HTML

Hirdetés

Hirdetés

Szar csajozós dumák blogja

Csajok! Biztos titeket is megtaláltak már ostobábbnál-ostobább csajozós dumákkal mindenféle pasicsökevények az utcán, a buszon, kávézóban vagy szórakozóhelyen... Én különösen "szerencsés" vagyok ebből a szempontból, mert nem telik el úgy egy hét vagy hónap, hogy valami gáz csávó be ne találjon... de a legéletképtelenebb, legszutyokabb szövegekkel! Szerintetek komolyan azt gondolják magukról, hogy ez nekünk bejön???

Friss topikok

  • Jocó ügynök: Az komoly. Jó kis csalódás lehetett akkor, hogy jófejnek tűnt, aztán... (2016.04.24. 16:49) Super Mario és az olasz kolbász!
  • Jocó ügynök: Én múltkor egy ellenpéldát találtam, ahol épp azt mutatják meg, hogy... (2016.04.24. 16:19) A kezdetek!

Hirdetés

Akkor másképp kérdezem:- Meghívhatlak egy italra?

2008.05.16. 02:11 :: Szaszinko

"Egyszer a munkám miatt Pestre kellett jönnöm, egy konferenciára. Iszonyatosan fáradt voltam, és már csak egy hűsítő, italra vágytam. Lementem egy lazító italra a LOBBY bárba.
Ez egy elég menő luxus szálloda volt, és igen drága koktélokat lehet ott kapni. Úgy voltam vele, hogy megérdemlek egy kis kényeztetést. Persze az ilyen helyek sem mentesek a sznob seggfejektől, akik pusztán a farkukkal képesek gondolkodni, de arra lusták, hogy megkérdezzék tőle, tud-e valami okosat mondani nekik. Odalépett hozzám egy göndör vörös hajú szeplős férfi. Nem az esetem. Valószínűleg a Hotelban lakhatott ő is; nem volt nála se zakó felső, se táska. Mellém lépett, és az ujjával intett a pincérnek, hogy majd rendelni óhajt. Rám nézett, és magabiztosan azt kérdezte:
-Figyelj! Te itt dolgozol?
Itt nagyon meglepődtem, mert az előbb hívta a pincért, én meg nem úgy voltam öltözve, mint aki dolgozni van ott.
-Tessék? Nem. Mármint…hogy érted?- hebegtem-habogtam.
-Hát, hogy mennyibe kerül veled egy este?
-Mi? Te kurvának nézel?- kérdeztem elhűlve.
-Jajj! Ne haragudj! Én…félreértettem a helyzetet…csak merthogy itt ülsz. Akkor másképp kérdezem:- Meghívhatlak egy italra?
-Hát ezek után, biztos, hogy nem! SOHA, TE PÖCS!-itt már nagyon felemeltem a hangomat,pedig nem szoktam. Erre ő rám nézett és volt pofája azt mondani:
-Hogy milyen egy válogatós kurva vagy te!?
Azzal, fogta a sörét, és leült egy fotelba. Én gyorsan fizettem és felmentem a szobámba, hogy még csak véletlenül sem kelljen egy levegőt szívnom azzal a seggfejjel.

Rendelhetett volna inkább egy csajt magának, mert azt tutira ugyanúgy megkaphatta volna mint az italát amit a pultos  kihozott. Ennyit a jól szituált fajtájáról,esküszöm ilyenkor boldog vagyok hogy nem születtem férfinak. Szegények olyan nevetségesen tudnak viselkedni, és észre sem veszik magukat."

87 komment

Címkék: éjszaka ital bár kurva ostoba koktél pasi pult

A bejegyzés trackback címe:

https://ostobapasik.blog.hu/api/trackback/id/tr34471930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sys 2008.05.16. 02:39:50

heh, engem egyszer a barátnőmmel stoppolás közben néztek kurvának. mielőtt bárki értően legyint: zuhogott az eső, mind a kettőnkön hosszúnadrág és széldzseki, meg 100literes hátizsák. megáll egy hatalmas Audi, benne két tipikus ízléstelen újgazag csávó. mi: "xxxx felé mennek?" két pasi részéről buta nézés, majd 1 perc gondolkodási idő után: "ja, mi másra gondoltunk..."

tanulság 1: mindegy, mi van rajtad, ha a pasi bunkó, akkor nincs segítség.

tanulság 2: azoknak, akik szerint kamu a blog: tökmindegy, hogy a beküldött sztorik pont így történtek-e meg, minden nő tud 4szer durvábbat mesélni.

lacivagyok 2008.05.16. 07:13:38

Megfigyeltem, hogy a legtöbb post úgy indul, hogy odajött egy pasi, aki amúgy nem jött be, nem az esetem, stb.
Érdekes, hogy ezekkel a srácokkal mindig baj van.
Egyszer olvasnék egy olyan postot is, hogy a vonzó srác odajött, hogy 'meghívhatlak egy italra?'
Összevetés végett.

Amúgy a srác ebben a postban eléggé mellényúlt, istenem ilyen van. Utána az olcsókurvázás az már nem kellett volna.

