Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Hirdetés

Hirdetés

Szar csajozós dumák blogja

Csajok! Biztos titeket is megtaláltak már ostobábbnál-ostobább csajozós dumákkal mindenféle pasicsökevények az utcán, a buszon, kávézóban vagy szórakozóhelyen... Én különösen "szerencsés" vagyok ebből a szempontból, mert nem telik el úgy egy hét vagy hónap, hogy valami gáz csávó be ne találjon... de a legéletképtelenebb, legszutyokabb szövegekkel! Szerintetek komolyan azt gondolják magukról, hogy ez nekünk bejön???

Friss topikok

  • Jocó ügynök: Az komoly. Jó kis csalódás lehetett akkor, hogy jófejnek tűnt, aztán... (2016.04.24. 16:49) Super Mario és az olasz kolbász!
  • Jocó ügynök: Én múltkor egy ellenpéldát találtam, ahol épp azt mutatják meg, hogy... (2016.04.24. 16:19) A kezdetek!

Hirdetés

Fogd fel masztizásnak!

2008.06.02. 19:32 :: Szaszinko

"Egy felnőtt boltban, vagyis közérthetően mindenkinek egy szex-shopban dolgozom.Csak mi kollegák használjuk ezt a kifejezést, mert már csak a "sex-shop" szó hallatán is kiakadnak az emberek,vagy pusztán leírnak,amiért nekem nincs földi foglalkozásom.Szóval nem szoktam forszírozni a témát, de meg van a véleményem, pék is kell, meg felnőtt bolti eladó is kell.
Ez van!
Még nem csináltak szexuális kisegítő eszköz autómatát.Valakinek kell ott állnia a boltban.
Szóval eleve érdekes munka,és mielőtt bárki megvádolna azzal, ahogy olvastam egyes kommentekben, hogy aki szex-shopba megy eladónak ne csodálkozzon,hogyha műfasszal akarják körbekergetni gondolatban a férfi vásárlók.Igenis csodálkozom.De nem kezdek el sírni, mert jól fizetnek,eléggé jól, és általában stressz mentes a meló.Egyik nap segítséget kért tőlem az egyik vevő.
-Nézze!Van ez a gyönyör golyó, az van ráírva, hogy az elemek betétele után a vaginába helyezve különleges élményhez juttatja a hölgyeket.
-Igen,így van.Plusz elemet is talál a dobozban.
-Igen?Az jó!És mi a különbség a többi meg e között?
-Hát ez amiben van elem is, ez kifejezetten anális vagy vaginális kielégülésre szolgál.
A másik, ami ott van Ön előtt, abban nincs elem, az a hüvelyizmokat tornáztatja.
-Jó!És melyik a legjobb?
-Hát azt neked kell eldöntened,hogy mire szeretnéd használni.Segíthetek még esetleg valamiben?
-Mondjuk megmutathatnád,hogyan is működnek-mondta nekem cinikus mosollyal.
-Tessék?....
-Hát mit nem értesz ezen?Nagy a választék,te má' úgyis az összeset tutti próbáltad,akko ne szégyelld már magadat megmutatni előttem.Fogd fel masztizásnak.
-Najó!Azt hiszem mindenben segítettem már a választás sikerességéhez.A kassza arra van, ha választottál,EGYEDÜL!Szia
Végül nem vett semmit, és eloldalgott.Nem értem, miért néz valaki egyből kurvának, azért mert egy felnőtt boltban dolgozom.Én ugyanolyan eladó vagyok, mint az aki a Humanicban melózik.Csak én nem szandit, hanem mást adok el de erre ugyanúgy szükség van, hiszen rengetegen dobják fel a szexuális életüket különböző kiegészítőkkel.Nem?"

62 komment

Címkék: szex sex maszturbálás ostoba bunkó anál pasi shop golyó vibrátor gyönyör

A bejegyzés trackback címe:

https://ostobapasik.blog.hu/api/trackback/id/tr34499960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dave3 2008.06.02. 19:43:48

A csávókám nem volt szívbajos. :)

Frank Drebin 2008.06.02. 19:57:02

Ilyen boltba kéne egy kigyúrt kidobó, aki a hasonló parasztokat udvariasan kikísérné egy vállról indítható osztályú műbrokival a seggükben...

