Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Hirdetés

Hirdetés

Szar csajozós dumák blogja

Csajok! Biztos titeket is megtaláltak már ostobábbnál-ostobább csajozós dumákkal mindenféle pasicsökevények az utcán, a buszon, kávézóban vagy szórakozóhelyen... Én különösen "szerencsés" vagyok ebből a szempontból, mert nem telik el úgy egy hét vagy hónap, hogy valami gáz csávó be ne találjon... de a legéletképtelenebb, legszutyokabb szövegekkel! Szerintetek komolyan azt gondolják magukról, hogy ez nekünk bejön???

Friss topikok

  • Jocó ügynök: Az komoly. Jó kis csalódás lehetett akkor, hogy jófejnek tűnt, aztán... (2016.04.24. 16:49) Super Mario és az olasz kolbász!
  • Jocó ügynök: Én múltkor egy ellenpéldát találtam, ahol épp azt mutatják meg, hogy... (2016.04.24. 16:19) A kezdetek!

Hirdetés

Nem baj, ha még tanulsz, mennyibe kerülne, ha szexet szeretnék?

2008.07.21. 12:22 :: Szaszinko

"A most már volt barátom hívott egy design kiállításra, utáni bulira.Nem vagyok otthon ezekben a körökben, de azt mondta, nem kell túl elegánsan öltöznöm.De legyen extrém.Nem tudtam, mire gondol, ezért telefonon elmagyaráztattam vele, hogy mit vegyek fel.A helyzet az, hogy ő tényleg jobban tudja, mi van a szekrényemben, mert stylist gyakornok a szentem.Eszméletlen jó cuccokat szokott összerakni.Most egy piros harisnyát, egy flitteres fekete matyó hímzéses ruhát, hozzá holdjáró lakkcipőt, és tupírozott két copfot ajánlott.Ezt még megspékeltem egy erős sminkkel.Büszkén feszítettem a Váci utca sarkán, mert ott beszéltük meg a talit.Mindenki megbámulta a különleges ruhámat.Hízott is a májam, egészen addig, amíg egy angol pasas nem jött hozzám oda.Elegáns,40 körüli üzletember.Most magyarul írom:

-Szia, te itt dolgozol?

-Tessék, hogy hol dolgozom?

-Itt dolgozol az utcában?-kérdezte erőteljesebben, én meg még mindig nem vettem a lapot.Mert azt hittem eligazítást kér, vagy nem tudom.

-Nem én még tanulok.-válaszoltam, jajj olyan naívan.A srác meg zavarban volt, nem értette a helyzetet, hogy mit akadékoskodom.

-Nem baj, ha még tanulsz, mennyibe kerülne, ha szexet szeretnék?

-Mit?-kérdeztem idegesen.

-Mi az te nem kurva vagy?

-Épp a barátomat várom.

-OOOPS, sajnálom, tévedtem.És tovább ment.

Én meg ott álltam, és magamra néztem, talán a barátom tévedett.Először azt hittem azért néznek meg mert csinos vagyok, de valahogy onnantól kezdve már én is szégyenkezve mentem végig az utcán, saját magamat is kurvának néztem, és eszméletlenül lemartam az expasimat, amiért így lejáratott.Ő meg csak nevetett rajtam.Esküszöm azon gondolkodtam direkt csinálta.Lényeg az, hogy minden stylist pasi búza, és ezt veheti mindenki személkyeskedésnek.A kalandvágyó külföldi üzletemberek, meg úgy járnak ide, mint mi amerikába, hiszen mindkettő a lehetőség földje,csak nem mindegy, hogy milyen irányban.Oda olcsó benzinért,hamburgerért és életérzését,ide meg olcsó kurvákért, babgulyásért és  balkán feelingért.Szarháziak, azért, mert nő vagy, egyből kurválkodhatsz, mivel magyar vagy?Ez olyan sztereotípia, mint hogy minden amszterdami szív.És lehet hogy igen, sőt lehet hogy minden nő kurva?Annyit biztosan tudok, emiatt a paraszt miatt többet nem megyek ki kiöltözve az utcára.Max külföldön.Itthon este maradok a farmer póló variációnál."

 

 

118 komment · 1 trackback

Címkék: magyar utca sex pénz extrém kurva lányok pasi stylist váci

A bejegyzés trackback címe:

https://ostobapasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1577895

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Propeller 2008.07.21. 17:08:10

Nem baj, ha még tanulsz, mennyibe kerülne, ha szexet szeretnék?"Büszkén feszítettem a Váci utca sarkán, mert ott beszéltük meg a talit. Mindenki megbámulta a különleges ruhámat. Hízott [...]

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nem Máté 2008.07.21. 13:02:51

Én sose értettem, hogy ha valaki kurvának öltözik, és meg akarják kúrni, az miért sértő? Ostoba pasik:)

JobbraHajts 2008.07.21. 13:03:47

Inkabb az ostoba libak cimke ala kellett volna betenni.

Ostoba liba telefonos segitseggel kurvanak oltozik es meglepodik hogy kurvanak nezik. Ezutan jol felhaborodik a sajat ostobasagan.

Vizet Prédikál 2008.07.21. 13:08:11

Szaszinko,

Járj csak bátran dögös cuccokban és sminkben! Lehet hogy 10 pasiból 9 kurvának néz - mint a fenti kommentelők közül is többen - de attól, hogy sokan vannak, még nincs igazuk. Nehogy már az ostobákhoz igazodjon a világ!

Roby 2008.07.21. 13:08:53

Ráadásul pont a Váci utcában... Csak nem az Anna presszó oldalában? Ne csodálkozz! :D

Bobby Newmark 2008.07.21. 13:13:58

Eddigi legjobb poszt ezen a szánalmasan szar reklámblogon! Hajrá, hajrá, jövő ilyenkorra már talán sikerül is egy tényleg hihetőnek látszó sztorit írni!