Az meg sajnos megtörténhet, hogy egy luxus szállodában egy csinos csaj csinos ruhában egyedül ül a bárban, akkor esetleg feltételezik, hogy ott dolgozik.

Szélsőségesen Liberális Wicca (törölt) 2008.05.16. 08:07:58

Felesleges volt megaláznod, miután bocsánatot kért...

avenarius 2008.05.16. 08:09:30

a ffiak annyira gyerekesek birnak lenni neha. a valogatoskurvazassal azonnal vissza kellett vagnia a hiusagan esett csorbaert.

flimo13 2008.05.16. 08:12:49

Azért milyen aranyos, a nők egy (nagy?) része az őket egy férfi részéről ért vélt vagy valós sérelem után mindig "jaj ezek a férfiak" felkiálltással panaszkodik. Persze ha a nőkre általánosan mondanak valamit, egyből indul a hisztikórus. Kisanyám, húzd ki az ujjad a seggedből, aztán szállj kicsit magadba.

tom 2008.05.16. 08:14:12

Ilyenkor miért nem kérdezed meg:

"Ugye nincs valami sok tapasztalatod a nőkkel?"

Egyébként a történet szempontjából miért releváns hogy az ember nem volt az eseted? :)

Wuff 2008.05.16. 08:14:15

"Megfigyeltem, hogy a legtöbb post úgy indul, hogy odajött egy pasi, aki amúgy nem jött be, nem az esetem, stb."

Tényleg elgondolkodtató, de ez a blog pont erről szól. A valóság azonban:

Van 9 pasi, akik bejönnek a csajnak/a csaj túl részeg. Nos, ezzel a kilenccel simán lefekszik/lefeküdne, ha a helyzet úgy hozná. Aztán jön egy tizedik, aki már nagyon nem jön be/már annyira bunkó, hogy a csaj szintjénél is lejjebb van. Erre fogja magát, és ír ide, hogy milyen bunkók a pasik. Hát szép.

dezsőke 2008.05.16. 08:14:19

ez még viccnek is durva...

Nyomek 2008.05.16. 08:17:10

flimo, I agree

Szaszinko, véletlenül nem Te vagy egy "kicsit" sznob?

Én meg egyszer úgy jártam, hogy felvettem egy stopost, aki kurva volt.

Most akkor mi van?

Manyizga (törölt) 2008.05.16. 08:21:38

"-Figyelj! Te itt dolgozol?
Itt nagyon meglepődtem, mert az előbb hívta a pincért, én meg nem úgy voltam öltözve, mint aki dolgozni van ott."

De úgy nézte, hogy ott dolgozol. :) Azért hívta a pincért, mert úgy vélte, hogy kötelező fogyasztás van... :)
Tanulság: nem kéne férfitársaság nélkül mutatkozni sehol. :)))

tommboy_ 2008.05.16. 08:25:03

megérdemeltem egy drága italt...
és még ő volt a sznob.
Igen, ciki helyzet, igen a fickó valószínű máshoz szokott. Azt nem értem a posztíró miért akadt ki, hogy miért nem rendelt magának egy lányt... Épp azon volt, csak rossz számot tárcsázott.

Amúgy megértem, hogy sok nőnek sok rossz tapasztalata van, néha döbbenet, amit pasik képesek csinálni, de ettől még tényleg utálom, mikor általánosítanak, és ráadásul még utána bármilyen férfival találkoznak, feltételezik, hogy bunkó paraszt az illető.

Amúgy meg ha az esete lett volna, akkor jót nevetnek, vagy évődnek ezen a félreértésen...

flimo13 2008.05.16. 08:30:53

Nyomek: nem Szaszinko sztorija, tudod, idézőjel.

lvl · http://roguelike.blog.hu 2008.05.16. 08:42:50

'megérdemlek egy kis kényeztetést'

nem

A Galaxis Elnöke 2008.05.16. 08:43:10

A hülyeség nem nemi, pártpolitikai vagy faji kérdés, kedves földlakók. A hülyeség univerzális, és miközben egyre többen vagytok ezen a bolygón, az intelligenciahányados értéke mégis mindig állandó...
Elnökségem alatt láttam már bunkó nőt és férfit, bunkó gyereket és időst, szellemi analfabéta ügyintézőt, de kuncsaftot is, egyaránt: viszont láttam szuperintelligenst is, szintén mindegyik kasztból. Vakság "hülye pasikról" és/vagy "hülye nőkről" beszélni: ezek puszta sztereotípiák. Két kaszt létezik a Galaxisban: azok, akik látnak, és azok, akik nem. Ámen.

amarie 2008.05.16. 08:53:01

Nem kellene szegény posztírónak így nekiesni. Én se lennék kedves azzal, aki kurvának néz. Különben meg a férfiak is azonnal általánosítanak, amint egy csaj kiszúr velük, úgyhogy ne gyerekeskedjetek már ezzel a vádaskodással.