HK 2008.06.02. 20:03:30

na igen, ez tényleg paraszt volt. én nem nézném az eladót prostinak, más kérdés, h a bolt jellege miatt ez gyakran felmerülhet a szellemileg alultáplált emberekben... ha jól lehet keresni vele, akkor én is mennék:D www.azalaza.blog.hu

SZERVÁC Attila · http://mutopiaproject.org/cgibin/make-table.cgi?Composer=SzervacA 2008.06.02. 20:05:34

a 'masztizás' szót férfiak nem használják, csak egyes nők.

Andie 2008.06.02. 20:13:00

Valahol ott lehet a mübroki elásva, ahol a társalgás átment magázásból tegezésbe - látszólag egyik pillanatról a másikra.
Szerintem ott kimaradt egy jelentőségteljes momentum :)

Egyébként még nem voltam ilyen boltban, 30 éves létemre, de már egy ideje fontolgatjuk asszonykával, hogy feldobjuk a bulit valami segédeszközzel. Hogy kell ide bemenni? Csak úgy, mint egy horgászboltba? Semmi ciki? Nem fognak kinézni, vagy valami?

Before · http://azbeszt.blog.hu 2008.06.02. 20:16:22

csávókám idióta gyökér volt...

villanykorte 2008.06.02. 20:23:24

en egy viragboltostol sem kerdeznem meg soha, hogy szerinte milyen virag illik a masik melle, vagy egy dohanyboltostol se, hogy esetleg melyik a finomabb dohany, vagy egy utazasi irodaban se kernek tanacsot, hova menjek nyaralni. hat, szerintem ez egy ilyen szakma, vonza a bunkokat. szexualis kulturalatlansagban a legkonnyebb ut a "vicces".

Alex 2008.06.02. 20:41:13

Műbalhé az egész! Magyarországon kevés a sex-shop éa így a legtöbb ember nem tudja hogy kell viselkedni.

Ha viszont szont szép lány vagy, akkor a Humanic-ban is fogsz ajánlatot kapni :-)

A kurva pénzért árul szexet! Ebben az esetben egyikröl sem volt szó. Maximum táncos lánynak nézet!

FLEGMARION 2008.06.02. 20:43:07

szervác:
Talán nem ismered a Kkezdet phiainak azon számát, mely így hangzik:
"Kezdeet poszter mellet kapunk csajszikat a masztin." Ők egyes csajok?
Nézz utánuk a neten. Hátha.

sanyi 2008.06.02. 20:45:39

az én nevem sanyi,
szeretem a kakit.

satie · http://321.hu/sas 2008.06.02. 20:49:08

FLEGMARION:

tényleg nem ismerem ezeket a phennkoelt embereket, kellene??

Kissé identitás-zavarosnak tűnnek.

Az Ember, Aki Létra Akar Lenni 2008.06.02. 20:52:38

Andie: pontosan úgy, mint egy horgászboltba vagy bármilyen boltba, senki nem fog kinézni, akkor se, ha netán ideges vagy, nem ritkaság az arrafelé, szóval dontvöri. Annyira azért nem új dolog ez már nálunk, és ahogy a sztoriból is kiderül, az eladókban is megvan a kellő profizmus. Sztem egy műszaki boltban tízszer nagyobb esélyed van a lekezelő bánásmódra...

kutyacica 2008.06.02. 20:58:19

satie "phennkoelt emberek" pff.. nem azért írta így flegmarion, mert akkora arca van, hanem mert ez a zenekar neve. Akkezdet Phiai. Sic. Egyébként meg k. jók, részemről 1értelműen a legprimább magyar rap-formáció.

a topic-hoz: most ez mi? "nem akarok panaszkodni,jól fizetnek... na, csak panaszkodom azért." anyád.

