HTML

Hirdetés

Hirdetés

Szar csajozós dumák blogja

Csajok! Biztos titeket is megtaláltak már ostobábbnál-ostobább csajozós dumákkal mindenféle pasicsökevények az utcán, a buszon, kávézóban vagy szórakozóhelyen... Én különösen "szerencsés" vagyok ebből a szempontból, mert nem telik el úgy egy hét vagy hónap, hogy valami gáz csávó be ne találjon... de a legéletképtelenebb, legszutyokabb szövegekkel! Szerintetek komolyan azt gondolják magukról, hogy ez nekünk bejön???

Friss topikok

  • Jocó ügynök: Az komoly. Jó kis csalódás lehetett akkor, hogy jófejnek tűnt, aztán... (2016.04.24. 16:49) Super Mario és az olasz kolbász!
  • Jocó ügynök: Én múltkor egy ellenpéldát találtam, ahol épp azt mutatják meg, hogy... (2016.04.24. 16:19) A kezdetek!

Hirdetés

Szavalnék neked Adyt!

2008.04.06. 13:04 :: Szaszinko

Azért jó a hétvége, mert ilyenkor -vasárnap- az emberlánya az ágyból kikelvén, szépen vissza tud gondolni azokra a kissé homályba merülő pillanatokra, melyekre addig nem volt ereje visszaemlékezni az előző két napból.

"Hello Szaszinkó!

Szar csajozós dumák. Hát belefutottam párba én is a hétvégén. A pimaszba, a pofátlanba, a bunkóba, a taplóba. Akiket  én nem hogy elküldenék a francba, hanem inkább az ölembe ültetném és esti mesét olvasnék neki.Hogy miért? Mert szerintem ezeknek a srácoknak biztos nem olvastak az igazmondó juhászról vagy arról,hogy addig jár a korsó...-ismerős,nem? Ezek a srácok egyszerűen saját csapdájukba esnek azáltal, hogy képtelenek igazat mondani. Vatítenek így, vetítenek úgy, de hogy mi térnek el vele? Hát azt, hogy ilyen blogok születnek és konkrétan közröhej tárgyává válnak. Egy srácot sem küldtem el a sunyiba még azért, mert őszintén érdeklődött egy "szia XY vagyok. Ugye nem zavarna, ha ideülnék melléd két pohár itallal?" belépővel és nem pörgette a más lányok által már összenyálazott BMW kulcsát a szemem előtt, hogy csak úgy fröcsög.

Pénteken elmentünk a barátaimmal (főleg csajok, de volt pár srác is) a Cha3x-ba. A srácok nem túl táncoslábúak, inkább a pultot támasztották, mi csajok viszont pár pohár bor után beszabadultunk a táncparkettre. A pár pohár bor megtette a hatását, és eléggé felszabadultan táncikáltunk a csajszikkal. "Szia.járunk?" mondatok repkedtek körülöttem dögivel, mikor már türelmemet vesztve elkaptam az egyik srác vállát - mire ő talán felbuzdulva a "testi érintkezéstől", hozzáfűzte: "Pedig Adyt is szavalnék neked."- és megkérdeztem tőle: "Te meg mit művelsz? Szedd már össze magad, mert így az életben nem lesz egy normális csajod.Ha meg csak dugni akarsz valakivel, hagyd ezt a járunk meg én úgy szavalnék dumát..." A poén -amit a meghökkent donhuán nem vágott le szerintem-, hogy erre megszólalt az Átlátszó,átlátszó című szám."

 

És hamár Ady a téma, akkor megosztom veletek ezt a tündéri kis videót. Nem kell végignézni én sem tudtam.... de az eleje, amikor a "művésznők" szavalnak és Ady kötettel ülnek, az kötelező! :D



20 komment · 1 trackback

Címkék: vers ostoba ady pasik pasi szavalás pornósok

A bejegyzés trackback címe:

https://ostobapasik.blog.hu/api/trackback/id/tr5413494

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: alternatíva 2008.05.25. 10:45:16

Ady, a lehetséges időutazó, wannabe próféta Én, a pínteki napért felelős kommunikációs tiszt, mikor máskor írnám a pínteki cikket, mint szombat reggel, kéremszépen? Igazán rövid bejegyzés lesz ez most, csak szeretném felhívni a figyelmet arra furcsa és g…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Franci 2008.04.06. 16:22:00

Atom kemények a khmm... hogy is nevezted őket "művésznők"?!!! Vicces, hogy ideraktad ezt a videót. Ez csak azt bizonyítja, hogy vannak olyan lányok, akiknek lehet szavalni Ady-t, mert elájulnak tőle.

