HTML

Hirdetés

Hirdetés

Szar csajozós dumák blogja

Csajok! Biztos titeket is megtaláltak már ostobábbnál-ostobább csajozós dumákkal mindenféle pasicsökevények az utcán, a buszon, kávézóban vagy szórakozóhelyen... Én különösen "szerencsés" vagyok ebből a szempontból, mert nem telik el úgy egy hét vagy hónap, hogy valami gáz csávó be ne találjon... de a legéletképtelenebb, legszutyokabb szövegekkel! Szerintetek komolyan azt gondolják magukról, hogy ez nekünk bejön???

Friss topikok

  • Jocó ügynök: Az komoly. Jó kis csalódás lehetett akkor, hogy jófejnek tűnt, aztán... (2016.04.24. 16:49) Super Mario és az olasz kolbász!
  • Jocó ügynök: Én múltkor egy ellenpéldát találtam, ahol épp azt mutatják meg, hogy... (2016.04.24. 16:19) A kezdetek!

Hirdetés

Eliszogatunk, aztán felmehetnénk hozzád...

2008.05.05. 21:03 :: Szaszinko



















"Szia Szaszinkó!
A minap (pontosan a hosszúhétvége alatt) történt velem a következő eset. Pár barátnőmmel éppen lányos estét tartottunk ami abban merül ki, hogy senki nem hozza a párját magával (bár nekem épp nincs), csak csajok bulizunk valahol egyet. Péntek este lévén, gondoltuk lenézünk a Take Five nevű szórakozóhelyre, ahol már próbáltuk magunkat párszor jól érezni több-kevesebb sikerrel. Mivel sem én, sem a barátnőim nem vagyunk túl táncoslábúak- és amúgy sem ittunk még annyit, hogy feloldódjanak a gátlásaink annyira, hogy beszambázzunk a parkettra- ezért az egyik asztal és a pult között ingáztunk a megfelelő mennyiségű chardonnay bevitel elérése céljából. :) Két barátnőm épp az imént említett nedűért próbált viaskodni a pultnál, a másik kettő barátnőm pedig kiszaladtak a mosdóba, így én egyedül ültem az asztalnál. Ami az ezt követő röpke 3-4 percben történt az volt az igazán cuki...
Amint egyedül maradtam az asztalnál egyszercsak odalépett hozzám egy férfi, nálam alig pár évvel idősebb, kultúrált kinézetű.
- Szia! Csak nem egyedül vagy itt?
- Nem. A barátnőimmel vagyok.
- Csak csajok?
- Igen.
- Tehát semmi férfi nem is legyeskedik körülöttetek. Akarom kérdezni, nem zavarok? Meghívhatlak egy italra?
- Jól látod, nem legyeskednek körülöttünk a férfiak, de nem, nem zavarsz és köszönöm, a barátnőim már hozzák az italt. Remélem mindenre kitértem.
- :D (azaz nevetett egyet) Igen mindenre. De bocsánat, be sem mutatkoztam. Szilárd vagyok. -és mikozben nyújtotta a kezét észrevettem egy arany karikagyűrűt az gyűrűsujján.
- Szia Szilárd. Kata (nem ez az igazi nevem ám...) vagyok. Megkérdezhetem..... Te nős vagy? - Szilárd kissé meglepődött a kérdésemen, és hirtelen a gyűrűs ujjára nézett.
- öööööö. Igen. Remélem nem baj.
- Nem. Egyáltalán nem. Mindig örülök ha egy boldog férjet látok. Bár felmerül bennem a kérdés, hogy miért invitáltál meg engem egy italra, ha közben van feleséged?
- Hááát tulajdonképpen, én csak ma éjszakára gondoltam.
- Mármint mire?
- Arra, hogy eliszogatunk, aztán felmehetnénk hozzád vagy valahova.
- És közben otthon vár a feleséged?
- Nem. Éppen elutazott a hosszúhétvégére.
- Akkor akár mehetnénk hozzád is nem?
- De. öööö... akár.
- Nem komolyan mondtam Te ökör!
- Ja.
- Najó. Megkérhetlek, hogy hagyj engem békén. És ha van egy kis jóérzés benned, akkor mindenki mást is. Mármint nőket. Az, hogy elutazott a feleséged még nem jelenti azt, hogy nem vár téged...Na mindegy. Nem akarok neked szent beszédet tartani...De ha meglátom, hogy most leveszed a gyűrűdet és tovább próbálkozol más nőknél is, akkor odamegyek és rálépek a lábadra a tűsarkammal. Megértetted?
- ööö. Meg. - majd hátat fordított és lelépett. Én meg csak ültem és azon gondolkodtam, hogy soha-soha nem akarok férjhez menni. Kicsit Szilárd miatt."

84 komment

Címkék: chardonnay gyűrű ostoba házasság férj pasi jegy törés ujj jegygyűrű

A bejegyzés trackback címe:

https://ostobapasik.blog.hu/api/trackback/id/tr64455596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

freemind93 2008.05.05. 21:16:50

Ja, mondjuk en tuti levennem a gyurut. Az ugy tenyleg looserseg. Anelkul oke, de persze izles es igenyek dolga, szal ertem a holgyiket.

kangal 2008.05.05. 22:11:46

Némelyik nő meg pont a gyűrűre gerjed. Szal sztem a pasi nem aludt egyedül akkor...

papparappa 2008.05.05. 22:36:24

Szilárd nem vette le könnyen a szitut, OK. De minek ez az öreglányos duma? Miért fájt Katának, hogy házasember nyomul rá? El lehet küldeni azzal, hogy bocs, ez egy csajbuli, vagy nem teccöl, akármi, de beolvasni neki, hogy ő egy férj, és tudnia kellene stb, hááát...