RnYk 2008.07.21. 13:14:28

Ha kurva vagy ne csodálkozz ha megb@sznak...

De ha nem vagy kurva és annak öltözöl, legalább ne bizonytalanodj el, még akkor se ha bepróbálkoznak.

A könyvben van olyan fejezet amely az ilyen lelki traumák feldolgozásában segít a hímneműnek? Mármint, hogy mit kell mondani a kurvának öltözött kdvesnek ha esetleg kiborul.

Reisz Manfréd 2008.07.21. 13:19:28

"Szarháziak, azért, mert nő vagy, egyből kurválkodhatsz, mivel magyar vagy?"
Ezzel a mondattal nem tudok mit kezdeni. Aki nő, az kurválkodhat, akár magyar, akár nem. Pasas nem bír kurválkodni, legfeljebb a szó átvitt értelmében.

Leírás után elképzelve elég érdekes összhatást kelthetett a ruha, pláne a két copffal. Arcberendezéstől függően még akár az aranyos kategóriába is beférne. Bár magáról a ruháról csak annyit tudunk, hogy fekete, flitteres és "matyóhímzéses" volt. Alakra feszült? Dekoltázs? Meddig ért le? Ezek olyan infók, amik szükségesek lennének annak eldöntéséhez, hogy jogos volt-e a "dolgozó lányokkal" való összetévesztés.

Na de tovább. Akármilyen is a ruha, a post írónak tetszett, amíg össze nem tévesztették egy szerelmi szabadfoglalkozásúval. Kérdem én, ez mennyit változtatott magán a ruhán? Miért szégyelte utána, ha ő tudja magáról, hogy nem kurva? Azt még értettem volna, hogy azt írja, hogy a 15. érdeklődő után kezdett kicsit felmenni az agyvize, de így nem vágom, mi volt a problémája.
Azt még hozzátenném: megbámulni a csinos nőket szokták. Egy ócska bányarémre egy pillantásnál többet senki nem veszteget, akármilyen kihívó öltözetben van. Sőt. Szóval, sztem továbbra is hízhatott volna a mája.

Angol úriemberről. Nekem is az véleményem, hogy teljesen korrekten járt el, miután az eredeti feltételezése tévesnek bizonyult. Leány, szerinted hány _magyar_ kopaszmerdzsós mondta volna neked, hogy "sajnálom"?

elefant 2008.07.21. 13:23:51

hehe .. a ruházat leírása és az erős smink után mégis drága .. mint gondolsz ? Ha kurvának nézel ki, akkor mér sértődsz meg, ha valaki megkérdez? A srác kurvázni akart (mér baja az?) Nemet mondtál, elnézést kért a félreértésért, és továbbment .. :) ennyi.

különbség! 2008.07.21. 13:24:27

A kurvák sarkon állnak.
A kurvák kihívóan, extrém módon öltözködnek, hogy minden ki már messziről felismerhesse őket.
A kurvák erősen smiknelnek.

És ellentétben a zsiráffal ("márpedig olyan állat nincsen"), kurvák igenis léteznek.

Aki kurvának öltözik, miért csodálkozik, hogy kurvának nézik?
Batár nagy lakkcipő, miegymás...

Az amerikai meg nem azért jön ide, mert olcsón kaphat nőt. Ez nem Thaiföld..

Hagrid · http://hagrid.freeblog.hu 2008.07.21. 13:32:47

Miért kurvás az, aki szexisen öltözik? A fenébe is! Hát nem ezért szép a nyár? Kapkodjuk a fejünket jobbra-balra, nem?

A nagyobb gáz az, hogy idehaza a qrvák többsége még mindig az utcán áll és nem külön vöröslámpás negyedben, ablak mögött. Ilyenkor érzem azt, hogy nem kéne nekünk is "nyugattá" válni, mikor ilyen arcok jönnek hozzánk (többek közt) "nyugatról".

gabcigirl 2008.07.21. 13:33:51

A magyar nők nagy része alapból amúgy is kurvának van öltözve. Csak azt hiszik hogy ez milyen divatos... :((

sertésmájkrém 2008.07.21. 13:34:32

Ez az egész blog gyönyörű példája annak, milyen idióta nők vannak ebben az országban.
Hajrá, csak így tovább :)

Bit Rot 2008.07.21. 13:35:25

"A kalandvágyó külföldi üzletemberek, meg úgy járnak ide, mint mi amerikába, hiszen mindkettő a lehetőség földje,csak nem mindegy, hogy milyen irányban.Oda olcsó benzinért,hamburgerért és életérzését,ide meg olcsó kurvákért, babgulyásért és balkán feelingért"

Mi ez a baromság?

Van aki tényleg hamburgerért vagy olcsó benzinért megy amerikába?

Láttatok már olyat, aki benzint hozott volna USA-ból haza, "mert ott olcsó"?

Ki találta ki ezt a marhaságot?

A hamburgerről nem is beszélve, van itt elég meki, burger király, nem kell ehhez amerikába menni!

Bit Rot 2008.07.21. 13:36:14

@Hangrid:
"Miért kurvás az, aki szexisen öltözik?"

Aki szexisen öltözik, az nem kurvás.
Aki kurvásan öltözik... na, AZ kurvás!

Lord_Valdez · http://liberatorium.blog.hu/ 2008.07.21. 13:41:53

A körülmények áldozata vagy.
Hogy a magyarlányoknak kurva jó hírük van? Hát, mit szépítsük, tényleg.

Pedig még az is lehet, hogy jól néztél ki (ellenben a kirakott madárijesztővel), de extrémnek biztosan. Bár, a holdjáró (a.k.a. ribancroller) miatt, valószínűleg csak extrémnek. Olyan nő még nem született, akinek jól állt volna.
Sorry, legközelebb ne hallgass stylistra!