útonjáró 2008.05.16. 08:57:34

Fiatal vagy még jányom, de most már egy tapasztalattal gazdagabb. Megtanultad, hogy ha egyedül üldögél egy fiatal nő a luxusszálló bárjában, akkor könnyen kurvának nézik.
A pasi próbálkozott, gondolom nem először szerzett már így nőt magának, hát istenem most mellényúlt. Ettől miért bunkó? Ez egy ősi szakma, kár moralizálni, mindíg lesz kereslet és kinálat is. Elég lett volna finoman lepattintani, mert tudod hangosan pöcsözni nem valami nőies dolog amúgy.
Aki tűzoltónak öltözik ne csodálkozzon ha fecskendőt nyomnak a kezébe... :-)

Ja, és a sznob szónak nem sok köze van a b@száshoz, annál több az első két mondatothoz.

Beeus 2008.05.16. 09:04:13

Hehe, nem kellene kurvának öltözni, talán az segítene. Esetleg utánanézni a szállodák hírének, mielőtt szobát foglal idegen helyen az ember :)

nyafnyafRoss (törölt) 2008.05.16. 09:13:48

A férfiak és a nők soha nem fogják egymást megérteni, mert a férfi a nőre, ,míg a nő a férfira vágyik - mondta volt talán Karinthy.

Csakhogy. A nő a férfire vágyik. Testestül, lekestül, tetőtől talpig. A férfi viszont csak a nunira. Nagy különbség, hölgyeim, el kéne tán fogadni. Ezért van az, hogy a férfi a csillagokat is leígéri az égről egy kis nuniért cserébe. Sajnos a férfi ilyen. Bűn? Talán bűn, hogy a nő annyira kívánnivaló mint sivatagban egy pohár víz? Tényleg akkora bűn és szégyellnivaló?

Badbitie 2008.05.16. 09:13:55

Szerintem a sztoriból kimaradt még két mondat, ahol próbáltak egy árban megegyezni, de nem sikerült, és csak utána küldte el a bánatba. :) Ostoba sznob picsa. :)

Az Ember, Aki Létra Akar Lenni 2008.05.16. 09:16:51

Hmm, tényleg, én is szívesen olvasnék egy olyan sztorit, aminek az a lényege, hogy a "pasi" tökre az esetem volt, tetszett stb., de aztán a dumája miatt mégse lett belőle semmi. De ilyen sztorik nincsenek, valójában tökmindegy a szöveg, a lényeg az, hogy ki mondja :-) Bár jobban belegondolva ez igazából szomorú :-(

útonjáró 2008.05.16. 09:18:23

nyafnyaRoss:

Hát a te sem vagy egy bonyolult lélek...

Joduma 2008.05.16. 09:18:57

A helyes folytatas a "nem dolgozom itt" utan az lett volna:
"Ne erts felre nem feltetelezes volt, csak eddig az ilyen kulonleges lanyok, mint te, akikkel ilyen helyeken talalkoztam mindig penzt akartak kerni tolem, es nagyon elegem van mar belole, hogy nem talalok egy normalis lanyt magamnak. Nem baj ha ideulok?"
Csak mert lattam par postot ahol a pasik el sem tudjak kepzelni, hogy mi lenne a jo duma. Roviden: minden ami ide nem kerul be, mert nem verbunko.

maceszagombócomatorkomban · http://www.meceszgomboc.net 2008.05.16. 09:22:12

Szerintem a legjobb az lett volna ha veszed a lapot, és azt mondod, egy pillanat. Odahívod a pincért, majd félhangosan azt mondod - hogy más is hallja, ez az úr zaklat. Kérem szólítsa fel a távozásra. VAgy maguknál az a szokás hogy a hölgyvendégeket zaklatják?
Szertinem ebben nem lett volna több.
Persze én pasi vagyok. De én mégsem kurvázom.
Amúgy meg rettenetesen gáz hogy egy szállodáűban egy egyedül ülő hölgyet azonnal kurvának néznek....amikor ingyen is lehet....

Katika 2008.05.16. 09:22:58

annyira nem eget rengeto, ha dolgozo lanynak nezik az embert. melo melo. ha takaritononek neznek, akkor orulsz?

Dezzie 2008.05.16. 09:31:11

Manyizga, útonjáró: nem kéne a kötelező férfitársaság mellé még csadort is hordani, nehogy véletlenül illetéktelen pillantásokat vethessenek rá idegenek?

Beeus: ha kurvának lett volna öltözve, valszeg nem engedik be a szállodába, de konferenciára sem úgy szoktak öltözni.

NEM minden bárnál egyedül ülő nő szeretne dugni! van, aki tényleg csak iszik! bizony, van ilyen!

kyrae 2008.05.16. 09:34:04

Az, hogy a szálloda "luxus" volt, a koktél meg "drága", gondolom semmiképp sem maradhatott ki. :)

Egyébként a szakítós blogon majd minden hímnemű által elkövetett komment az "MNK"-val kezdődik vagy zárul... Ebben nagyon egyetértenek a fiúk.:) Így biztosan kevésbé fáj a lúzerség...

nyafnyafRoss (törölt) 2008.05.16. 09:40:18

útonjáró:

Tudod mennyi munka van abban amíg erre ráébredtem? Mivel állandóan a farokvezérlés bűnéről osztották a mannát a megkívánt hölgyek, azt hittem velem van baj. De be kell látni, nincs semmi probléma azzal a farok általi gondolkodással. Mert hát a lányok miért is vágynak néha annyira a kukira? Talán a férfi agyából a farkába vándorló észt akarják magukba fogadni?