Balázs1983 2008.05.05. 22:46:53

Szerintem meg örüljünk, hogy vannak még ilyen csajok is, akiknek számítanak olyan dolgok, mint házasság, meg nem lenyúlni más fasziját. Gratula, maradj ilyen!

2008.05.05. 22:51:19

Ja, a hülye kurva, akinek épp nincs barátnője, pont így beszél, nyomja a hochmagyart, pár "chardonnay" (fröccs) után a "Take Five"-ban (sarki lebuj), a barátnői "vécén" (seggtapin a sarokban), ő meg épp "egyedül" (ő a legrandább), odamegy a "helyes pasi" (részeg hülye), a "lány" (viszketős ribanc) meg "elküldi" (leszopja). Based on a true story. Pffffff.

abcdefghijklmn... · http://blog.hu/goldmine/hedgehog.php/455596 2008.05.05. 22:56:13

Hello!
nem szokasom ilyen blogokba hozzaszolast irni,de ezt most nem birtam ki...mert bar nem tartom magam eloiteletesnek,nagyon furcsallom,hogy igy megleckeztetted a format:ugratas,ralepek a tusarkammal a labadra!biztos hogy ez a story megtortent mar bocsanat??inkabb egy fikcionak tunik

kalapos szuzukis 2008.05.05. 22:58:51

helyes, ne menj férjhez. csatlakozz az ikerbabakocsit toló lepusztult fejű bagózó szingle mumok népes családjához.

JonasR 2008.05.05. 23:13:53

Mondjuk vicces a konklúzió. Erre azért egy par analógiát felhúznék:
- nem eszem paradicsomot, mert a piacon egy rohadt paradicsomhoz nyúltam véletlenül.
- nem megyek étterembe, mert a múltkor is az egyikben láttam ahogy beleköpnek valakinek a banánturmixába....

és így tovább. Nem mész férjhez, mert minden férfi paraszt. Vagy minden nő kurva? .... haggyad már szőkeségem. :) Ilyen ék logikával pusztán génjavítási céllal sem tanácsolnám.

Dömdödöm 2008.05.05. 23:17:20

Mert kinek is kellenél kis csúnyácska?
Inkább örültél volna hogy volt aki egyáltalán odament hozzád. Már ha megtörtént az eset.
Ha velem akadsz össze ilyen szituban, az ilyen kis öntudatos-picsás kioktatásra úgy lealázlak a barátnőid előtt hogy üvöltő sírással rohansz ki, hazáig húzva magad után a könnypatakot.

vakablak 2008.05.05. 23:24:23

Hát. Jól megmondtad neki (ha a történet egyáltalán igaz, lásd mint fennebb). Irigylem tőled ezt a belevaló éleslátást, a markáns erkölcsiséget, az élettapasztalatot. Te aztán tudod, mitől döglik a légy. Van ugyanis egy, egyetlenegy modell a világon, nevezzük az egyszerűség kedvéért ószövetséginek (plusz-mínusz Ábrahám, aki a szolgálóját dugta, és tőle született Izmail, de ez most mindegy is), mely modellben 1 férfi 1 db házasságra kél 1 nővel, és boldogan élnek, míg meg nem halnak. Bárki, aki más modellt követ, fos. Erkölcsi fertő. Gané pernahajder (ha férfi), mocskos kis lotyó (ha nő). Ugye?

Lazulj néha le egy kicsit. Nem te vagy az erkölcsi mérce, minden dolgok eredője. Ami neked nagyon bejön, abba más belenyomorodik, és fordítva. Mit tudhatod?

Szilard 2008.05.05. 23:26:22

Ez a ribanc mászott rám! Alig bírtam lerázni! Én szeretem a feleségem!

septoxe 2008.05.05. 23:27:31

Vagy miért nem keféltetted meg magad alaposan? Legalább nem írkálnál hülyeségeket.

rio 2008.05.05. 23:28:46

szerintem meg ez olyan, mint régen a Bravoban a Szerelem, szex, gyengédség. rofl, vagy mi :D
ez itten szerintem meg van írva szépen. tisztára mint egy példabeszéd...

DjZoNe · http://djz.hu/blog/ 2008.05.05. 23:30:11

Konkrétan az ilyen Szilárd kaliberű srácokat Dunába lőném.

Mert miattuk hoznak ilyen "nem akarok férjhez menni" tipusú döntéseket a nőneműek, olyanokkal kapcsolatban is, akikkel nem kellene. A történet írójával egyet tudok érteni, amikor ilyet, vagy ehhez hasonlót látok, mindig felkapom a vizet. (Pl. ha egy olyan ismerős/haver/barát kezd el flörtölni bárkivel, aki foglalt...)

rio 2008.05.05. 23:35:46

flörtölés nem egyenlő egyestés dugás. flörtölés mértékkel jó, félrekefélés nemjó. flörtölés csiklandozza a kapcsolatot, csalás megalázza. flörtölés kikéri magának.