Carnivora (törölt) 2008.04.06. 16:29:39

Ribancok ... rohad a világ.

iniko mananiko 2008.04.06. 16:30:11

"E virág illata rejté
hajad ágbogas lehelletét.
csigásan guruló fürtjeid végtelen tengere
Simítsd arcomba a hajad"

remélem jövőre ez már kötelező lesz az irodalom órákon.

sydo 2008.04.06. 16:32:02

mindig vonzottak az okos nők

Liberté_73 2008.04.06. 16:32:54

Lelkem ódon, babonás vár ...
:D

Kacsa 2008.04.06. 16:35:17

Iniko mananiko: Le vagy maradva, már tanítják! Látszik, hogy te sem vagy művelt, így nem is ismerheted a második versszakot:

"Közbe' meg az anya a konyhában főz.
Mert énmeg nagyon szeretlek téged.
A hajad gyönyörű göndö hidd el,
mert a virágnak télleg jó az illatja."

Na ezt tessék megtanulni!

Carnivora (törölt) 2008.04.06. 16:37:36

Ezt a videót kár volt megnéznem ... mindazt képviseli ami manapság a rothadás, és még nem is sötét nők, hanem már értelmesebbek is ezt a sz*ros r*banc szintet hozzák ...

Carnivora (törölt) 2008.04.06. 16:39:20

Szaszinko

Te meg mégis mit vársz egy lepra pösti szórakozóhelyen? :D

pancho_sanza · www.nst.blog.hu 2008.04.06. 16:52:53

Vajon meddig mennének el egy harmincezres (vagy negyvenezres)cipőért?
Van nálam 1700 Baht, az nem jó csajozós szöveg?

mrzs 2008.04.06. 17:02:06

Erről a blogról nekem a General Electric-es "sexual harassment and you" videó jut eszembe:

video.google.com/videoplay?docid=-2143915578134513037

Ha alapvetően tetszel egy lánynak, akkor ugyanaz a szöveg be fog jönni neki, amit különben elmesélne az összes barátnőjének, hogy milyen bunkó módon szólították le. :)
Éppen ezért az én csajozós szövegeim "Szia, hogy hívnak, iszunk valamit?" jellegűek, mert nem bántó, plusz ha elküld a picsába, akkor nem jöttem be neki. Akkor meg úgyis mehetek a jég alá.

Mit mondtok lányok, jól gondolom?

Condy 2008.04.06. 17:12:52

Az írásból nem derült ki, hogy tulajdonképpen mi baja a hölgyikének.

Ááád 2008.04.06. 17:16:33

Minden normális pasi nevében elnézést kérek az összes lánytól, amiért egyes társaink a mezőgazdasági haszonállatok szintjénél sem képesek jobbat nyújtani.

Nem akarsz főzni, takarítani, bevásárolni? Legyél a feleségem (mielőtt más lesz)!

execute 2008.04.06. 17:19:44

mrzs! Nálad az igazság.

...úgyhogy ez a blog mehet a levesbe.

Carnivora (törölt) 2008.04.06. 17:27:44

Condy 2008.04.06. 17:12:52

Nem volt BMW csak Ady :D az a baja

Carnivora (törölt) 2008.04.06. 17:29:09

PLÉHFIÚ
Segédeszközök

A Pléhfiú olvasói gyakran fordulnak hozzánk azzal a kérdéssel, milyen segédeszközöket használjanak ahhoz, hogy jobbak legyenek az ágyban. Összeállításunkkal most ezen tanácstalan pléhfiúknak próbálunk segíteni.

Drága terepjáró, sötét üvegekkel. - Az előjátékot drasztikusan lerövidíthetjük vele. Főleg lehúzott ablakkal használjuk, amin bátran kidughatjuk a könyökünket. A motorbrummogtatás, füstölős indulás és a csikorgós kanyarodás tovább növelheti a belőle áradó perzselő szexualitást.