Dezzie 2008.05.16. 09:41:24

Sokan írják, hogy akkor bezzeg elment volna a sráccal, ha az bejön neki külsőleg. Általában nem így van. Pár lány talán megteszi a kaland kedvéért, de lényegesen kevesebben, mint a pasik, akik egy nagy mell kedvéért elnézik, hogy kiesik a kapanyél a csaj szájából.
A bunkóbbjával nem kezd hosszú távra senki.
Ha meg megsérti a nőt, akkor lehet akár Brad Pitt is. Lányoknak ritkán kell csak a dugás, a szex lelki része is fontos, ezt meg tönkrezúzza az ocsmány beszéd, a lekezelő hang, a kurvázás.

nemazesetem 2008.05.16. 09:47:34

"Nem az esetem." Feltételezve hogy a post valódi lássuk mi lett volna a folytatás, ha ezt arra cseréljük, hogy "pont az esetem"..

Kis jópofizás után felmentek volna dugni, mint a nyulak. Ennyi a különbség, és nem a modorban. Ebben a sztoriban a csaj szólt be, a csávó csak béna volt, és riposztolt a "pöcs"-re reflexből.

tehenke 2008.05.16. 09:48:42

Így jár, aki bárokban ismerkedik...

nathanp 2008.05.16. 09:49:44

valljátok be, hölgyeim, sosem játszottatok el a gondolattal, hogy kiküldetésen egy drága szállodában egy drága ital mellett odalép hozzátok egy sármos olasz üzletember, aki túl elfoglalt ahhoz, hogy csajozzon, és tapintatosan megkérdezi, hogy 2-300 euróért vele töltenéd-e az estét, és igent mondtok, nem a pénz miatt, hanem kalandvágyból? dehogynem, de pechetekre a szituációba kerülve vörös szeplős magyar jön, ráadásul szakmabeli, és a konferencián kettővel mellettetek ül.

A csajozós duma ez esetben sem volt szar, bárpultnál egyedül luxusszállóban az esetek zömében kurvák ülnek. A meghívós kihátrálás elegáns volt, az erre adott bunkó válasz bunkóságot szül.

sznobrász 2008.05.16. 09:53:46

Milyen faxság már, hogy vannak, akik szerint egy nőnek nem illik egyedül mutatkozni bárokban! Az ilyen menjen a közel keletre, és kocsmázzon jókat egy üveg kóla, meg némi marihuána/kat mellett mási 50 pasival egy légtérben, minden nő nélkül (ha pasi).

Bunkója simán kezdhetett volna egy meghívással, amit a nő vagy elfogad, vagy nem. Ha elfogadja, abból se biztos, hogy lehet bármi is, de ha a nő is tervezett valamit aznap estére, az még simán kiderülhet. Ha dolgozni ment oda, az is.

(És ha hobbiból van ott, az is. Macesz: LOL)

ostobapasi 2008.05.16. 09:55:50

Na most akkor jön a "tököm tele van abból" típusú hozzászólásom. A tököm tele van abból, hogy ilyen emberek mint te, már bocsánat hogy nem nevezlek hölgynek, általánosítgatnak össze-vissza, "bunkópasiznak" meg "pöcsöznek" ilyen, és még ennél minősíthetetlenebb formában. Hogy téged mindíg megtalálnak ezek a csökevények? Addíg örülj neki, amíg valaki odamegy hozzád, mert ha megismerik azt a blogolós énedet, ami csak a te szegénységi bizonyítványod, akkor nem 3 perc alatt fognak lekurvázni, hanem hirtelen felindulásból. De ne keseredj el, 20 év múlva úgy fonnyadsz el, hogy sarki kocsmában ülő vén szivarok sem fognak megnézni, nemhogy egy valamirevaló fasz.

. . (tör 2008.05.16. 10:05:44

nyafnyafRoss 2008.05.16. 09:13:48
A férfiak és a nők soha nem fogják egymást megérteni, mert a férfi a nőre, ,míg a nő a férfira vágyik - mondta volt talán Karinthy.

Csakhogy. A nő a férfire vágyik. Testestül, lekestül, tetőtől talpig. A férfi viszont csak a nunira. Nagy különbség, hölgyeim, el kéne tán fogadni. Ezért van az, hogy a férfi a csillagokat is leígéri az égről egy kis nuniért cserébe. Sajnos a férfi ilyen. Bűn? Talán bűn, hogy a nő annyira kívánnivaló mint sivatagban egy pohár víz? Tényleg akkora bűn és szégyellnivaló?

