógerle 2008.04.04. 00:20:30

höhö gyerekek, azért az ilyesmi néha be szokott jönni, polski vagy jó állás vagy valami cucc, kár tagadni, vonzó néhány csajnak, sőt, van, akinek egy esti buli fedezése is elég a fedezéshez :D
aki szereti így (pasi is, nő is), egészségére!

frenki 2008.04.04. 09:06:15

bozorkány! A kérdés direkt provokatív! Tulajdonképpen Ti magatok sem tudjátok, hogy mit szeretnétek! De persze ha jönne Johnny Depp, ő akármit mondhatna, egyből ágybabújnátok vele...

MARGIT 2008.04.04. 10:12:38

Kedves Lili!Igen mi egymásra találtunk Józsival,mert nem játszuk meg magunkat.Úgy mint mondjuk Te!Egy blogon ez elég gáz.Alakoskodni név nélkül?A nőknek tényleg semmi sem elég.Ha ezt nem tudod, akkor te nem vagy nő, nem én nem vagyok az!Kis butám.Sokat kell még tanulnod.Bár szerintem az sem menthet meg a fusztrált emberek szoros kis hálójából, ahol gúsba kötve egyre nevetségesebbé válsz,amiért saját magaddal nem vagy tisztában, és még blogolgatnod is kell?Figyelj!Szerintem inkább menj el horgászni, mert az egy csendes sport.Hátha nem derül ki mennyire butus vagy.Sajnos nincs humorod, és ez olyan,ami nem tanulható.Ez vagy van,vagy nincs.Egyetlenem.Na menjél szépen játszani!

Miss Szacharin 2008.04.04. 10:22:47

Flegma meg az áfa!:-)Amit wiwről írsz,az teljesen rendben van, sőt, tényleg az ne legyen rajta akit zavar.Engem amikor elkezdtek bejelölgetni idegen pasik,akkor kiírtam a nevem mellé, hogy /a wiw nem habostorta.Ott csajozzatok./És lehet,hogy beképzelt,nagyképű szöveg, de megérte,senki nem jelölt be...Még az sem akit ismertem volna.-)Szaszinkó,ezt neked is ajánlom.

a flegma 2008.04.06. 02:10:41

Gutten acht,

Fiatalsag, mi ez itt? De most komolyan..az elet nagy kerdesere a ferfi evezredek ota keresi a valaszt, hogy mitol boldog a no...es hol vagyunk most? Arra mar rajottunk, hogy kulonfele nok vannak, kulonbozo vagyakkal, almokkal, stilussal...az egyik akinek kell a merci, rolex, csivava, swinger party, kokain...egy masik csoportnak az kell, hogy egy vaporettoban ulhessen kettesben a kedvesevel egy kellemes majusi esten a naplementet nezve Velenceben egy romantikus hetvegen...van akinek az kell hogy kikezdjenek vele a konyvtarban...ki tudja? Ahogy valaki irta elsonek szemkontakt es ha megvan a kozos nevezo akar a vilag vegere is...de ha nincs meg csak szikra sem, minek eroltetni?

Amugy gyakran Ti nok sem tudjatok mit akartok...nemreg lett vege egy 3 eves kapcsolatomnak olyan indokkal hogy neki ido kell, egyedul akar lenni, blablabla..noi duma:) Ez volt hetfon, szombaton osszejott egy masik sraccal...nem tagadom, elmondtam mindennek de nem altalanositanek...letudtam a dolgot eleg rovid ido alatt, ma mar nem kurvaznam le..talan...
Ezt csak azert irom le mert jon meg egy rovid tortenet, ott viszont nem egyszeruen szemet szarkuapcnak nezem a tortenetben szereplo noi egyedeket (es el lehet itelni, lehet fikazni de a csaladom az szent!) hanem ha megtalalom oket nagyon ronda veguk lesz...
Ime:
Ocsem (3 evvel fiatalabb mit en) egy este egy haverral leultek egy helyre, sor sort kovetven illuminalt allapotba kerultek es az asztalukhoz csapodo 3 lanyt orommel udvozoltek. A 3 lany rendelt ket sort, egyet iszogattak, majd kitalaltak hogy elmennek pisilni es utana menjenek setalni mert bejonnek nekik ocsemek..az ittas ferfi ilyenkor nem meri fel a kovetkezmenyeket es a lanyok el a masik uveg sorrel majd vissza es irany az utca...Moricz Zsigmond korter es kornyeke a helyszin valamikor ket hete kora kora hajnaltajban, 5 fiatal setal(dulongel?) es a lanyok odaadjak a sort ocsemnek akinek ez az egyik utolso emlekkepe...egy kis kabulatos-bodulatos-szenderges utan magahoz terven a leltar egy telefon minuszt es egy penztarca minuszt jelzett..a havernal ugyanez..mint a pupillakbol kiderult a sorbe "e-por" volt belekeverve...aki hallott mar mondjuk a ketaminrol (lo-nyugtato) az tudja hogy szinte zombiva varazsolj azt aki beveszi, nyugalom es beke, minden ok, semmi se bant...na ez kb ugyanez csak a szokasos repulos erzessel...temahoz visszaterve ezeknek vajh mi a boldogsag?