satie · http://321.hu/sas 2008.06.02. 21:00:43

kutyacica: nem is gondoltam, hogy azért írta, köszi a tájékoztatást, ha jó, akkor jó, de vegyük ki a művészetet innen, a hétköznapi életben a férfiak nem használják a 'maszti' szót.

písz :-)

Reggie 2008.06.02. 21:13:20

"Én ugyanolyan eladó vagyok, mint az aki a Humanicban melózik."
Ha TV-boltba megyek, es megkerem az eladot hogy mutassa meg hogy mukodik a taviranyito mondjuk, akkor szivesen megmutatja. Es ettol meg nem lesz tvbuzi. Vagy cipoboltban a cipoeladot, h hogyan kell felvenni a cipot... (megha trivialis is)
Ha a munkad szerinted ugyan olyan eladoi munka mint a tobbi akkor nem lephet meg egy ilyen keres, legfeljebb nemet kell ra mondani, de a vevo sem tudhatja, hogy azert alkalmaznak, mert segitokesz vagy vagy mert hianzott egy alkalmazott.

freesleep 2008.06.02. 21:21:46

és ha zokniboltba mész ott is felveteted a zoknit az eladóval?

Szexuálrevolúnyiocér 2008.06.02. 21:23:48

Aki korpa közé keveredik, ne csodálkozzon, ha megeszik a disznók...

Reggie 2008.06.02. 21:25:33

freesleep 2008.06.02. 21:21:46

zokniboltba nem jarok, hisz ugyanazokat a markakat megkapni az ejjelnappaliban a tecskoban stb, es a kb 300 forintos ar nem nagy tetel ahhoz hogy esetleg bebukja az ember, mellesleg lelemenyes vagyok es jo a kepzelo erom is(nem felreerteni, nem felvagas v ijesmi), ugyhogy nem szorulok segitsegre, de nem lehet mindenki ilyen, hisz sok embernek a szamitogep bekapcsolasa is feler egy negyoras szigoval.

TheElf · https://www.kalandmester.com/ 2008.06.02. 21:29:58

Nem csak a magázás, tegeződés váltás a fontos, hanem az, hogy aki BÁRMILYEN szakboltba megy el, szívesen veszi, ha az ottani eladók, a tapasztalataikra hagyatkozva, értékes szaktanácsadókkal segítik a választást. A tapasztalatszerzés, az ilyenkori okosabb tanácsok fontosabbak.

Ha te mint kereskedő ismered azt amit eladsz, akár saját tapasztalatból, akár a vásárlóid visszajelzései alapján, akkor többet tudsz mondani mint ami a dobozról nyilvánvaló.

Ha a tapasztalataidról kérdeznek, te tegeződve várod a másik döntését, stb. ahelyett, hogy egy kis türelmet kérnél, jól kommunikálnál, stb. azt félreérthetik.

Ha kereskedőként profi kommunikációval, áruismerettel, stb. intézed a kérdést talán ritkábban fordul elő az ilyesmi, és akkor a szaktudást fizetik meg, így a kellemetlenségeket :)

Gabor 2008.06.02. 21:33:44

"en egy viragboltostol sem kerdeznem meg soha, hogy szerinte milyen virag illik a masik melle, vagy egy dohanyboltostol se, hogy esetleg melyik a finomabb dohany, vagy egy utazasi irodaban se kernek tanacsot, hova menjek nyaralni."

Hát nem tudom, én azért ki szoktam kérni szinte az összes felsorolt tanácsát. -dohányboltban még nem voltam (Persze alapelképzelésem azért szokott lenni mit szeretnék. De simán megkérdezném egy utazási irodában hova menjek ha max C nehézségű Ferrátázni szeretnék)

Azért eladó hogy értsen hozzá. Persze a tanács kikérése nem az hogy az eladónak melyik a kedvenc virága, mit szívna, hova jönne velem nyaralni. Vevőként sehol nem ciki kérdezni de tudni kell elválasztani az eladót a személytől, és semmiképp személyeskedésbe bizalmaskodásba átmenni.