- ez szimplán hülyeség általánpsítva. vagy eltévesztettem a nememet az utóbi évtizedekben

nathanp · http://loscatrachos.blog.hu 2008.05.16. 10:08:26

ostobapasi, most egy picit ostoba voltál, mert ez nem szaszinko sztorija. és lehet őt hölgynek nevezni. ráadásul nagy átlagban bunkók vagyunk, no. dugni akarunk, nem romantikázni, szex után már hívnánk is a taxit, féltékenyek vagyunk a csajunk exeire, és pornófilmből tanuljuk a "gyengéd ölelést".

Dekatlon 2008.05.16. 10:12:25

A "másképp kérdezem" rész nagyon tetszett :)
Nem ám mást kérdezek, mert nem vagy kurva, hanem máshogy ugyanazt, mert azt mondod nem vagy kurva :)) Váhááháá! A fickónak érdekes egyénisége lehetett. Szimpatikus fiatalember :)
Meg kellett vona hívatnod magad, AZTÁN felmenni, ez a minimum...

Kata 2008.05.16. 10:13:32

5 csillagos hotelban dolgoztam 4 évig, ne tudjátok meg, hányszor kerestek meg engem (HR asszisztens) a főnökömet (HR góré), és a többi lányt (felszolgálók, biznisz centeresek, sales-esek, recepciósok) azzal, hogy mennyit kérünk egy éjszakára... van-e kedvünk elmenni velük "vacsorázni"... egyszer még azt is megtette egy külföldi, aki tudta, hol dolgozom, hogy a metróra utánamjött munka után, mint "eltévedt külföldi" útbaigazítást kért, aztán megpróbált rávenni, hogy menjek el vele "sörözni". És ezek még az udvariasabb fajta hoteldolgozótkurvánaknézős vendégek/külföldiek voltak. A báros felszolgáló lányok még durvább sztorikat meséltek. Mindenáron el akarták kérni a privát számukat a vendégek. Ha nem adták oda, akkor egy-két vendég még azt is megjátszotta, hogy panaszt tett, hogy rossz volt a kiszolgálás, bunkó a felszolgáló, nem jól adott vissza, nem adott számlát, stb... És nem szállnak le az emberről, akkor sem, ha megmondja, hogy nem kurva, nem kefél vendéggel, semmilyen módon, sem pénzért, sehogy. Nem, sörözni sem akar. Vacsorázni sem. Beszélgetni sem. Azt hiszik, hogy a kibaszott pénzükkel mindent megvehetnek, ami létezik a földön, és számukra minden áru. A szoba, a pia, a sör, a vacsi, a felszolgáló a hotelben, a HR-es, a bizniszes, mindenki csak azért él és lélegzik, hogy neki bármiféle igénye ki legyen elégítve, lehetőleg azonnal és ott helyben. Mintha ott lógna minden női dolgozón az árcédula, amit csak ki kell fizetni, és már viheted is. És ez egy 5 csillagos hotel férfiközönsége.

Az a pasi 2008.05.16. 10:23:29

A hölgy nem nézett ki rosszul, elegánsan volt öltözve. Eddig diszkókban próbálkoztam, ott itatnom kellett a puncit, mint a kiszáradt lovat, aztán volt, hogy lehányta a farkamat.
Ha meg nem, végig kellett hallgatnom az élete történetét, hogy hogy kiszúrt vele a legutóbbi pasi(j)a. Ekkor is fizettem - pia, meg az időhúzás.

Mivel én is ebben a szállodában szálltam meg és a bárpultnál ez a csinos hölgy foglalt helyet, gondoltam váltok a hónaljszagú, izzadt kis picsákról. Sajnos a stílusomon nem tudok olyan gyorsan változtatni és egyébként itt már rendszeresen szedtem fel csajokat a dumámmal.
Hát most nem jött be, nagy ügy. Majd bejön neki más ... én meg röhögök a markomban, amikor 3 év múlva láthatom a Mónika "só"-ban elhízva, kivert fogakkal panaszkodva, hogy az a szemét verte, csinált neki 5 gyereket és otthagyta... Hihihihi...

Zsirparaszt/színesfémérdekelt megélhetési buckalak 2008.05.16. 10:26:27

Szintén stoppos szitu.
Mi mikrobusszal, két csaj az út mellett. Megállunk.
- Hová mentek, lányok?
- Mi? Sehová,kurvák vagyunk.
És még mi voltunk zavarban.
.
Ostoba pasik, ja...

nyafnyafRoss (törölt) 2008.05.16. 10:31:29

Mindegy lányok, szeretünk titeket.

Igen, ostoba vagyok. Ott hordom az eszem, ahol.

Hisztizni is én szoktam.

útonjáró 2008.05.16. 10:41:27

Dezzie:

Hol írtam én olyat,hogy ne menjen bárba egyedül, és viseljen csadort? Csak annyit kívántam közölni, hogy az esetek jelentős hányadában az ilyen szituban nem nyúlt volna mellé a fiatalember. S ezt a kevésbé naiv hölgyek is tudják, tehát nem biztos, hogy beülnek egyedül egy ilyen helyre. Természetesen a naivak, a profik, és a bevállalósak számára alkotmányos alapjog egyedül inni egy bárpultnál. Egyebekről nem is beszélve. :-)

szenyor ganyié 2008.05.16. 10:46:14

Kata: és most légyszíves írd le ugyanezt az ott dolgozó fiúk szemszögéből is. tapasztalatom szerint a fent vázolt típus női változata sem különb.

amúgy akik ezzel az ilyenek a nők - ilyenek a férfiak dumával jönnek, nem gondolkoztak még el azon, hogy lehet, hogy nem túl jól válogatták meg a barátaikat/ismerőseiket?