CH3CH2OH 2008.05.05. 23:38:26

közhelyes önfényezés. És az az erkölcsi hablatyolás a végén teljesen életszerűtlenül hangzott. Gyanúúúús, roppppant gyanús!

nemtokregelin 2008.05.05. 23:40:38

DJZone, ki a fasznak képzeled magad most komolyan?
Nem elolvastad fentebb hogy senki sem az erkölcsi mérce, innentől ami neked jó az másnak szar és fordítva? Akkor meg minek jár a szájad? Csinálja mindenki azt ami jólesik neki, de ne másoknak ugasson be hogy mi a jó meg mi a szar. Majd eldönti ő ha akarja.
Háromszoros lángoló faszkorbácsot neked is meg a cikk írójának is!!!

DjZoNe · http://djz.hu/blog/ 2008.05.05. 23:53:04

nemtokregelin, a szellemi szinvonaladra inkább most nem térnék ki, csak gratulálni szerettem volna a fennkölt és letisztult stílusodhoz.

olivaolaj 2008.05.05. 23:57:44

Dj, ne haragudj de igaza van!
Nem a Te dolgod megítélni hogy kinek mi a jó!

Válságban lévő, széthulló házasságok is vannak, lehet hogy a srác csak fent felejtette a gyűrűjét. Nem ismerjük a pontos háttértörténetet, már soha nem is fogjuk.

Acidjazz 2008.05.06. 00:00:33

Vagy simán lúzer, hogy fent hagyta... (: Akkor meg valószínű az ágyban se jó, a csaj meg ezt levágta okosan... (:

DjZoNe · http://djz.hu/blog/ 2008.05.06. 00:01:44

olivaolaj, amig én emberi stílisban mondok véleményt, addig ezt tőle is elvárom. Amig én nem kívánok belé "háromszoros lángoló faszkorbácsot", addig erre ő sincs felhatalmazva.

Az, hogy eltér az értékrendünk, és az erkölcsi morálunk az egy dolog, attól a másik még nem fasz.

Alfdam · http://alpha.blog.hu 2008.05.06. 00:07:03

Nézzenek oda, eme fake story főszereplője minden idők legmegátalkodottabb pesti szuperribanca, aki nemcsak tökéletes, de ráadásul a rosszakat is a JÓ útra téríti. És egyesek csodálkoznak, hogy vannak nemi erőszakolók. A harmadik ilyen picsa Mahatma Gandhi-ból is előhozná a gyilkos vadállatot. :D

Gery 2008.05.06. 00:21:20

Aki "Katát" ócsárólja gusztustalanul és fényezi "Szilárdot" és ezt a szitut az beteeeeeeg. Nem vagyok én szent, félreértés ne essék, erről a haverjaim tudnának mesélni, de hogy ezt a beteg véleményeteket le is írjátok... Anyám... Takarodni Lipótmezőre vagy ami most helyette van! :-)

Dávid 2008.05.06. 00:24:08

"De ha meglátom, hogy most leveszed a gyűrűdet és tovább próbálkozol más nőknél is, akkor odamegyek és rálépek a lábadra a tűsarkammal. Megértetted?"
Kicsit kiszinezte a csaj a storyt sztem.

csapos 2008.05.06. 00:29:26

Kicsit kiszinezte????
Egyedül volt, alig ivott valamit, csak egy pohár vizet kért, bűn randa volt, ráadásul a legrészegebb vendég összekeverte a feleségével!

Jack__Bauer 2008.05.06. 00:30:41

@DjZoNe: szerintem a Dunába lövés semmivel se jobb, mint a lángoló faszkorbács. Sőt.
Már csak azért sem, mert utóbbi csak egy stilisztikai fordulat, előbbi pedig megtörtént eseményeken alapul.
Mindezt csak azért, hogy letisztázhasd magadban, hogy ki is beszél "emberi stílusban".

A történet egyébként szerintem is erősen kamugyanús, de legalábbis szépített. Az ilyen "okos dumák" mindig csak utólag jutnak az ember eszébe...
Egyébként a leírtak alapján Szilárd kimeríti a mpg kategóriát. A leírtak persze a valóságnak csak egy kis szeletét mutatják be, kérdés, hogy azt is mennyire torzítva...

All-in-all: mindenkinek joga van eldönteni, hogy mit akar, és nincs joga beleszólni más felnőtt ember életébe. (lásd: polgári törvények vs. egyházi törvények...)
Ha Szilárd félre akara kúrni, akkor ő geci, de ez az ő dolga. Ha "Kata" nem akar vele kúrni, akkor az is az ő dolga, küldje el a fenébe, de ne nyomjon már ilyen szöveget, hogy mit fog csinálni, ha meglátja, hogy másnál is nyomul...

B4c4rd1 2008.05.06. 00:39:41

De most akkor megvolt a mellműtét vagy nem ?

DjZoNe · http://djz.hu/blog/ 2008.05.06. 00:40:33

Jack__Bauer,
akkor a "ki a fasznak képzeled magad" is csak stilisztikai fordulat volt, és rejtve didaktikai elemeket tartalamazott?