Vízben oldódós tetkó. - Manapság nagy divat a tetkó, de nem biztos, hogy holnapután is az lesz. Amikor szociális otthonban ágytálaznak majd, családunktól elhagyatva, tuti nem lesz esztétikus, ha a kacsába lóg a rubinszemű metálkígyó. Éppen ezért használjunk vízben oldódós tetkót, amivel bármikor úgy nézhetünk ki, mint Indián, vagy más egyszerű emberek, akikért döglenek a nők. Egy másfél négyzetméteres sárkányt meglátva, biztosan jól hátradőlnek egy kereveten.

Atlétika trikó. - Az atlétika trikó azért lényeges, hogy a két legfontosabb szexuális segédeszköz a nehéz nyakfuksz és a tetkó látsszon. Hosszú ujjú garbóban jól nem látszana ki, és nem izgulnának ránk a csajok.

Péndz. - A péndzet használhatjuk legsokoldalúbban. Bugyiba tűrve, asztalra dobva vagy esetleg szivarrágyújtásra is jó. A pénddzel bánjunk nagyvonalúan, hogy lássák minket nem a péndz boldogít, hanem amit érte lehet kapni. Ha kevés is van belőle, tegyünk úgy, mintha sok lenne. (Sok nő is csak színleli az orgazmust cserébe.)


:D

Agi91 2008.04.06. 19:17:13

ez megaLooooooool! :) "Adyt is szavalnék neked" sok hülye megtalált már engem is, de ezt az arcot megnéztem volna magamnak!!

tökfej 2008.04.06. 19:57:32

"Ha meg csak dugni akarsz valakivel, hagyd ezt a járunk meg én úgy szavalnék dumát"

Tehát egyenesen meg kellett volna kérdeznie, hogy "dugunk?". Nálad ez hányszor jött be? Akikkel végülis összeszűrted a levet, azok milyen szöveget nyomtak? Nem játszották meg magukat az "átlátszó" szövegeikkel? És persze te sem játszottad meg magad, hogy most csak egy jót akarsz kefélni? Mert én pont azt látom, hogy a téma kerülgetése a nők miatt alakult ki. Egyik nő sem szereti, ha kurvának nézik ezért kell a "gyere föl zenét hallgatni" szöveg, holott mindketten tudjuk, hogy mi fog történni.

Amúgy jó lenne, ha írnál pár példát arra is, amikor bejött a pasi dumája. Csak hogy tanulhassunk. Bár maga a szöveg valszeg ugyanolyan gyerekes/szánalmas lesz, dehát sokat nyom a latba, hogy az "elkövető" mennyire tetszik neked. És az Ő szájából rögtön másképp hangzik egy "Ady szavalás" kilátásba helyezése.

Amúgy én is szánalmasnak tartom az ilyen beszólogatásokat. Cigány dolog. És fölösleges ídőhúzás is. Ha valakinek komolyan dugni támadna kedve, akkor hibátlan (értsd: nem narancsbőrös, nem dagadt, nem nyafogós) lányokat lehet kapni 15-20 ezerért bármelyik szórakozohelyen, vagy csak simán a "munkahelyükön".

tökfej 2008.04.06. 20:00:30

a fenti videót meg köszi! Nagyon szép cicik!

frenki 2008.04.07. 00:36:33

Úristen! mrzs videója gigaLOL! :D
Tényleg ilyenek a nők. Az Ady-szavalós videó is jó, hiszen szép melle van a lányoknak. És aranyosak is.

De a lényeg, hogy mrzs videójával a lányok se tudnak mit kezdeni, hiszen totálisan igaz. Itt kezd érdekes lenni ez a blog! Hogy a lányok erre mit szólnak...

Fiu 2008.04.09. 15:59:35

Nem ezekkel az egyszerü némberekkel van a gond.
A beteg világgal ahol ezek sztároknak vannak kikiáltva és van rájuk kereslet.

Atomot a földnek vagy egy jó kis pestis járványt, hogy max maradjanak a világon 300 millióan. (nem félek a haláltól)
süti beállítások módosítása