útonjáró 2008.05.16. 10:48:01

Dezzie:

"Pár lány talán megteszi a kaland kedvéért, de lényegesen kevesebben, mint a pasik, akik egy nagy mell kedvéért elnézik, hogy kiesik a kapanyél a csaj szájából."

Kikéred magadnak az általánosítást, aztán lám-lám... Fuzzy logic?

Egyébként felesleges a nemek harcát gerjeszteni polgártársaim, mert az örök időre úgyis döntetlen. :-)

Kata 2008.05.16. 10:56:26

Egyébként miért gondolja egy rakás férfi, hogy egy piáért cserébe megdughat egy nőt? Én mindig visszautasítom, mert szeretem elkerülni a félreértéseket, ne gondolja senki rólam, hogy "bármikor bármiért baszható" státuszú vagyok. Erre viszont megsértődnek, pedig beszélgetni szívesen, ha tetszik a pasi és normális, akkor meg akár "basz"élgethetünk is tovább, de nehogy azt gondolja, hogy egy piáért megvásárolható olcsó kurva vagyok... Ha meg belemegy az ember a pia-parfüm-ékszer-baszás játékba, akkor meg megint csak le van kurvázva, mert akkor meg drága kurva. Szóval, ha elvárják az embertől, hogy piáért kúrjon, akkor olcsó kurva, ha meg drágán kefél, akkor meg drága kurva. Ha meg visszautasítja a piát is, meg a drága cuccokat is, akkor meg válogatós kurva. Na így legyen okos az ember. Nem lehetne esetleg végre lekoccanni az ilyen gyökérkedős általánosításokról, sztereotípiákról, előítéletekről?

Dr Kangörény 2008.05.16. 10:59:50

Én azon röhögöm magam halálra, amikor egy nő elkezd köpködni a faszijára, akit kirúgott-aki kirúgta, hogy milyen köcsög, mert megcsalta, kihasználta, stb. Az ilyen esetek zömében a gyalázott pasi általában vagy nőkbálványa, aki korábban köztudottan végigkúrta a csaj összes barátnőjét, vagy egy utolsó vadparaszt (alias macho), aki mindig a cimboráival sörözik, vagy egy kedves, ám életre alkalmatlan lúzer, akit pátyolgatni lehet.
És amikor elég volt a félredugásokból, a bunkóságból és a lúzerségből, akkor jön az "ezek az ostoba férfiak" szöveg.
Hölgyeim, magatoknak keresitek a bajt! (Én a vadparaszt kategóriába tartoztam sokáig és halvány fingom sem volt arról, miért álltak a nők velem egyáltalán szóba.)

Kata 2008.05.16. 11:01:00

az ott dolgozó fiúk szemszögéből nem tudok leírni semmit, mert az ott dolgozó fiúk érdekes módon sosem panaszkodtak ilyen stílusú női vendégekre. vagy azért, mert nem voltak ilyen stílusú női vendégek, vagy azért, mert nem voltak ilyen bunkók, vagy azért, mert úgy gondolták, hogy pénzért bármit, a lány dolgozókkal ellentétben.

ilyenek a nők- ilyenek a férfiak: visszautasítom, a fenti hozzászólás azokra a férfiakra vonatkozott, akik 5*-os szállodában megengedték maguknak a luxust, hogy az ott dolgozó nőket árucikknek nézzék. hála istennek a barátaim nem ilyenek, nem is ebből a körből válogatom őket.

szederinda 2008.05.16. 11:01:17

heh-heh...
kár, hogy a post írója nem tette félre az erkölcseit egy kicsit, mekkora lett volna azt a multikulti kisköcsögöt lehúzni egy szép kis összegre fél órás "munka" után...ez a fajta pasas tényleg azt hisz, hogy bármit megvehet...ha kurvának néz minden nőt, akkor fizessen is meg érte >-DDD
Aztán, pont mielőtt kilép a csaj a szobából, visszaszólni: "tudod, én tulajdonképpen nem vagyok kurva...te akartál mindenáron fizetni..."
muhaha :)

!/%\" · ezt nemtommi 2008.05.16. 11:01:26

ááá, lacivagyok, te vagy a király!!:D milyen igazad van.