Amúgy nem tudom, hogy a "búza" milyen sértést takar.

Pacho · http://pacho.blog.hu 2008.07.21. 13:45:29

Szaszinko drága, még mielőtt megsértenélek leszögezném hogy ez csak egy futó kérdés: Ez nem ennek a, "Kulcs a nőkhöz" című könyvnek a marketing oldala? Nem másért, csak a kommentezőkhöz sose szolsz egy szót se, ha meg igen akkor az általánosítás és reklám is egyben. Szívesen olvasom a blogodat, de a storyk felét el se hiszem és nem azért mert ilyen nem történhet a valóságban, hanem ottvan egy csomó történetben az a faktor, amitől az egész műnek tűnik. És ez a mű szó, nem a kulturálisan vett művet jelenti. Tudom, hogy úgyse fogsz válaszolni, de azért gondoltam leírom. Mondjuk engem se nagyon érdekelne mások pofázása. Azért sok sikert kívánok neked kedves Szaszinko.:)

Kopasz Mercis 2008.07.21. 13:47:07

-Apa már megint megb.szott egy buzi.
-Kisfiam, hát miért nem szaladtál el?!
-Na de apa, magassarkú körömcipőben?

alitta42 2008.07.21. 13:51:16

vigyázz azzal a küföldön maximummal.többen fognak megtalálni,és majd csodálkozol,hogy honnan tudják,hogy magyar vagy,mikor meg sem szólaltál,csak állsz ott,mert talcsid van a bariddal.ezt a bélyeget nehéz lesz levakarni,jól megcsináltátok.de azért sok szerencsét

chimie · http://addict.blog.hu/tags/brief 2008.07.21. 13:52:30

nem is értem. ez nem is csajozó duma. az angol srác nem hősünk kegyeit kereste, hanem egy kurvát, bocs. ettől még nyilván nem volt jó érzés, csak off topik.

sokkoló 2008.07.21. 13:54:41

Angliában aki így öltözik azt nem hogy leszólítják, hanem kerülik mint a pestist. Csodálkozom is, hogy szexet kért és nem bicskát(ld. londoni késes gyilkosságok). Az állatja. De a matyó hímzéses ruha a piros harisnyával az se semmi(tudom, nem érek fel a magas művészetig). Szóval muhaha...

Libateperő 2008.07.21. 13:54:54

A kurva...

pdjames 2008.07.21. 13:59:38

Egyszer 1 barátnőmmel a Pesti Színházba mentünk és azt beszéltük meg, hogy az épület előtt találkozunk. Nem öltözött kurvásan, elegáns hosszú fekete télikabát volt rajta, mégis leszólította 1 angolul beszélő úriember és a tarifát kérdezte. Amikor kiderült, hogy még sem kurvával találkozott, nagyon udvariasan elnézést kért. Valószínűleg abban a szezonban a pont a hosszú fekete kabát volt az egyenruhájuk, azért télen nem lehet mindent kipakolni.
Azért az is jó fel stylist lehet aki az elegancia és az extrém szavak jelentésével nincs tisztában, a ne legyen túl elegáns instrukció azért azt sejteti, hogy szerette volna, ha a nő legalább egy kicsit elegáns és erre bediktálja, hogy neki mi a kicsit elegáns.

Tupek 2008.07.21. 14:03:44

az kajak igaz hogy minden stylist búza :P

a rekettyés 2008.07.21. 14:04:42

Aki kurvának öltözik ne csodálkozzon ha dugni akarják...

Repülő Majom · http://www.kutyushop.hu 2008.07.21. 14:05:59

"A kurva az, akinek megveszed a bundát meg a nyakláncot, aztán este meg fáj a feje!"

Amúgy az, hogy a magyar lányok nagy részét kurvának nézik, köszönjétek
a) néhány média-"szakembernek", akik miatt minden csaj azt látja a sajtóban, hogy akik befutottak (csak itthon!), azok mind mekkora ordas ribancok;
b) magatoknak, mert őket tekintitek példaképnek, és igyekeztek úgy viselkedni, mint ők. Nektek ajánlom, hogy olvassatok el néhány sztorit a modell.blog.hu-n.

Zigomer Trubahin · http://ertedmar.blog.hu/ 2008.07.21. 14:08:00

Hány éves vagy te, kisanyám, 15? Talán kést szorított a torkodnak, h vedd fel azt a szutykot?

Bástya elvtárs (törölt) 2008.07.21. 14:15:51

Szaszinkódrága, igazán megtisztelhetnél minket azzal, hogy érdemben reagálsz a kommentjeinkre. Egyáltalán próbálsz okulni az írásainkból, hogy többet ne forduljanak elő veled ilyen szerencsétlen sztorik?
Mert valamiért nálad minden napra jut egy barom, elcseszi neked aznapra a hangulatodat. Lehet, hogy vannak ostoba pasik, de hidd el messze nem ennyi. Normális nőnek kb. 3 évente jut ki annyi szerencsétlen egybeesés, mint neked naponta.

Bástya elvtárs (törölt) 2008.07.21. 14:17:06

egyébként mi történt a barátoddal? Miért zavartad el a csudába?

AvgDvl 2008.07.21. 14:20:22

Nincs is annál nagyobb bók, mint hogy meg akartak b.szni. Akkor kezdj kétségbe esni, ha már nem akarnak.