Otto 2008.06.02. 21:42:50

"Hát azt neked kell eldöntened,hogy mire szeretnéd használni.Segíthetek még esetleg valamiben?"

Atvalt tegezodesre es meg fel is adja a magas labdat.
Egyebkent en utalom, ha barmelyik elado/pincer/stb. letegez csak ugy.
Orulhet a csaj, hogy nem valami durvat szoltak be neki. En azt tettem volna...

leaping cat 2008.06.02. 21:48:05

Már miért ne lehetne tanácsot kérni az eladótól? Azért van. Másrészt a Humanicban sem kérem, hogy próbálja fel a cipőt.

Reggie 2008.06.02. 21:52:54

Kedves blog tulajdonos. Elveszed a sztorikat az ostobacsajos blogoktol. Miert van ez? Tessek mar ostobapasikrol irni sztorikat. Ha ennyire nagy a pangas kitalaltak is lehetnek.

RéCica (törölt) 2008.06.02. 21:53:02

Te, mondd, és tényleg jól működik a cucc???

Laidbeck · http://pszichoblog.blog.hu 2008.06.02. 21:56:54

Ilyen esetek előfordulnak más boltokban is, sőt tömegközlekedésen és az utcán is. Sajnos manapság már annyira lenézik néhányan a nőket, és vannak bizonyos nők akik ezt hagyják és beadják a derekukat, hogy a gátlásaik teljesen elvesztek bizonyos embereknek.
Szerintem ez az eset nem különösebben kirívó, csak épp kapóra jött a különleges szituáció a faszinak... mindenfelé megtörténnek ennél sokkal durvább dolgok is :(

Lord_Valdez · http://liberatorium.blog.hu/ 2008.06.02. 22:01:10

Hmm, emlékszem, mikor én voltam vásárolni és sok mindenre rákérdeztem. Fiatal csinos, lány volt és lenyűgőzött a lazasága (és hát a munkája is érdekes), de azért eszembe nem jutott volna ilyen ajánlatot tenni neki. (Igaz másnak se) Tény, hogy nem néztem kurvának, bár jobban belegondolva kurvának sem teszek ilyet... Mindegy.
Kedves Szaszinkó, vigasztaljon a tudat, hogy a vevők nagyobb része normális :)

AP (törölt) 2008.06.02. 22:21:06

ez nem kurvának nézés..

ha ezt árulod, mutasd be hogy működik

Radzeer2 2008.06.02. 22:41:52

Aki kurvának megy ne csodálkozzon,ha megbasszák.

Bit Rot 2008.06.02. 23:15:31

Elképzelem egy műszaki boltban:
- Ó, de szép ez a fényképezőgép, megmutatná, hogyan működik?
- Minek néz maga engem, kurvának???

Vagy:
- Ó, de szép az az autó hifi, bemutatná, hogyan működik?
- Mi vagyok én, kurva???

visszamennyé 2008.06.02. 23:51:04

-Jónapok kív...
-Mi vagyok én, kurva???

-Elnézést tessé...
-Mi vagyok én, kurva??

-Neharagudj de...
-Mi vagyok én, kurva??

-Hell...
-Mi vagyok én, kurva??