szep?

uzssob · http://uzssob.extra.hu 2008.04.06. 15:46:05

de megérte,senki nem jelölt be...Még az sem akit ismertem volna.-)Szaszinkó,ezt neked is ajánlom. >>>

Mondjuk, hogy azért irtad ki, amiért. El is fogadhatjuk, DE. Gondolkodjunk egy átlagpasi fejével:
2 opció van: vagy azért irja ki, mert tényleg nem akar senkit se, VAGY
azért írta ki, hogy kevesebben irjanak neki, tehát olyan pasit keres, aki kitartó. Ezesetben viszont ír egy tucatlevelet. Három másodpercet megér még a dolog. Aztán persze vagy koppan, vagy nem.

Gondolkodjunk egy tucatlány fejével:
"kiirom, hogy nem keresek senkit, mert annyian irnak, hogy megzavarodok már, pedig ismerkednék, csak túl sok ez nekem.". Egy agyhugyköves pasi ha ezt látja, akkor vagy ír, vagy nem. Ellenben, ha egy értelmes :) (van ilyen?) pasi ezt olvassa, aki tiszteletben tartja a másik vágyait, az maximum sóhajt egyet ("hajh.. pedig milyen szép lány")és továbbáll.

Amúgy tetszik a blog. .) ostobenkócsajok.blog.hu nincs? Beküldenék szívesen pár történetet! :)

psychenova · http://akciospotencial.blog.hu 2008.04.06. 16:04:53

A jelenet Tarr Béla egy korai flmjéből van, a Családi tűzfészekből. Mindenkinek ajánlom! Különösen azoknak a síró-rívó egyedeknek, akik úgy érzik, hogy az ő tyúkszaros kis problémájuknál nincs nagyobb a világon.
Én is lekapom most a polcról a filmet. Kösz az ötletet.

hö! 2008.04.06. 23:13:41

frenki 2008.04.03. 15:54:39
Akkor vajon mit kellene mondanunk, hogy széttegyétek a lábatokat?

Törpi 2008.04.03. 16:02:47
Hát valami kedveset, és azt folyamatosan. Mondjuk hetekig. És ne úgy, hogy leríjon róla, hogy azért mondod, mert csak meg akarsz dugni!

na ez hülyeség, kedves Törpi, mert tisztességesebb egyértelművé tenni, hogy az udvarlás célja pusztán a dugás, mint eljátszani a hősszerelmest. szerintem rosszabbul is esne, kedves lányok, ha azt hinnétek, szeretve vagytok, pedig csak...

a szokásos flegma 2008.04.08. 11:38:48

Na.