BMWkiller 2008.07.21. 14:22:12

A Galaxis Útikalauz sorozat egyik könyvében van egy jópofa sztori, hogy egy bolygón a tudósok beparáztatták a népet, hogy a napjuk fel fog robbanni, és el kell menekülni a bolygóról. Két űrhajót építettek, amelyik gyorsabban elkészült, abba berakták az összes stylistot, bulvárhőst, énekesnőket, televízióst, ügyvédet, kutyakozmetikust, műkörmöst, stb. mondván hogy az ő túlélésük elsőbbséget élvez, és elindították az űrhajójukat egy másik naprendszer felé, mondván, hogy a maradék majd a másik űrhajóval követi őket, ha az elkészül.
Ment, mendegélt az űrhajó, de bár robbanást nem érzékeltek egykori otthonuk irányából, a rádióüzeneteikre sosem jött válasz, ezért sajnálkozva konstatálták, hogy biztos nem készült el az a bizonyos második űrhajó.
A bolygón hátramaradottak pedig a fejlődés útjára léptek, s a szektor legfejlettebb bolygójává váltak, hiszen mondanunk sem kell, a napjuk egyáltalán nem volt az a szupernova típus.
A dolog pikantériája, hogy az első űrhajó utasai épp a földre érkeztek meg...

petymeg 2008.07.21. 14:23:16

Hát akkor most mégsem a pasik az ostobák, nem? :)

legyenhived 2008.07.21. 14:25:00

ez egy nagyszerű történet volt

lili 2008.07.21. 14:25:35

Egy ismerősöm a barátjának a diplomaosztójára ment és -kosztümben, csinos frizurával, szolid sminkben- várta a barátjának a szüleit, előzetesen úgy beszélték meg, hogy útközben felveszik. Tényleg elegánsan várakozott. Megkérdezte tőle, -magyar, amolyan üzletembernek látszó férfi-, hogy mikor lesz szabad, mennyi a tarifája, tudna- e elérhetőséget adni. Nem értette a lány Kideürült, hogy luxusprostinak gondolta a manusz (annak a kategóriának, akit szex mellett/helyett különféle rendezvényekre, kísérőnek is ki lehet "bérelni". Azt hitte, jelenleg várja a kiliensét, hisz ez a"kategória" nem szokta csak úgy az utcán illegetni magát.
Ezek után Szaszinko számomra egyáltalán nem meglepő a te sztorid, ha te meg inkább kurvásan mint elegánsan öltöztél...

Cinikus Seggfej 2008.07.21. 14:25:45

Az a helyzet, hogy teljes mertekben a te hibad... feltunesi viszketegsegben szenvedsz? Megkaptad a magadet!!!... ha a baratod szeret, akkor tok mindegy mit veszel fel nem? (mondjuk kivancsi vagyok, h. o mit vett fel XDXD holdjaro lakkcipo)(mondjuk holdjarot nem igazan hordanak ertelmisegi emberek, csak a kurvak es az aljanepseg) Az angolok ostobak, ketsegen kivul, es ez teljesen rajuk vall h. minden kelet europai not kurvanak neznek... de te meg na add alajuk a lovat... ennyi... szereted hordani az extrem cuccokat? Viseld a kovetkezmenyeit es ne panaszkodj... hulye liba

akárki 2008.07.21. 14:29:02

Design kiállítás?
Stylist pasi?
Extrém ruci?

lol

Reggie 2008.07.21. 14:33:36

A kurva is ember csak ejszaka rendel...

mimke 2008.07.21. 14:38:47

Ez az egész blog gyönyörű példája annak, milyen idióta nők vannak ebben az országban.
Hajrá, csak így tovább :)

Reggie 2008.07.21. 14:39:15

Ha kiallnek egy taxidrosztra egy taxinak tuno kocsiban, es valaki beszall, majd mondja a cimet hogy hova vigyem, akkor en lennek a hulye vagy az "utas"?

2008.07.21. 14:48:51

(Az összes)Kurva ! Monnyon le !

slobo toric 2008.07.21. 14:49:55

Három alapkérdés:

Kiféle?
Miféle?
Kefél-e?

what the fuck was that shit 2008.07.21. 14:50:06

ostobaribancok.blog.hu ?

SUCKITUP 2008.07.21. 14:53:58

"jobbrahajts"-nal a pont...

iguana 2008.07.21. 15:06:57

"Szarháziak, azért, mert nő vagy, egyből kurválkodhatsz, mivel magyar vagy?"

Nem b+, de ha qrvának öltözöl, mit vársz?

pyx · http://z8.hu/ 2008.07.21. 15:08:15

Milyen design kiállítás, hol?

ZséZsé 2008.07.21. 15:09:42

Nem a ruha teszi az embert (kurvává se...)

Reggie 2008.07.21. 15:10:56

pyx · z8.hu/ 2008.07.21. 15:08:15

Ugy nez ki csak a csajt allitottak ki a vaci szelere:)

IIsten 2008.07.21. 15:15:05

egyszer egy buzi jött hozzám kb ilyen dumával.
én nem akadtam ki, csak röhögtem...
mindenesetre jó tudni, hogy ha egyszer köcsögre váltok, nem lesz problémám...

prometheus_X 2008.07.21. 15:15:32

Idióta vagy pici lelkem (levélíró), az a baj. Egyrészt itt a nők alapból úgy öltöznek, hogy fél nyugat-európa azt hiszi, hogy mo.- a nők 3/4 része szajha. Erre te tettél még egy lapáttal nyilván. Vártál volna taxiba, vagy háborodtál volna fel még otthon a tükör előtt. Vagy nincs annyi reális önítélő készséged, hogy a tükörbe nézve megmondd magadról, hogy úgy festesz mint egy frisshús a sarkon? Ugyanmár.

Legalább kérdezted volna meg hogy mennyit adna, úgy legalább az vigasztalna hogy egy zsák pénzt érsz vagy az idegesítene hogy 2 penny-t. Így viszont az dühít hogy indulás előtt nem gondolkodtál.

Grat.