B4c4rd1 2008.05.06. 00:40:45

Ja bocs ez nem az a post... :D:DD

Szilárd felesége 2008.05.06. 00:41:34

Szilárd a kurva anyád! Holnap mikor hazaérek eltöröm a hátadon a partvisnyelet!

sys 2008.05.06. 00:43:20

vakablak · vakablak.blog.hu 2008.05.05. 23:24:23

a házasságnak hívott modell a mi kultúrkörünkben a monogámiáról szól. ha nem tetszik, akkor nem kell belemenni. de ha valakinek tanúk előtt azt ígéred, hogy holtomoglan-holtodiglan, akkor illik az igyekezni betartani.

még a nő a hülyepicsa, mert nem akart nős pasival kavarni? eszem megáll.

ern0 · http://linkbroker.hu/ 2008.05.06. 00:44:16

Nem akart házasemberrel kikezdeni, ilyen egy ferdeszájú btlanpcsa mnk-t! :-)

Mondjuk, Szilárd, ha igazi úriember lett volna, megkérdezi:
- Zavar a karikagyűrűm? Levegyem?

Bónusz: fél sztori. Miszerint fiúka karikagyűrűt bulihoz szokás szerint levette. Utána viszont nem találta. (Feladat: az Mátyás király és az Igazmondó Juhász történetének adoptálása, lásd a fiúka hazafelé út során kitalált verziói.)

visszamennyé 2008.05.06. 00:45:59

básszki!!!

Megmondomdomdom én miért ka-mu a történet aranydrágáim:

Mert így

"Nem. Egyáltalán nem. Mindig örülök ha egy boldog férjet látok. Bár felmerül bennem a kérdés, hogy miért invitáltál meg engem egy italra, ha közben van feleséged?"

nő nem beszél, nem hogy egy ijen kies picsa leány, mint a történet szereplőlye. Azok maxi-mum enyit nyögnek egy ijenre:

"Fulyfuly" vagy "nemnem"

fasznak sírnak a nők állandóan, komojan...
A Szilárd az meg az Ajjner Szilánk volt, mert max. az ojan hüje, h nem veszi le a gyürüt....A gyűrü ura legyél baszki

titok · http://bakker 2008.05.06. 00:47:11

en meg ... ma voltam a kikotoben helszinkiben es megkerdeztem egy lanytol hogy elvezi e a napsutest... kiderult hogy festotanulo, mondom megneznem a festmenyeit, felmentunk a studiojaba es ujjaztam, mi ebbol a tanulsag? mindig legyen nalad ujj !

sys 2008.05.06. 00:49:37

Alfdam · alpha.blog.hu 2008.05.06. 00:07:03

hubazmeg, újabb "ok" a nemi erőszakra. azt persze eddig is tudtuk, hogy ha a csaj nem csadorba van öltözve, neagyjisten miniszoknya van rajta, akkor már csak ő tehet az egészről, de most még az is kiderült, hogy aki nem akar nős pasival dugni, az is szabad préda. gratula.

szóval ha te pl. fölveszel egy öltönyt, amiben esetleg jól nézel ki, akkor már jogosan tapizhat le/dughat seggbe, aki csak akar, igaz? pasikat is beleértve persze. hát, szíből kívánom neked.

xy 2008.05.06. 00:58:58

Hát ez igazán kemény sztori, mondjuk szerintem 1000%, hogy nem történt meg, vagy ha megtörtént, akkor nem így... Erre az oldalra csak feministák írnak, meg azok az összetört nők, akik nem tudnak máshogy bosszút állni az őket ért sérelmekért, és ezért ilyen kitalált sztorikban adják elő, hogy mit csinálnának legszívesebben az első útjukba kerülő férfival - de élőben persze nem ilyen faszalányok...

faszagyerek 2008.05.06. 01:14:18

Na te vagy már egy butapbeképzeltpicsa, ecsém. Jólmegmondtad a srácnak, ez igen. És ezt még le is mered írni. 13éveseknek is gyártanak már tűsarkút, mert kb. olyan érzelmi színvonalon állsz. Remélem, találsz majd egy fehérlovonlovagot, aki hazaviszi neked életed első tripperét...:)

argo 2008.05.06. 01:38:15

hülye picsa ! legalább tolatná le magát rendesen hogy ne csak azon járjon az esze ....

lápi lidérc 2008.05.06. 03:03:30

Atyaisten, mi van itt, a netező jobbágyok (gy.k.: igen tahó parasztok) klubjának esedékes értekezlete?
Falugyűlés az IQ >70-esek kizárásával?

Mert ahogy látom, elég sok klubtagesélyes hozzászólás érkezett.

Kata, király vagy.
Már a Sex Pistols is megmondta: Never Mind The Bollocks! Ne törődj a balfaszokkal, akik itt beszólogatnak!

Mellesleg ismerek én olyan csajokat, akik nemhogy csak elmondják ugyanezt, de meg is teszik. Persze nem csupa hasonlóan nagypofájú haverfaszival teli üvegburában nőttem fel, mint itt egyesek, akik itt minden csajnak beugatnak, élő nő közelében meg behúzzák fülüket-farkukat, és elsunnyognak.
Ez lehet az oka.

majd azt en tudom 2008.05.06. 03:33:19

> Remélem mindenre kitértem.

Ide csak frusztralt libak irogatnak? Te helybol ilyen paraszt vagy, vagy csak utolag szerkesztitek at a szovegeket (esetleg fejben, tudat alatt), amikor kiderul az illetorol, hogy valamiert nem kosher?

A kioktatas meg... mit tudsz a masikrol? Jo, nem szep dolog, de egyreszt semmi kozod hozza (hiszen mar elotte elkezdted lepattintani), masreszt meg mit tudod te azt, hogy miert. Harmadreszt a nok igen nagy reszet nem zavarja (tekintve a hutlenkedo ferfiak szamat ez ugye nem meglepo ;) ). Ahhoz meg aztan doszt semmi kozod, hogy hogy folytatja az estet.