flegmarion · http://flegmarion.blog.hu 2008.06.02. 23:52:34

satie:
Nem tudom, te hogy érzed,ezt a szó használat alapján megállapítjuk mások nemét dolgot.Szerintem bárki használhatja világunk szavainak halmazából éppen a magyar nyelv nyönyörű változatos néhol a muffra kiterjedő szinonimáinak egyikét.Ha én mondjuk azt mondom, hogy: "kirántani"A F**ZT, akkor máris férfi lettem? és ha azt mondom: MASZTI.Akkor máris egy primitív nő vagyok?Engem tényleg érdekelne mit takar az egyes nők kategória nálad.Mert azt gondolom, az embereket nem lehet beskatulyázni egyes szavak használata alapján.Én például bölcsész vagyok és szociológiából diplomáztam, de nem merném az embereket behatárolgatni egyes szavak használata alapján.te miért teszed barátom?
Olyan érdekes ez.Számomra te is egy esettanulmány vagy, mégpedig...A férfi aki egy napon arra ébred majd, hogy rosszat álmodott....álmában azt a szót használta, hogy maszti, ezért még hajnalban megszabadult hímtagjától, lassan beletörődött,hogy mivel ezt a szót használta,meg kell békélnie a gondolattal,hogy ő mégsem férfi.Így életét szomorúan, de büszke nőként ráadásul "egyes" nőként kezdi élni.Kis szerencsével megtalálja a visszaigazolást az élettől:-igen phiam, jól döntöttél.
Még megeshet. kutyacica respect.

Pacho · http://pacho.blog.hu 2008.06.03. 01:38:28

visszamennyé :DDDDDD hát ez lol volt. ezen szartam be most a röhögéstől. 8DDDDDDD

kicsit off de mégis bloghoz kapcsolódik:

Számomra a blog valami olyasmi, ahova a postoló azért ír mert kiváncsi a többiek véleményére. Namármost ha valaki a másik véleményére kiváncsi, az nyílván miután megtudja azt, kifejti ő is ezzel kapcsolatban az időközben felszínre jött gondolatokat és egyes válaszolókkal egyetért, másokkal nemért egyet, de mindenképp megköszöni a hozzászólásokat, vagy ha olyan a hozzászólás, akkor nemköszöni meg.

Namármost itt erről szó sincs. Mi lehet az oka? Nos nekem az a sanda gyanúm, hogy ez az egész blog egy unatkozó illető fantáziálása helyzetekről, amiket ő így vagy úgy reagálna le és szeretné magát meggyőzve érezni a gondolatai helyességéről.

De legalább egy mukkot még írhatna akkor is.

bloodhound v2.0 2008.06.03. 07:23:29

néha szégyellem, hogy férfi vagyok

Maddness69 2008.06.03. 07:45:45

- Hol volt a csajozós duma?
- Ki nézett kurvának?

Maddness69 2008.06.03. 07:53:16

Egyszerűbb netről rendelni, mint elmenni a "felnőtt" boltba. Hiszen, mint látjuk az eladó - nyilvánvaló dolgokon túl már - nem tud segíteni. Miért fizessek többet azért, hogy ugyanúgy "zsákbamacskát" vegyek, mintha neten vásárolnék?
Mégis ki segít abban, hogy műbrokit, vagy vibris tojást vegyek a barátnőmnek?
Veszek neki inkább virágot, vagy bon-bon-t. Annak biztosan örülni fog.:)

Manyizga (törölt) 2008.06.03. 08:06:17

Az igaz, hogy pl. a cipőboltban nem kérem meg az eladót, hogy próbálja már fel a cípőt, viszont ha mégsem válna be, akkor visszavihetem, nem néznek hülyének.

Ellenben egy szexboltba, ha visszavinném az elemes cuncitöltőt, hogy nem kényelmes...

Úgyhogy: igenis, lehessen helyben ki/fel/megpróbálni! :))))

forumuser 2008.06.03. 08:34:42

Andie
Egy szexbolti eladó egész nap szexbolti vevőket néz a szemével, a fejéből kifele. Egyik olyan, mint a másik.
Gondolod, hogy te különleges lennél?
:)

Csekonics · http://Csekonics 2008.06.03. 09:23:26

Én meg nem értem, mit nem lehet ezen nem érteni, vagy csodálkozni. Ha ugyanolyan természetességgel csevegsz arról hogyan kell ezeket a segédeszközöket használni, mintha kérnének tőled egy pohár vizet, ugyanakkor azon sem kell csodálkozni, vagy kiakadni, ha a vevő ugyanilyen természetességgel lecsap a labdára (poénra)... Legalább is én jót röhögtem az egészen.

euAgWzgmmtq7K 2008.06.03. 09:30:06

áhá! és ezért köcsög az összes pasi. már értem. ha már szexshop, akkor volt videókabin? engem mindig is érdekelt, minden este kitakarítjátok, vagy hogy? elég undorító egy helyiség lehet.