Blogger Géza 2008.07.21. 15:15:36

Lehet, hogy a srác titokban vette kamerával a jelenetet, hogy aztán röhöghessenek rajta a haverokkal, és aztán ezért rúgta ki a csaj! :) Másképp elég nehéz elképzelni, miért akarta ilyen hülye ruhában várakoztatni az utcán.

hófehérke (törölt) 2008.07.21. 15:18:04

"Szarháziak, azért, mert nő vagy, egyből kurválkodhatsz, mivel magyar vagy?"

Hülyeség, engem soha nem néztek még kurvának, pedig nő vagyok, és magyar.

Egyébként meg nem beszélni magyar? Milyen szórend ez???

Kheller 2008.07.21. 15:19:27

"Egyrészt itt a nők alapból úgy öltöznek, hogy fél nyugat-európa azt hiszi, hogy mo.- a nők 3/4 része szajha"

Súlyos tévedés. Itt a nők 3/4 úgy VISELKEDIK mint egy szajha. Ha meglát egy pénzes külföldit már rakja is szét a lábát. Ami önmagában még nem baj, csak eközben még el is hiteti magával, hogy ő nem ribanc...

csak nézek ki a fejemből 2008.07.21. 15:26:29

Nem kurva. Csak hülye. De nagyon.
Mint a "Vili te nagyonhülye".

Még a végén kedvet kapok a levélíróhoz.
(Kizárólag farmer-póló összeállításban.)

csigaszem 2008.07.21. 15:38:01

Ez nemcsajozós szöveg akart lenni, hanem csak dugni akart az illető. Lehet, hogy egyesek számára ez ugyanaz, de a blog szerkesztője tudhatná, miért indította ezt itt.

zorritooo · http://cggrafikus.blog.hu/ 2008.07.21. 15:41:48

Egy csaj egyedul all az utcasarkon, erosen kisminkelve kihivo ruhaban... mi mas lehetne ha nem K? Ha egy sraccal setal az mas teszta...

marika néni 2008.07.21. 15:54:01

Ennyi szakértő nőgyűlölőt..Szerintem olyan szinten konzervatív ez az ország, hogy ha valaki egy kicsit is extrémebben öltözik már vonzza az álszent és kíváncsi tekinteteket, no meg jelek szerint az angolokat.
A kedves kommentelőkkel biztosan nem fordult elő soha, hogy nem az alkalomhoz illően öltöztek...:))
Szerintem nyugaton észre se vették volna, hogy ott áll..

doktor.dikhed 2008.07.21. 16:00:44

Ez lassan tényleg az ostoba nők blogja lesz.

Kheller 2008.07.21. 16:17:17

"ha valaki egy kicsit is extrémebben öltözik már vonzza az álszent és kíváncsi tekinteteket"

A nap vicce. Mégis mi a rossebbért öltözködne valaki extrémebben minthogy megnézzék? (hogy ez milyen súlyos önértékelési válság abba most ne menjünk bele, de szintén jellemző)

Másrészt nem kizárt, hogy csak az árban nem tudtak megegyezni, aztán kerekedett belőle ez a buta történet.

2008.07.21. 16:19:49

Lássunk már egy képet Szaszinkó ahogy sikerül beöltöznöd. Vagy csak előadod a fikcióidat? Amennyiben a fenti kép az ilusztráció akkor egy angolul beszélő vak szólított le a szagod miatt("érzem a pinád szagát")aki még buza is volt ráadásul .

Alir 2008.07.21. 16:21:49

Bocs, nem tudok nem hozzászólni...

A klasszikus mondást idézve: aki a tűzzel játszik, az biza könnyen megégeti magát: vagyis a jelen helyzetre lefordítva: ha kihívóan vagy öltözködve, nem azért néznek kurvának mert magyar nő vagy, hanem mert az öltözéked feltűnő és kirívó! Ha egy kisestélyiben, vagy egy a közízlésnek megfelelően összeállított, de alapvetően szexi ruciban várakoztál volna: már akkor is sokkal kisebb eséllyel esik meg Veled a fent vázolt szituáció. Persze a legbiztosabb a farmer/póló kombó, csak azért az egy nőnek nem mindig előnyös :).

Mellesleg: ez általánosságban is meglehetősen gyakori női viselkedés: kihívó vagyok, de ha a kihívás célbatalál, akkor visszalépek 25-öt. Ezt Eric Berne: Emberi játszmák című művében "Frigid nő játszmának" nevezi.

Persze ettől még a pasi is tapló volt.

Roby 2008.07.21. 16:24:48

Én meg úgy gondolom, hogy ettől a bejegyzéstől függetlenül, még mindig inkább nekünk van mit szégyelnünk...

2008.07.21. 16:26:31

Hé Zsedényi Szaszi!MIránk kurvákra nézve sértő vagy ahogy öltözködsz!

Archenemy 2008.07.21. 16:27:42

"Szerintem nyugaton észre se vették volna, hogy ott áll..
"

Tekintve, hogy ott kolbászból van a kerítés, ez igen valószínű.

Viktor H 2008.07.21. 16:32:58

...ha ugy öltözöl ,mint egy kurva akkor kurvának fognak nézni ...ebben mi oly' meglepő?

amc 2008.07.21. 16:36:05

fiftín ajró-ezt kellett volna mondanod..
És mindenki jól jár.

Kokoro 2008.07.21. 16:37:42

marika néni:
"Szerintem nyugaton észre se vették volna, hogy ott áll.. "

akkor miért pont egy nyugati vette észre ?

Reggie 2008.07.21. 16:40:18

amc 2008.07.21. 16:36:05

Ha ezt mondta volna, akkor a stylist haverja leolte volna a csajt, mert felveri az arakat...