A tusarkus fenyegetesre ha van egy kis esze a fickonak, akkor felajanlja, hogy ha veletlenul fizikai agressziora adnad a fejed, akkor o cserebe konyokkel arcba ver. Csak hogy erezd. (En spec gyulolom az eroszakkal valo fenyegetozest is. Noktol meg aztan kulonosen.) Igazabol ezzel szepen leirtad magad, te foerkolcscsosz. Felredugni nem helyes, ezzel szemben az eroszak az megengedheto.

kicsi leany nagy pofaval 2008.05.06. 05:03:45

Hat fiukak ti csak dumaljatok, de en be is vertem volna a pasinak egyet. Maradjon a felesege mellett ha mar megnosult, nem kotelezte ra senki pisztolyt tartva a fejehez. Ha meg budos neki a hazassag, akkor 12000 Ft-ert el lehet valni.
Akinek meg akkora a szaja itt, hogy azt meri leirni, hogy oruljon egy no, ha megkefelik, annak el kellene gondolkodnia, vajon miert csak a matyizas marad neki, a normalis csajok meg nagy ivben elkerulik? Nagyon macsok vagytok itt az ismerettlensegben, a valosagban meg a fiuk nagy resze arrol panaszkodik, hogy nincsen egy normalis baratnoje..

nathanp 2008.05.06. 05:58:21

Amúgy ez nem volt szar csajozós duma. Korrekt volt. Nem jobb, mint reggel megtudni, hogy csak átmentek rajtatok, mint egy kombájn?

Kurvapecér · http://qpec.blog.hu 2008.05.06. 06:13:48

Nem kell annak a házasságnan széthullófélben lévőnek lennie. Mi pasik sajna ilyenek vagyunk. Ez a Pasi 2.0. Jobb ha megszokjátok kislányok. Én speciel szeretem a feleségemet, nem hagynám el semmi pénzért, de szeretem a változatosságot a szexben. Ez már erkölcstelenség?

Hagrid · http://hagrid.freeblog.hu 2008.05.06. 06:36:09

Megértelek "Kurvapecér", de ez sajnos az (erkölcstelen). amúgy jópofa sztori.

Házasság? Nem házas férfiak is csalják meg a barátnőjüket s ha továbbmegyünk lnáyok is csalják meg a barátnőjüket.:D Szóval ez nem a házasságon múlik. Ki kell fogni azt a keveset, aki nem kúr félre, ennyi.:-)

janecska 2008.05.06. 06:59:54

Miért van az, h sok nő ilyen idióta? Azt hiszik, ha egy idegen férfi nős, akkor az ő dolguk eldönteni, h boldog-e az a házasság vagy sem. Vagy egyszerűen: az ő dolguk eldönteni, az esetleg boldog házasságot hogyan csessze el (esetleg dobja fel..) a férj. Vagy az ő dolguk kéretlenül "megvédeni" idegen nőket - mitől is? Miért kell olyan pofátlannak lenni, h beleavatkozz mások házasságába? Mert ha nem akarod szétdobni a lábaidat Szilárd előtt, az rendben. Ha el akarod küldeni őt a bús francokba, az is rendben. De hogy kioktasd, h mit kellene csinálnia, mi a kötelessége neki, mint férjnek, ahhoz már vérbunkónak kell lenned.
Bocsika...


ui: Elküldhetnéd a számodat azért, ki tudja, még egy éjszaka alakulhatna ebből a beszélgetésből..;)

Klesk 2008.05.06. 07:04:01

Szerintem ha egy nő testi erőszakkal (cipővel taposás) fenyegetőzik, az ugyanakkora parasztság, mintha Szilárd barátunk megígérte volna Katának, hogy figyeli majd az este, és ha nem úgy viselkedik, ahogy neki tetszik, akkor pofánveri. A nők erőszakos viselkedése most nagyon trendi és laza, a médiából is folyik (reklámok, spotok, mozifilmek). Pedig az agresszió az agresszió marad egy nőtől is.

Johnsmith000 2008.05.06. 07:15:16

megnéztem volna ha odamész és rálépsz a lábára :o)

de amúgy ahogy nézem idősebb vagy, elhagyhatnánk ezt a hozzáállást, hogy minden pasi szemét, csak mert belefutottál egy hülyébe, tinikorban nem ciki amúgy igen

Johnsmith000 2008.05.06. 07:16:26

amúgy abból h ilyen könnyen ítélkeztél, és superwomannek képzeled magad méginkább megkérdőjeleződik bennem, hogy mennyire vagy idős. vagy csak szimplán nem túl progresszív görbe a személyiségfejlődésed az elmúlt pár évben

renesis 2008.05.06. 07:29:45

Én csak annyit kívánok, hogy akik éltetik szilárdot, azoknak iyen szilárd féle felesége legyen!

Ha nem bírsz hű lenni- válj el!Ja ehez már gyáva vagy!?

Viviparus 2008.05.06. 07:30:02

A poszt szempontjából abszolút felesleges info - miszerint a hölgyemény éppen szingli - gyanús. Minek írta le?
Amúgy ez a hegyi beszéd annyira életszagú, mint egy döglött tauntaun.

urbanlegend 2008.05.06. 07:36:50

HAHA!
Itt lebzsel az összes nőgyűlölő? Vicces ez a blog, de főleg a kommentelők. Maradjatok csak Marok Marcsinál, azt nem kell emberszámba venni:)

janecska 2008.05.06. 07:38:10

renesis

Aki szerint hülyén viselkedett a posztíró az nem Szilárdot élteti, hanem csak azt akarja mondani, h hülyén viselkedett a posztíró. Ezt tényleg nehéz felfogni?