765mb 2008.06.03. 09:42:02

Végre egy sztori, ami akár igaz is lehet.

Én még csak egy felnőtt boltba mentem be, de ott férfi volt az eladó. Ebből nehéz a történet hitelességét kétségbevonni, meghát végre a stílus sem az a nőimagazinos volt.

paranoir 2008.06.03. 09:51:09

Na csá, én dolgoztam négy évet szexshopban (Petőfi híd, pesti oldal). A csaj kurva gagyi, mert ez egy olyan meló, ahol az éhes férfinépség egyfolytában próbálkozik. Pont ezért a mi üzleteinkben nem dolgozhattak csajok(nekem itt már sántít is a story). A szexshopos munkával szexszel kapcsolatos kérdések, felvetések, beszélgetések járnak. Aki ezt nem kalkulálja, nem tudja kezelni, nem oda való. Kurvának néztek? Egy adag műfasz között? Micsoda meglepetés. Reagáld le rendesen. A szóhasználat is sántít, az ilyen beszólós perverzek általában csoffadt hülyék, azokkal nem így beszél az ember "Najó!Azt hiszem mindenben segítettem már a választás sikerességéhez.A kassza arra van, ha választottál,EGYEDÜL!Szia".
Mi a parasztokat kitessékeltük és a legtöbb emberrel valóban tegeződtünk, mert sokan kínosan érezték magukat, és segített nekik a közvetlen hangnem.
És egyébként meg engem többször csajok inzultáltak, oszt mégse kiabáltam, hogy mi vagyok én, hímringyó? (Próbafülke, telivér 10/7es csaj, piros latexruha, kiszól, hogy gyere be, segíts felvenni... bazzeg.)

a csaj 2008.06.03. 10:26:15

Mindenkinek köszönöm a kedves megjegyzéseket az életemről, a munkámról, arról mennyire gagyi vagyok!Arról, mennyire paraszt vagyok, hogy nem kurvaanyázva tolok ki valakit a boltból,aki lehet h megdobná az aznapi bevételt.Ha te paranoir ennyire kemény vagy,hogy na csával kezded a kommentedet,akkor inkább ne köszönj, még az is jobb....de nem sok kultúrát nézek ki belőled.Pont hogy tudom kezelni a dolgot azzal, hogy nem küldök el senkit a picsába, hanem nem megyek bele a játékba, nem húzom fel magam, megmutatom a kasszát.Egyébként hozzáteszem, ezen a blogon a kommentezők 75%-iszonyat tapír.Tudtam, hogy ez lesz a reakció a történetemre.Mind1.Annyira kiszámíthatóak vagytok ti férfiak.Szomorú, hogy ha valamit távolinak éreztek a saját világotoktól, vagy nehezen elképzelhetőnek tűnik,akkor az biztos kitaláció, mese....Kérdezem én, elhiszitek, hogy létezik a naprendszer?És a csillagok?Nem csak festve vannak?Tényleg IKEA lámpák.Fogadjatok mindent kétkedve...mert az a tapasztalás felé vezető igaz út első macskaköve.

Zöldfül · http://zoldful.blog.hu 2008.06.03. 10:40:27

Aránylag kevés nő van, aki nyilvánosan fel meri vállalni, hogy nem jön zavarba olyan környezetben, ami kimondtottan szexről és pornóról szól.
A pornózást például (szerintem) végül is elég vékony határmezsgye választja el a prostitúciótól, és egy szexbolt tele van pornóval, lehet, hogy a pasik nagy része kapásból ezzel köti össze a dolgot magában, hogy aki ott dolgozik, az is hajlandó sok mindenre...
Persze ez fals, csak ők szeretnék, ha így lenne... aztán a bunkóbbja bepróbálkozik ilyen módon, ahogy posztban van...