WUT 2008.07.21. 16:44:43

PICS

or

STFU

Kérdező 2008.07.21. 17:19:01

Végülis nem derült ki, hogy mennyi egy menet

Ssanifer 2008.07.21. 17:19:13

1., A Váci utcába nem beszélünk meg randit, pláne nem az utcasarkon állva és pasira várva.
Az ugyanis egy olyan utca, ahol nagyságrendileg több dolgozó lány jut egy négyzetméterre, mint mondjuk amennyi Újpest-Központra jut. A Váci utcában vagy fel-alá flangálnak a dolgozó csajok vagy csak ácsorognak, de általánosan jellemző rájuk, hogy leszólítanak boldog-boldogtalant, legfőképp, ha az illető pénzes külföldinek tűnik.
Várakozás közben ez Neked nem tűnt fel?

2., Valszeg az angol pasit is felvilágosították arról a tényről, hogy a Váci utcában könnyen kaphat nőt, nem hiába korzózott épp akkor, arrafelé.

3., Konklúzió: Sikerült ott dekkolnod, ahol a kereslet és a kínálat találkozik. Ne keseredj el, valszeg a 93 éves nagymamát is leszólították volna, ha csak szimplán kiállt volna a sarokra egy szál otthonkában... Na jó, őt talán mégsem...

4., Egy olyan helyen, ami Budapest egyik legismertebb kurvákkal teli része, talán extrém kalandokat ígérő tinilánynak tűnhettél az angol szemében. Olyan csajnak, akiből még némi perverziót is ki lehet nézni. Értem én, hogy fel vagy háborodva azon, hogy megaláztak, meg hogy jogod van úgy öltözködni és ott ácsorogni, ahogy és ahol csak akarsz, de férfi szemmel nézve nagyjából csak ennyiről szólhatott az angol részéről ez a történet. Ezen nem megsértődni kellene, hanem elgondolkozni.

mm 2008.07.21. 17:19:20

kibaszott kurva vagy-az a lényeg.

fostalicska · http://fostalicska.blog.hu 2008.07.21. 18:04:47

Szerintem nem csak kurvának, de még travinak is néztek. Az angolok úgyis szeretik a travikurvákat. Majd máskor nem öltözöl úgy, mint egy hímnő.

BlueBunny · http://bluebunny.freeblog.hu 2008.07.21. 18:08:04

Eszembe jutott az ideillő mondás:

Aki kurvának megy, ne sírjon, ha basszák.

Netszamuráj 2008.07.21. 18:15:40

midnight coder, meg a többi sötét pöcs:

a fejlett nyugaton, hangsúlyozom, a fejlett nyugaton, nem nézik kurvának a nőt, csak mert extrémen öltözködik. Menjetek, nézzetek meg egy német tinédzsert, vagy nézzetek körbe Amszterdamban. Kiba sokan extrémen öltözködnek, mégsem háborodik fel senki a sok "kurván" vagy a homokosokon. Ez csak nálunk, meg tőlünk keletebbre lévő kisebbrendűségi érzésektől terhes országokban divatos.

Kurva az egyébként, aki pénzért baszik. Teljesen mindegy, hogy hogyan öltözködik.

pampalini 2008.07.21. 18:30:49

A Jóisten .... áldjon meg, Kislányom! Ba552á' má' szóközt a mondatvégi pont és a következő mondat közé!

marosy 2008.07.21. 18:31:36

Baby, how much for a blowjob?

megmondoember 2008.07.21. 18:44:56

Ez már az n-edik poszt ebben a szar blogban ami rossz helyen jelenik meg, hiszen valójában az ostobacsajok.blog.hu-ra való...

Ssanifer 2008.07.21. 19:11:21

17 éve élek ott a fejlett és agyon majmolt nyugaton, ahol mint tudjuk a magyaroknak kolbászból van a kerítés is. Itt nemcsak, hogy leszólították volna, hanem berángatják egy kapualjba, partiba vágják, megb@sszák, aztán elvágják a torkát az arabok vagy az ukránok. De ez elmondható lenne a helyi, hazai amerikai erő néhány képviselőjéről is, sajnos. Ehhez képest még olcsón megúszta. Úgyhogy a nyugatot, és a nyugati férfiak kultúrált viselkedésének emlegetését inkább hagyjuk.

Egy kérdés motoszkál bennem: a roppant lovagias stylist barátja miért állítatta oda a sarokra, hogy röhögjön rajta?! Miért nem beszélték meg a randit máshová, egy távolabbi kávézóba, vagy a Mekibe például? Vagy miért nem ment el érte kocsival, taxival? Ennyit azért nem ért meg neki a csaja?
Kiállítom a nőmet travinak öltöztetve a Váci utca sarkára, na, ez az extrém sport! A csajnak!

Vagy a csaj a kellemetlen helyzet elől, amikor sokan bámulták, miért nem ment be egy környéken lévő áruházba vagy boltba nézelődni? Egy cipőboltban, egy ruhaboltban, ahol sok nő lebzsel, kisebb az esélye a férfiak zaklatásának. Jut eszembe, kérhetett volna segítséget is, ha egy ilyen leszólítás űbergázos neki, vagy lehetett volna sokkal határozottabb.

Polgárpukkasztásra nem ez a környék a legmegfelelőbb terület! Különben is, Budapesten sehol máshol nincs egy randizásra megfelelő hely, csak a belvárosi kurva (Váci) utca? Na ne már...

Ha neki meg nincs fogalma arról, hogy hol és mibe keveredik, és a pasijának se, akkor lehetett volna annyi helyzetfelismerő képessége a csajnak, - mint egy átlagos nőnek lenne ilyen esetben -, hogy rájöjjön, f@asza van a menyasszonynak és nem a szépségéért nézik! Bunkóság kurvának nézni egy nőt, ezt tudom, de a szerencsétlen egyszerűen rossz jelmezben, rosszkor, rossz helyen állt, és aki korpa közé keveredik...