Before · http://azbeszt.blog.hu 2008.05.06. 07:41:24

Hú, ez nagyon korrekt!
Kicsit túl engedékeny voltál vele, szerintem ki kellett volna végezni a helyszínen. Örülök, hogy ilyen klassz nők is vannak a világon, remek, csak így tovább, de legközelebb ne kíméld ennyire, legalább karmold össze a képét, vagy nyomd a körmödet a szemébe!

ruszkibaka · http://ruszkibaka.blog.hu 2008.05.06. 07:49:27

pasizós dumák nincsenek?meleg pasiknak..akik csak a heteró pasikat szeretik??

meow? 2008.05.06. 07:49:36

"Én meg csak ültem és azon gondolkodtam, hogy soha-soha nem akarok férjhez menni."

Legalabb egy hulyevel kevesebb, aki miatt a ferje a sarki poharazoba jar a hosszuhetvegeken :D

semota 2008.05.06. 07:52:33

nemsemmi, h a sok gyökér pasi hogy megsértődött ezen a történeten .. :)))) vajon miért? :P szerintem viszont király volt, keep rocking :D

Klesk 2008.05.06. 08:07:38

Semota:

Nem megsértődik, csak megütközik. Fordítsd meg a szitut: egy karikagyűrűt viselő nő megismerkedik egy pasival, erre a pasi kioktatja hogy menjen haza a férjéhez, és azzal fenyegeti, hogy az este majd figyeli és szájonvágja, ha más pasihoz szól. Így is helyénvalónak tartanád?

Walaki 2008.05.06. 08:38:41

Lúzer...ha csajozni akar, miért nem veszi le a gyűrűjét!!!

Én nem hordok gyűrűt...de nem ézért....

Nagykevély 2008.05.06. 08:40:37

Ez a blog is bizonyítja, hogy a nők erkölcsileg mijjjen magasan állnak a büdös, bunkó, izzadós baszásvezérelt hímekkel szemben.
Éstényleg alig vannak nők akiknek pasik kapcsolatból kiszedése a hobbija. Én eddig csak olyan néhány tucattal találkoztam személyesen....
Ja és rózsavizet pisilnek.

"kurvapecér"-nek igaza van 2008.05.06. 08:44:21

Kurvapecérnek igaza van, úgyanígy látom, imádom a feleségem, és senkiért el nem hagynám. Egyszerűen kell egy "más", nem jobb vagy rosszabb, csúnyább vagy szebb, egyszerűen olyan, aki "más". Na persze, korvázni nem megyek, az már elég szar ha csak úgy jut az ember különutakhoz ha fizet érte. "KIcsilány nagy pofával: a valosagban meg a fiuk nagy resze arrol panaszkodik, hogy nincsen egy normalis baratnoje.."-meglehet, hogy van az , de "azon" kívül nem jó másra, mert esetleg buta mint a föld, vagy csak az anyagiakat nézi.Pedig nem pénz kell a csajozáshoz Akit le akarnak szopni, azt Trabantban is leszopják, ha meg túl jó az autód, akkor is leszopnak ha nem akarod. :))))

zi 2008.05.06. 08:45:49

Hát már megint sok itt a hímsoviniszta.
Mindamellett, számomra ez elég kioktatónak tűnt.
O.K. Nem tetszik, hogy egy másik nő férje ilyeneket csinál, küldd el! De tényleg mi az, hogy a lábára lépsz?
Mindenki a saját életéért felelős.
Ja, én sem húzom le a gyűrűt.
Én meg azt tartom gáznak, hogy befűzök valakit és később derül ki, hogy ez most másról szólt.

sss 2008.05.06. 09:11:08

Ha majd éltél már házasságban megérted miért is kúr félre férfi és nő. És képzeld, tudnak együtt boldogan élni. Csak az előző kommenthez tudok csatlakozni: miért is nem dugtatok egy jót?.... Minden kötelezettség nélkül. Majd amikor 80 éves inkontinenciás nyanyaként vergődsz a szocotthonban fogod igazán sajnálni az ilyen kis hancúrokat.
Lúzer

Ludmilla 2008.05.06. 09:15:32

Ezen a blogon leginkább a kommentekből derül ki hogy a pasik TÉNYLEG mennyire szánalmasan idióták! :)))))))

Bandi 2008.05.06. 09:20:34

Akar megtortent a sztori, akar nem, a tortenet iroja helyesen jart el , a Szilard meg szegyellje magat. Ha neki elutazott a felesege a hosszu hetvegere, nem tul gerinces dolog hazavinni egy not a szorakozohelyrol a lakasukra egy ejszakara. (sot, eleg undorito, de izlesek es pofonok ugye...) Az ide irogatok tobbsegenek a fejeben meg valami nagyon nem kvadral.

Béla 2008.05.06. 09:30:28

Nem kvadral az tuti, de kivetel nelkul am.
Az ide beiro Szilardot, a nejet, és a csapost viszont taps illeti.
Uj tema, de megint a regi nota:
Elet a gyerek elott, es a gyerek utan...