Csekonics · http://Csekonics 2008.06.03. 10:49:20

Tovább tupírozva a történetet: Bezzeg, ha a srác nem tudta volna lereagálni az esetet, hanem hebeg-habog. Akkor aztán diadalittasan arról szólna a blog, hogy mekkora tapír, köcsög, retardált, elnyomott szexussal rendelkező bunkó állat volt az illető... Úgyhogy én egyáltalán nem "kételkedem". De néha a gondolat-kísérlet is szükséges a valóság kiderítéséhez, megismeréséhez. Csak hogy ott folytassam... No, az én véleményem ezzel együtt kerek.

Csimasz 2008.06.03. 10:58:58

Sztem ezek kamu tortenetek, es akkor sem lennek meglepve, ha kiderulne, hogy egyvalaki irogatja oket.
Szanalom parade...

GBN MBC 2008.06.03. 11:02:58

Paranoir tevedsz! Van egy "volt kurva" - valoban prosti volt a no - ismerosom, aki most egy szexboltban dolgozik Budapesten. Tehat dolgozhatnak nok is szexshopban. Komolyabb atrocitas sem erte....
Es igaza van a posztironak: amit nem tudsz elkepzelni meg nem biztos, hogy hazugsag! A stilusod meg eleg primko...
Udv.

paranoir 2008.06.03. 11:26:14

GBN, könnyen lehet, viszont nálunk nem dolgozhattak (5 üzlet, a körúton).
A csajnak meg riposztolnám, hogy ha kifogásolja a "na csá"-t, akkor esetleg bemutathatta volna, hogy ő hogy köszön, ám nem tette. Ügyes. Egyébként meg a szexshop rohadtul nem hagyományos kereskedelmi hely, mert míg mondjuk a Humanicba betérők közt a pervezek/retardáltak/polc előtt faszverők/idegesítő félhajléktalanok aránya teszem azt 2-3%, addig a szexshopban minimum 20-30%. Úgyhogy két rongyért (egy gésagolyó) nem megyünk le kutyába, ha elkezd szívózni a láthatóan retardált segg, akkor vagy finoman, vagy határozottan kirakjuk. Pont ezért nem kéne csajoknak melózni ilyen helyen. És ha meg is csöcsörésztek volna, mit sikoltoznál most? El kell menni a Mekibe, ott majd szépen beszélnek veled.

a csaj 2008.06.03. 17:59:37

paranoir!!!na látod!Ha inkább lehagyod a na csát,(nem a bagit):-)
máris sokkal ügyesebben írsz.Például százalékokat és számokat,nem csak betűket tettél a kis mondandódba.Ez nagyon tetszett nekem.Fordulatos.Sőt,furfangos!Szinte meglepődve fogadtam, hogy a na csá-val köszönő,még olyan szavakat is tud használ mint a :kereskedelmi hely.Enyhe nő ellenességet kezdek kiérezni a hangodból.Egyre inkább...Te talán az a típus vagy, aki ritkán kap női társaságot?Sőt már el is fordultál tőlük számolgatva a nem csak álmodott szexuális aktusaidat?Ezért érzed jópofának hogy bántó hangnemben írogass egy nőnek?Sőt életvezetési tanácsokat adsz, megmondod hol kéne dolgoznom?Kinek képzeled magad?Az Önéletrajz írómnak?Tudod hála istennek ezt nem te döntöd el.Arról meg hogy milyen csajoknak kéne ilyen helyen dolgozni...Szerintem te nem szívesen találkoznál velem.2cm-es pöcsre zsugorodnál mellettem.A torkodban dobogna a szíved, és folyton azon gondolkodnál a kezedet tördelve, hogy vajon hogyan kerekedhetnél felül, és érezhetnéd újra férfinak magadat egy olyan nő mellett aki két perc alatt hülyét csinál belőled,mialatt gyógyíthatatlan sebeket üt az önbecsülésed vékonyka szüzhártyáján.