Amúgy meg a férfiállat olyan, hogy ha ingerlik, reagál. Ezt már neki is tudnia kellene. A többi, a jó modor stb. csak máz. Most őszintén, ha megnézel egy csajt, mert felkelti a figyelmedet, akkor azon jár az eszed, hogy milyen jó lenne vele egyet sakkozni? Pláne, ha ez a női egyed egy kurvatanya kellős közepén áll a sarkon, és a prostik összes ismertetőjelét magán viseli??? Mert én is simán kurvának néztem volna ha arra jártam volna, még akkor is, ha csak elmegyek mellette és csak futólag ránézek. Bár az árfolyama felől nem érdeklődtem volna, az is biztos, mert nem bukom a fizetős csajokra.
Egyébként meg annak örüljön, hogy a strigók nem szálltak rá, mint friss húsra! Mert akkor előbb betörik, majd utána már tényleg csak a fuvarért áll a sarkon, bár ezt nem kívánom senkinek!

Máskor jobban vigyázz magadra, mert más nem fog. Egy dolog, hogy Te kinek és minek tartod magad, a másik, hogy ezt tiszteletben tartják-e. Ha nem, akkor Neked kell okosabbnak lenned, és engedned. Ha az általános vélemény az, hogy bizony a Váci utcában sok az ácsorgó prosti, akkor nyeld le a békát, akár mennyire nehéz is. Fogadd el, hogy nem az öltözködésed volt itt a baj elsősorban, meg a sminked, hanem az, hogy kiálltál egy kurvasorra, ahol a csajok azért állnak, járnak, hogy pénzért dugjanak, szopjanak, és mivel Te is ott álltál, EZÉRT néztek Téged annak, aminek. Ne várd el senkitől, hogy ha olyan helyen dekkolsz, ahol önmagukat árulják a csajok, pont Téged néznek apácának!

Amúgy ezernyi helyet fel tudok sorolni Budapesten, ahová kiállhattál volna várni a barátodra ennél lengébb cuccban is, mégse érdeklődtek volna az árfolyamod felől. De Te tudod, hogy mit és miért teszel.

Kicsit műbalhénak érzem ezt az egészet, mert komoly bajod hála Istennek nem esett, csak a büszkeségeden esett csorba, azt meg egyszer majd csak kihevered.

pingwin · http://pingwin.blog.hu 2008.07.21. 19:44:20

csak egy felreertett helyzet, volt mar ilyen a blogon.

LyukasBogrács 2008.07.21. 20:21:21

"Amúgy meg a férfiállat olyan, hogy ha ingerlik, reagál. Ezt már neki is tudnia kellene. A többi, a jó modor stb. csak máz."

Amúgy meg a nőállat olyan, hogy ha olyan kedve van, ingerli a férfit, csak azért, hogy utána leállatozhassa, kudarc esetén legyámoltalanozhassa.

Sunyi, gyáva fehérnép...

B Z · http://igy-tarts-szeretot.blog.hu 2008.07.21. 20:26:27

Merész dolog volt úgy kimenni az utcára :))

Bástya elvtárs (törölt) 2008.07.21. 20:34:26

Ssanifer 2008.07.21. 19:11:21

nem tudom, hogy mennyit olvastál bele Szasznkó korábbi írásaiba. Gyakrolatilag másról sincs szó, minthogy a csajszi a legkülönfélébb dolgaival rendre kihúzza különféle pasiknál a gyufát, majd előadja ezt úgy, hogy ő a tökéletes, és az említett pasik mennyire gáz emberek. Természetesen ezt még fűszerezi olyan dolgokkal is, hogy pl. 50 kg-os pasi (mint amilyen én is vagyok), az eleve csak genetikai hulladék lehet...nálam így nyitott, nem tudom, hogy ezt ki miként érzi - szóval a sztorikon nincs mit csodálkozni.
Mondjuk a blog célját még nem értjük, mert Szaszinkó egyenlőre nem ereszkedett le hozzánk, hogy megszólalt volna.

LyukasBogrács 2008.07.21. 21:42:45

Csak kiváncsiságból kérdezem: kábé mennyibe kerül egy Váci utcai csaj egy órára?

Reisz Manfréd 2008.07.21. 23:29:26

Bástya elvtárs, neked már válaszolt valaha is Szaszinkovna elvtársnő? Csak kérdem.

Osipapa mikor talál ki valami másik marhaságot? Mert ez már kezd uncsi lenni.

Netszamuráj · http://netszamuraj.blog.hu 2008.07.22. 00:37:21

Ssanifer, azt írod: berángatták volna a kapualjba az arabok, ukránok... khm..., azok hol nyugati emberek? Németországban, Ausztriában, Hollandiában, Írországban nem tapasztaltam, hogy ukránok vagy arabok próbáltak volna meg nőket berángatni a kapualjba, bárhogyan voltak is öltözve. Te valami nagyon fejletlen helyen élhetsz. Egyébként is, ha annyira nincs kolbászból a kerítés, vajon MIÉRT NEM HÚZOL HAZA MO-RA? ;)

Repülő Majom · http://www.kutyushop.hu 2008.07.22. 01:39:41

Szaszi: Beszélhettél volna neki a hüvelygombáról :))

pingwin · http://pingwin.blog.hu 2008.07.22. 10:24:18

A kommentezők kérésére ajánlom ezt a könyvet:
Zsedényi Csaba - Kulcs a nőkhöz

szerintem mindenki latja a konyvet a jobb sarokban, nem kell meg kulon ide is beajanlani, mert lassan tenyleg az lesz az erzes, hogy csak a konyvet reklamozza a blog.