"Megfigyeltem, hogy a legtöbb post úgy indul, hogy odajött egy pasi, aki amúgy nem jött be, nem az esetem, stb.
Érdekes, hogy ezekkel a srácokkal mindig baj van."

igen, mindig a nembejövős srácokkal van a gond. ha jól nézett volna ki, akkor az ital (és a félreértés tisztázása) után a nő ment volna szopni, ez a poszt meg valószínű egyszerűen nem jön létre :)

Kata 2008.05.16. 11:04:39

kangörény,

igen ez valóban így van, kell egy-két kapcsolat, meg rábaszás, mire az ember rájön, hogy pontosan milyen típusú férfira is van szüksége, és hogy az adott kapcsolat éppen az ember számára hasznos-e, vagy épp káros. nekem imádnivaló tündéri leendő férjem van, a világ legjobb feje, szórakoztató, aranyos, ügyes, jóravaló, jóindulatú, okos, intelligens, hűséges, szeretgetős, minden reggel ágyba hozza a kávét, szóval nincs okom panaszra. Imádom. Csodás ember.

io79 2008.05.16. 11:04:56

"esküszöm ilyenkor boldog vagyok hogy nem születtem férfinak. Szegények olyan nevetségesen tudnak viselkedni, és észre sem veszik magukat."

Általánosítani olyan intelligens dolog, gratulálok! Sajnállak, hogy csak ilyen férfiakkal találkozol...

silverangel 2008.05.16. 11:07:22

Kangörény_ 2008.05.16. 10:59:50
"vagy nőkbálványa, aki korábban köztudottan végigkúrta a csaj összes barátnőjét, vagy egy utolsó vadparaszt (alias macho), aki mindig a cimboráival sörözik, vagy egy kedves, ám életre alkalmatlan lúzer, akit pátyolgatni lehet.
És amikor elég volt a félredugásokból, a bunkóságból és a lúzerségből, akkor jön az "ezek az ostoba férfiak" szöveg."

Na vajon miért? Mert a pasik 90 százaléka ebből a felhozatalból kerül ki. Az a 10% sajnos elég kevés ennyi csajra :)
Egyébként a lúzerek sokszor csak későn érnek, ha elszakadnak anyucitól akkor egész épkézláb mukik lesznek belőlük. Csak sajnos addigra az ember lánya hozzámegy valakihez az első két kategóriából. :))))

Jimbo75 2008.05.16. 11:11:01

Ha már általánosítunk, legalább annyi tapló nő van, mint férfi, ha nem több. Főiskolán dolgozom, ahol kb. 70-30% az arány a nők javára, mesélhetnék szépeket a finom, kiművelt nőkről...

ostobapasi 2008.05.16. 11:12:33

Sajnos valóban elkerülte a figyelmemet az az aprócska tény, hogy a sztori nem a blog írójával esett meg. Mindazonáltal nemtetszésem még mindíg helytálló a következők miatt. Ha én a blogomba beteszek egy olyan írást, ami a például a rendőröket próbálja általánosítva gyalázni olyan módon, hogy egy adott szituációban bunkón viselkedeő rendőrt ír le, akkor nagy valószínűséggel én magam is azon a véleményen vagyok, amit a szöveg kifejt. Ezért tehát joggal ítélnek el engem is azzal a suttyófalvival együtt, akitől a dolog származik. Ez a blog faszság, és ezzel most tényleg nem voltam olyan finom modorú sznob patkány, akire az ilyen kis libák vágynak. Persze kérdezhetitek, hogy akkor mi a fenéért olvasom? Talán valami mazochista hajlam miatt. De tudjátok mit? Igazatok van. OFF

Ngelina 2008.05.16. 11:13:08

" Szélsőségesen Liberális Wicca 2008.05.16. 08:07:58
Felesleges volt megaláznod, miután bocsánatot kért..."

Sztem nem megalázási szándékkal szólt be a postíró, csak túlreagálta :)

"flimo13 2008.05.16. 08:12:49
Azért milyen aranyos, a nők egy (nagy?) része az őket egy férfi részéről ért vélt vagy valós sérelem után mindig "jaj ezek a férfiak" felkiálltással panaszkodik. Persze ha a nőkre általánosan mondanak valamit, egyből indul a hisztikórus. Kisanyám, húzd ki az ujjad a seggedből, aztán szállj kicsit magadba.
"

Azért milyen aranyos, a pasik egy (nagy?) része az őket egy nő részéről ért vélt vagy valós sérelem után mindig "ez is csak egy büdös kurva" felkiáltással panaszkodik. Persze ha a pasikra általánosan mondanak valamit, akkor egyből indul a mocskolódáskórus. Kisapám, húzd ki az ujjad a seggedből, aztán szállj kicsit magadba.

Bisztő Gyalla · http://gyulszi.blog.hu 2008.05.16. 11:13:58

Az Ibit is mekkérdeszték eccer a krimóba, hogy dolgozike, és ő is nagyon meksértődöt, ugyanis őt nem a Károj tartya el a segéjjböl, hanem eggy tisztességes nő, csakhát eggy kicsit büdös, mer sok kölni van rá locsolva. Meg nagy a valaga.

Mind1 2008.05.16. 11:15:17

Kedves Kata!

Nagyon szomorú ez a helyzet amit mesélsz, biztos a jó része igaz, nem vonom kétségbe. Sok a bunkó paraszt, meg amúgy a szállodákban a vendég a legutálatosabb dolog, különben egész jó munkahely lenne...:)

De a viccet félretéve sajnos a dolognak megvan a miértje. Ha valaki idejön Magyarországra, mit lát? Azt hogy valószínü itt van a kegtöbb gyönyörü nö a Földön, ezt egy pasi sztem azonnal leszüri.