Bit Rot 2008.06.03. 22:53:21

@a csaj:
"Kinek képzeled magad?"

TE kinek képzeled magad, hogy itt osztod az észt a kamu sztorid után?

Ki vagy te, hogy azt hiszed jobb vagy a többieknél? Hogy te vagy "A NÖ" és mindenki más hülye?

No comment.

a csaj 2008.06.04. 10:19:05

gondoltam hogy nem írsz vissza.

DjZoNe · http://blog.djz.hu 2008.06.04. 10:33:18

a csaj:
szerintem, ha már megírtad a történetet, a véleményeket olvasva, nem biztos hogy a kommentelőkre kellene támadni.

Oké, hogy kaptad itt rendesen az ívet, de erre elég erősen számítani lehetett.

GBN MBC 2008.06.04. 13:19:59

a csajhoz: azert eleg durvan letamadtad paranoir-t, aki talan megerdemelte, de toled ez semmi esetre sem volt igy helyes. Sajnos ezzel - ha lehet - meg melyebbre sullyedt ez a post.
Ugyanakkor valoban igaz - ismerosom is tapasztalta - aranyaiban eleg sok "fura" vagy retardalt egyen megy be szexshopba. Ennek rengeteg oka van, de ok mar ranezesre sem azok az alkatok, akik konnyeden hoditanak. Vannak persze normalis emberek is, akik az otthoni eletuket dobjak fel ilyen-olyan kellekekkel, vagy a szeretojukkel jatszanak, de ez most nem erdekes.
Szoval a szexshop beli munka nem atlagos, az emberek hozzaallas sem atlagos, ezert ha egy ilyen sztori kerul beirasra, varhatoan a reagalas sem lesz atlagos.
A csajt sajnalom, de mivel hatarozottnak tunik, nem alkatlmatlan a feladatra.

Ráncosnyakú · http://mozibabe.blog.hu/ 2008.06.05. 13:52:43

Az elején a Csaj volt a szimpatikusabb Paranoir-ral szemben, de ez az utolsó elött comment nagyon illúzióromboló. Azon se értem, hogy mit kell a nacsá-n folyton lovagolni egy fórumon, ahol senki nem köszön a másiknak. Paranoir elöször bénán kétkedett, de utána tejesen reaálisan leírta, hogy mi a helyzet az ilyen boltokban, mire Csaj bedurcizva, kőkeményen hosszasan bénán kifejtett, hogy neked meg kicsi a pöcsöd.
Amúgyis rendkivúl harcos típusnak tartom azokat akik láttatlanba leugatják a másikat,
ettől függetlenül jó volt a sztori.

szexshoplátogató 2008.06.10. 20:09:07

Szerintem részben abból adódik a félreértés, hogy a körúti "video-kabinos" shopok és például a Beate Ushe (jól írtam) között óriási a különbség.

Utóbbiban inkább elképzelhetőnek tartok női eladót, sőt talán a Mammut aljában lévő szex shopban találkoztunk is női eladóval mikor a barátnőmmel benéztünk.

Szerintem egyáltalán nem gáz szex shopban dolgozni vagy vásárolni. Vicces élmény főleg ha nem egyedül mész és ki tudja még valami hasznos holmit is találhat az ember :-).

LaNdo 2008.06.12. 12:45:14

Te szex-shopban dlgozol, és nem felnőttboltban.

zigazig-ha 2008.08.07. 21:51:35

szerintem piszkosul nem mindegy, hogy egy 10/7-es csaj megkér, hogy segíts felvenni egy latex ruhát, vagy hogy egy esetleg kicsit tapír valaki arra kér, hogy tömködj fel magadnak egy vibrátort, hogy ő eldöntse, hogy az Ő igényeinek megfelel-e. a ruhát is a vásárló próbálja fel.
ausztiában a latex ruha shopokban minden szó nélkül is segít az eladó, nehogy mondjuk valami hosszú körmű illető lenullázzon egy 300 eurós ruhát, mert azért valakinek tartania kell a hátát..
süti beállítások módosítása