Stardust 2008.05.06. 09:35:47

Most járok itt először és utoljára.
Úgyhogy lehet majd szídni azért, amit írok, hiába.
A kommentek csodálatosan példázzák, mennyi szánalmas üresfejű fasz és gödörsötét picsa él közöttünk.
Kár, hogy a számítógépes vírus benneteket nem támad meg.
Szerencsétlenek.

Stardust 2008.05.06. 09:42:04

Még elkaptam Béla sorait a szememmel.
Igazad van, Szilárd, a felesége és a csapos (akik valószínű egyazon személy) tényleg viccesek.

Usul 2008.05.06. 10:30:09

Nem lehet, hogy csak még korán volt és kevés volt a fröccs?!

freemind93 2008.05.06. 11:09:48

kommentezo, fanyalgo holgyeim, uraim: mi lenne ha erveket sorakoztatnanak fel, ideologiak es vaskos beszolasok helyett?

majd azt en tudom 2008.05.06. 13:17:10

Kicsilany: nocsak, geeknek tetszik lenni, hogy nincsenek ekezetek a billentyujen? Jo dolog az erkolcsi piedesztal, de nagyon sokaknal kiderul, hogy csak latszolag van ott. Amig nem kerulnek helyzetbe. Nem mondom, hogy szep dolog felrekefelni, de annal mindenkepp bonyolultabb a problema, mint ahogy a huszoneves lanykak itt latni szeretnek. Mert arrol van szo, hogy azert szoktatok kiakadni a felremenos pasikra (ha nem jon be kivetelesen nagyon...), mert a jovobeni magatokat feltitek es sajnaljatok az ilyen helyzetekben.

Ami persze akar meg rendben is lehetne (Kant, kategorikus imperativusz), de nem kene oktalanul nagy szajjal itelkezni masok felett. A nok nagy resze (szemelyes tapasztalat) iszonyat osszetarto ebben a kerdesben amig o maga nem kerul olyan helyzetbe, hogy nehez legyen a dontes. Sok olyan ertelmes, korrekt, tisztesseges lannyal talalkoztam mar, aki ugyan fennen hangoztatta, hogy olyannal akinek baratnoje van, olyannal nem, de hat ha menyasszonya vagy felesege van akkor aztan biztos nem, ha meg gyereke akkor kizart, mert hat azert megis... aztan erdekes modon tobbuk is belefutott abba, hogy jott egy olyan pasi, aki elegge passzolt, es hat kivetelesen, meg hiba volt, de azert csak megtortent a dolog.

Nem ezek a lanyok voltak alavalok, hanem az itt eszt osztogatok nagy resze nem ismeri magat elegge (vagy nem fogadja el azt, amit lat).

Amugy arrol, hogy a hazassag nem kenyszer azert majd minden hosszabb kapcsolatban elo pasi tudna meselni. Loszart nem kenyszer. Beszelgess errol pasikkal. Ti nyomjatok a gyorsabban ketyego biologiai oratok parancsara. Ahogy altalaban a gyerek temat is. (Mar ha nincs legalabb 7-10 ev korkulonbseg. Akkor valoszinuleg nem kenyszer egyik sem.) Raadasul onnantol kezdve, hogy gyereke van egy ilyen ingatak Szilardnak, mar nem olyan egyszeru a jatek, mint elotte. Addig azert valoban lehet mondani, hogy dontsd el, hogy az asszonnyal akarsz-e elni, es ha igen, akkor legyel vele, ha nem, akkor meg ne. Ha gyerek is van, akkor mar a ferfi sajnos nem csak a novel szakit (amit azert huszonpar eves korara remelhetoleg mindenki megtanul kezelni), hanem a gyerekeivel is. Es hat, ugye... ott a kenyszer.

Sance · http://freakcinema.blog.hu/ 2008.05.06. 14:34:28

Hú, most keveredtem fel erre a blogra (tetszett a címe:D), hát elég gáz, ami itt megy. Az legalább látható, hogy a teremtéskor Isten nagyjából fifty-fifty-re mehetett a két nem kiegyensúlyozottságának tekintetében, mivel kábé ugyanannyi minősíthetetlen formában író (kvázi "bazmegoló") férfi(?)társam található itt, mint amennyi "enyhén" műveletlen/férfiakban megkeseredett nő/csaj.

Elmenne ez a blog egy kis nemek közötti ellentét-tanulmánynak is, mivel itt is látható az az alapigazság, hogy a két nem qrvára nem érti egymást :).

Persze azért minden tulajdonságnak meg lehet találni a megfelelőjét a másik nem csajozási /pasizási szokásai között is. Ami tény, hogy a nők sokkal többféleképpen tudják felhívni magukra a figyelmet, mint a férfiak, a sminktől kezdve az apró pillantásoktól a beszéden át egészen a "kopogós" magassarkúig. A férfiaknál a kinézet mellett elsődlegesen a duma jön számításba. Az viszont tuti, hogy senki sem tőkéletes, és ugyanez igaz az élethelyzetekre is. Nem mindig lehet király csajozós dumát kitalálni, de ugyanúgy nem lehet mindig jó sminket, ízléses ruhát sem összehozni :). Tehát ennyi erővel lehetne egy olyan blogot is nyitni, hogy mondjuk "Szarul sminkelt csajok", "Szarul felöltözött csajok", stb., stb.

A másik dolog, ami az agyamba ötlött a blogon felsorolt "dumák" kapcsán, az pedig az, hogy a többségük nemhogy a "csajozós duma" minősítésre méltatlan, de méginkább szimpla mindennapi bunkóságnak mondható. Ez azonban szintén jellemző (sajnos) mindkét nemre.