A blog elején a nőknek semmi sem elég és a hozzá fűzött kommentekhez:
Bizonyos (hangsúly a "BIZONYOS" szón van!) nők egy polskiért már gyereket szülnek. Nercbundáért meg igazi orgazmust színlelnek.
De nem félreértendő, hány olyan hímnemű rohangál a földön aki a barátnője lakásában él, barátnője pénzeli (eltartja)?
"Sokaknak a pénz lett az Isten mert sokaknak nincsen!"
Egy ilyen világban élünk ahol szinte minden eladó, a becsülettől a bmw-n át a szüzességig. Sőt, bizonyos helyeken olyan házasságot is kötnek (a gyerekeik nevében a családok) ami csupán anyagi gyarapodással jár.
Na akkor ki a kurva?

bozorgány 2008.04.08. 20:33:51

ok, legyen próbálkozás, ki milyen stílusban, van ilyen, van olyan stílus... tetszik nekem, bejön vagy nem jön be, az én problémám, ízlésem...DE! Egyet utálok, és primitív dolog, amikor visszautasítasz vkit -más kérdés mikor kit miért- és normális stílusban teszed, de utána visszaszól neked durván, leku--áz, és egyéb jelzőket használ... ez az szerintem, amit egy lány sem szeret. ha próbálkozol, ok, miért ne, de ha elutasítanak, légyszi, akkor nem kell felháborodni....

uzssob · http://uzssob.extra.hu/ 2008.04.09. 16:21:23

Ha elutasít egy nő egy férfit, akkor abban a pillanatban a kis önérzete, a férfi-alfahím-vagyok-öntudat sérül. Ezt kompenzálandó visszakézből lekurvázik, mert így mintegy olcsó-selejtes-árut raktároz el a tudatában, akiért nem kár. Annyi különbség van a férfiak között, hogy valaki ennek hangot is ad, a másik csak ezt gondolja és megtartja magának. (Esetleg kicsit más szavakat "gondol", de a lényege ugyanez).

Szokták a nők kérdezni, hogy hogy lehet úgy elutasítani egy férfit, hogy az ne bántódjon meg. Sehogy. Mindenképpen rosszat fog rólad gondolni, legalább egy darabig. :)

Nincs kivétel. :)

leviathán 2008.04.10. 13:08:41

nálunk van céges roller, van itt csinos lány aki dugna velem egy adrenalindúr ride után?

b92 2008.04.14. 16:40:01

psychenova, te nem vagy normális! Ez egy annyira szar film, hogy nekem csak hamadik nekifutásra sikerült végignéznénem. Akkor is csak úgy, hogy néha ugrottam benne.

Ez a jelenet még a jobbak közül való.

jancsi es juliska 2008.04.19. 23:21:09

Orbán János Dénes: Misimackó (a székely micimackó) -részlet

"Nézze, naccsága! Én egyenes medve vagyok, nem mind teketóriázok, hanem megaszondom magának a nagy igazságot a szemibe. Úgy szép az élet, mint a harisnyanadrág szára: párosan. Két bicskával es jobban meg lehet kergetni az oláht, mint eggyel. S egy jóféle vacsora után monyókolás nélkül elszunnyadni szomorúságos, s magamat küpülni bizony restellem, s a Szentírás sem helyesli. Azirányba vónék itt, hogy legyen ízibe az én hites, drága feleségem!

– Azta, de eleresztette kijed a gyeplőt, Mackó Uram – pattant fel Kanga asszon. – Há mit mind képzel? Hogy elvált fehérnép mindenre kapható? Hogy csak úgy béállít ide, egy pukétával, mormog néhány mézes szót, s máris kiküpülöm a lőcsit? S aztán kimosom a szaros gatyáját, s szülök magának egy szekérderék medvét, erszénnyel, hogy legyen miben vigyék a mézesbödönt az óvodába?

– Hinnye, a ribanc mindenedet, de felvágták a nyelvedet! – turálta fel magát Misimackó. – Ahelyett, hogy örülnél, hogy ilyen derék kérőd akad, azután, hogy kajtár vót a likad, s csak akkó vérezed essze a lepedőt, ha megnyisszented beretvával a peckedet… Há tudod mit? Akkó vegyen el téged az a zsémbes szamár, ugribugrizzál együtt a naplopó macskával vagy pislogjon ki az a rusnya vén Bagoly a bugyellárisodból, a gülü szemivel. Met én innen úgy elmenyek, hogy többet nem lácc…"

faust02 2009.01.03. 17:41:19

szeretnemszeret.info/?page=2

Ajánlom figyelmébe mindenkinek ezt a frappáns kis weboldalt!
süti beállítások módosítása