Sissy · http://imagine.extra.hu/fiction 2008.07.22. 14:35:28

Nos, végigolvastam az összes kommentet... És a legtöbbnek kivételesen igazat adok ennél a cikknél. Ez egy baromi nagy túlreagálás volt a lány részéről. Viszont, egy-két ostoba kommentírónak üzenem: ha nem tűnt volna fel, ezek a történetek nem mind szaszinkótól származnak. Mondd valamit az idézőjel? Vagy rég volt magyaróra? A másik pedig, hogy szaszinkó azért nem válaszol a kommentekre, mert valaki visszaélt a nevével, így az a biztos, ha ő nem ír kommentet többé... Biztos nehéz felfogni. Mindegy.

És ha bennetek, srácok, van annyi önkritika, akkor rájöhettek, hogy nem mindegyik történetben a csaj a hűde nagy ribanc, aki kéreti magát. Elismerem, akad itt fenn olyan is. Én legalább ezt képes vagyok belátni, mert nem vagyok híve az általánosításoknak.

Csak ennyit akartam. További szép napot...

gusthy 2008.07.22. 15:06:13

Sissy, amúgy ebben tök igazad van. De miért nincs lúzer dumájú/viselkedésű csajokról blog?
Magyarán:
Mitől van az a késztetése nők egy részének, hogy világgá kürtölje, hogy mekkora parasztba botlott?

Sissy · http://imagine.extra.hu/fiction 2008.07.22. 16:28:10

gusthy: Asszem van. Az ostobacsajok.blog.hu. De az sajnos nem frissül olyan gyakran mint ez... Pedig szívesen olvasnám, h mit művelnek egyes nőtársaim... XD

gusthy 2008.07.22. 17:04:10

sissy: jé, tényleg :)
Utoljára áprilisban frissült...
Azt hiszem viszont, hogy az imagine/fiction érdekesebb közös téma, eddig nem is tudtam, hogy ilyen van. Szóval akkor ott :)

Sissy · http://imagine.extra.hu/fiction 2008.07.22. 17:52:05

gusthy: Látom, már regiztél is.:) Na, legalább ennyiért érdemes volt felszólalnom itt. :D Am enyém a site. ^^

OFF vége.

gusthy 2008.07.22. 18:00:41

Sissy, arra rájöttem :D

Bástya elvtárs (törölt) 2008.07.22. 18:59:17

Manfréd: nem válaszolt, de nem láttam, hogy bárki másnak válaszolt volna.

Sissy: Szaszi ezen sztorikat úgy tálalja, hogy akár vele is simán megtörténhet bármelyik - és nem azért, mert épp egy ostoba pasiba botlott, hanem mert nem tette még rendbe önmagát.

Mit gondoltál, pl. velem nem történt hasonló? Konkrétan arra gondolok, hogy vadidegen pasi utcán pénzt ajánlott volna szexuális ellenszolgáltatásért? Elárulom, megesett velem, pedig pasi vagyok. Csak eddig nem kürtöltem világgá. És tudod mit tettem, egyrészt elengedtem a fülem mellett, amit meghallottam, a többire nem is figyeltem, fogtam magam, és otthagytam a faszba a gáz pasit. Tudod véleményem szerint az összes sztorinál bőven lehet tenni, hogy ne teljesedjen ki ennyire a történés, vagy akár komplett meg lehet előzni.
pl. Váci utcán, Duna korzón stb. nem kezdesz el álldogálni.

Anita 2008.07.22. 21:56:16

Szerintem nyugaton észre se vették volna, hogy ott áll.. "

akkor miért pont egy nyugati vette észre ?

talán mert helyesebb arca volt, esetleg vékonyabb, mint az angol lányok...(ez nem nehéz)

és Ssanifernek igazat adva: az angol ifjúság se valami toleráns, sőt. pl. pontosan olyan okból rugdosott halálra két 21 éves fiatalat egy 14-16 évesekből álló banda, mert nem tetszett nekik az öltözékük. (gótikus rocker ruhában voltak.) úgyhogy erről ennyit.

és arról, hoy a magyar nők 3/4-e szajhának öltözik: tanulmányútnak ajánlom megtekinteni akármelyik angol város szombat estéjét. Decemberben kánikularuha, kabát minek, kilátszik belőle mindene, hogy átlag 100 kilósak, kit zavar, miniszoknya, köldökig érő dekoltázs.

Bástya elvtárs (törölt) 2008.07.22. 23:01:53

Decemberben kánikularuha - ez Angliában teljesen normális, simán lehet kora este 12 fok. Én Január közepén voltam, a napközbeni 6-7 fokra azt mondták, hogy rohadt hideg van, - ja és ennek ellenére simán üldögéltek az emberek a parkban a fűben.

a mostani késeléseknek semmi köze sincs az korábban vázolt problémához.

X-polgártárs · http://graffitik.blog.hu 2008.07.23. 17:36:31

mit csodálkozol,erről a sajtó és a lányok tehetnek,tele van mind Bodi Szilvivel,Dundikával és a többi kurvával a sajtó.

Anita 2008.07.23. 20:18:16

igen, van kora este 12 fok. a rosszabbik dolog, hogy nyáron napközben is...
de egyrészt a 12 fok azért elég hideg a kánikularuhához, másrészt meg éjfélkor is így járnak.

frídhof 2008.07.30. 16:58:14

talán nem véletlen, hogy a külföldieknek kis hazánk maga a kurvakánaán. elég csak szétnézni

bad 2008.08.08. 23:50:59

Ez szerintem egyátalán nem a nő hibája volt, meg szerintem nem is azé aki mondta neki hogy így öltözzön. Az angol volt csak hülye. Én egyébként különösen szeretem ha egy nő jól öltözködik (és ez alatt nem azt értem hogy mindene kilátszik, és nem akarom egyből megb*szni)
süti beállítások módosítása