Amúgy ez az utóbbi sztori sztem teljesen hihető, mégha picit át is lett esetleg költve néhány megnyilvánulás, de az alaphelyzet mindenképpen életszerű. Szerény véleményem szerint a nős csávónak már az asszony mellett van a helye. Lehet arra fogni az egészet, hogy a nő kényszerít valakit házasságra, ez általában tényleg igaz is, de ha a férfi részéről valami nem kóser, akkor nem kell elvenni a csajt, hanem tovább kell állni.

Kopasz Mercis 2008.05.06. 15:57:44

A kereslet nem találkozott a kínálattal. Szilárd dugni akart, Kata férjet.
Vagy dugni, de Szilárd nem volt annyira vonzó mint nős.

rom antika 2008.05.07. 07:41:26

éteresrongyot a pofájába a beszólós kurvának, oszt minden likát szarrágyalázni míg szundikál, osztánmeg szólni az össze nigger meg ciggány haveroknak, hogy friss hús érkezett!

kicsi leany nagy pofaval 2008.05.07. 12:24:26

rom antika:

van-e edesanyad, vagy lanytestvered? esetleg veluk kezdhetned.
fiukak nem artana arra gondolni, hogy az edesanyatok is nobol van.
mikor ennyire semmibe veszitek a noket, nem jut eszetekbe, hogy o is beleesik a no kategoriaba?
vannak ribancok,akiknek minden mindegy es en is utalom oket, de valakit, aki lement a baratnoivel egy barba "lanyestet" csinalni,nem tudom mitol neveztek ribancnak? jaaaaaa, attol, hogy szilardnak nem jott ossze vele. ertem mar!!!
ideje lenne falhoz vagjatok a barbie babatokat.

rom anti 2008.05.07. 19:39:05

és te mit szónál, ha a kedves apádat vagy a bátyust ilyen tetű módon leküldené ez a trágyavirág? csak tátanád a nagy pofádat!

mivanitt 2008.05.07. 22:20:39

rom anti. Ha az én apám így viselkedne (természetesen nem tudom, hogy viselkedik-e) azt kérem, hogy pont ilyen "tetü módon küldje le" az aktuális "trágyavirág". Ha valakinek nincs igaza akkor kevésbé számít az, hogy a bátyám vagy az apám.

Dr House 2008.05.08. 09:56:27

"De ha meglátom, hogy most leveszed a gyűrűdet és tovább próbálkozol más nőknél is, akkor odamegyek és rálépek a lábadra a tűsarkammal. Megértetted?"

pffffffff juj de kemény a csaj...IDIÓTA.

orosz úr a régmúltból 2008.05.08. 17:27:55

óvasni is kínos vót jesszusom hát átélni milyen ciki lenne! ha egyátalán megtörtént. reméljük kata érdekében, hogy kitalált sztori!
és még le is írná, közzé is tenné egy blogon, hogy mekkora HŐS volt?:D és a végén a következtetés, hogy sosem akar férjhez menni részben egy ilyen miatt!!!:D imádni kell minden apró részletét!
nagy szívességet teszel evvel kata az emberiségnek!

AntZ 2008.05.12. 23:52:32

Az még senkinek nem jutott eszébe, hogy Szilárd özvegy. A nővérje vigyáz a két gyerekre miközben ő mostohát keres.

frankó 2008.05.14. 14:17:54

Hát nem semmi helyzet. Nagyon jól kiosztotta a csaj, talán pár éve még én is leribancoztam volna, de azóta sok minden megváltozott. Sajnos nem mindenki tudja milyen kellemetlen a nődet abban az ágyban kapni másik pasival, amit veled oszt meg. Ez oda vissza kellemetlen. Szóval: vannak ribancok, és vannak még normális nők némi erkölcsi érzékkel, de mint férfi elmondhatom: életem során több erkölcsös nőt láttam mint férfit. Na erről meg ennyit.

na most már elég · http://www.namostmareleg.hu 2008.05.16. 09:52:41

Tényleg nem akarok megbántani senkit, de az a helyzet hogy a fiúk ám nem maguktól ilyenek. Ezek a dumák, ezek a lehetőségek működnek ám a valóságaban is - és kell minden esetben hozzá egy nő is. Azt hogy ezeket a valóban kínos és gáz dumákat be merik vetni, az azért van, mert egyszer már korábban lefeküdt velük egy nő..akinek ennyi is elég volt, sőt erre izgult. Nem csoda hogy a pasi a bevált recepten nem akar változtatni. Félre ne értsetek - nem azt mondom hogy nem gáz a legtöbb duma - csak nekem fura úgy beállítani - még ha ez a blog címe is - hogy csak a pasik a gázosak...hiszen mindenhez egy nő is kell.

Ez a véleményem.

tehenke 2008.05.16. 10:01:16

Istenem. Kata, aki képes elmenni bárkivel egy italért, a nagy erénycsősz... Szánalmas...

babraba 2008.05.21. 14:02:55

arra bakker azért kíváncsi lennék, hogy a sok macsóka pasika, aki szilárd barátunkat élteti és a leányzót szapulja, a saját csaját is bíztatja, hogy "drágám, elhiszem, hogy a naftalinszagú farkam már uncsi neked, menj béjbi, keress némi változatosságot"
süti beállítások módosítása