Majd elmegy egy szórakozóhelyre, étterembe ilyesmi, és arra lesz figyelmes, hogy hoppá,
ezen csodálatos külsejü nök 80-90% egy gusztustalan, de láthatólag pénzes patkánnyal palival van,aki bunkó is (persze biztos a hölggyel naon kedves) vagy adott esetben egy nála 20-30 évvel idosebb, ám szintén láthatóan jómódú ùrral. Vagy egy kopasz verölegény/gengszter tipussal...

Ezek után, nyilván egyébként tényleg helytelenül, a turista(van nem az), arra követjeztésre jut, hogy ja, ez itt így megy...

Ettöl még persze vannak rendes nök, lányok is, nem mindenki ilyen, csak sokan sajnos...ès aki azt mondja hogy ezt még nem vette észre itthon, az hazudik.

!/%\" · ezt nemtommi 2008.05.16. 11:17:13

"Ez a blog faszság"

persze, hogy faszság. viszont ennek ellenére pl én szeretem olvasni. :) remekül kiélheti az ember itt az általánosítási-kényszerét, mivel a hülyepicsa, aki ezt a blogot szerkeszti, nagyszerű indokokat szolgáltat rá :D
általánosítani pedig ugyebár szeret az ember...

Ngelina 2008.05.16. 11:21:32

ostobapasi 2008.05.16. 11:12:33
"...Ez a blog faszság, és ezzel most tényleg nem voltam olyan finom modorú sznob patkány, akire az ilyen kis libák vágynak. Persze kérdezhetitek, hogy akkor mi a fenéért olvasom? Talán valami mazochista hajlam miatt. De tudjátok mit? Igazatok van. OFF"

ááá, nem mazochista vagy te...csak te is egy ilyen kis libára vágynál inkább...

TREX · http://polarmacko.blog.hu 2008.05.16. 11:28:34

a kislánynak eszébe sem jutott, hogy ne csak a fickóra haragudjon, hanem a szállodára is? ostoba kislányok! :oDDD

!/%\" · ezt nemtommi 2008.05.16. 11:33:13

TREX · polarmacko.blog.hu 2008.05.16. 11:28:34

az ostoba kislány vszínű nem azért ment oda le, hogy koktélt szürcsöljön a bárpultnál, hanem faszért. :) az, hogy ez nem jött össze (bár később sztem lehet igen, vki mással, aki az "esete" volt..), plusz még meg is sértették...háááát, előfordul az ilyen. egy nőt soha nem néznek kurvának ok nélkül.
a szállodát meg azért nem hibáztatja, mert annyira már nem érdekli a dolog, csak vszínű mérges a világra, meg a pasikra, oszt erről mindenképp blogot akar írni.

A jó, a rossz és a csúf 2008.05.16. 11:35:58

"...a világ legjobb feje, szórakoztató, aranyos, ügyes, jóravaló, jóindulatú, okos, intelligens, hűséges, szeretgetős, minden reggel ágyba hozza a kávét,..."

Bírom ezeket az elvárásokat. Legyen a pasi még: együttérző, ezermester, talpraesett, jóvágású, humoros, sármos, fess, fegyelmezett, lelkiismeretes,stb...

Ezzel szemben a pasi mit vár el?
Kaját, pinát, vasalt ruhát.
Ez egy nőnek már sok, így "kihasználni" őket!

Tényleg, hát mit képzelnek ezek a pasik magukról???

még ostobább pasi 2008.05.16. 11:41:07

En egy jóképű pasi vagyok, aki amugy bejön a nőknek - külsőre. De szar a szövegem, 5 perc beszélgetés után általában otthagynak ilyen-olyan indokkal. Segitsetek pls milyen dumával foghatom meg a őket??

nathanp · http://loscatrachos.blog.hu 2008.05.16. 11:55:52

még ostobább pasi:
Te: - Szia, remélem nem veszed rossz néven, hogy megszólítalak...
Ő: - Te kurvának nézel? A barátnőimmel vagyok itt, csak ők éppen a mosdóban vannak
Te: - Nehogy félreérts, de utólag nagyon megbántam volna, ha nem próbállak megszólítani. A barátnőid már egyébként táncolnak...
Ő: - És azt hiszed, azért ülök itt, hogy egy italért leszopjalak?
Te: - Nézd, engem a kisugárzásod nyűgözött le, és eszembe sem jutott, hogy..
Ő: - Aztán az első randin, gondolod szétrakom a lábam?
Te: - Azt hiszem félreérted...
Ő: - Miost meg primitívnek nézel? Húzzál haza anyucihoz, a magadfajtát várja otthon a felesége, neked nem egy ilyen klubban van a helyed!
Te: - Ööö, de ez az én klubom...
Gotcha!

vollibre 2008.05.16. 12:07:17

"Ezzel szemben a pasi mit vár el?
Kaját, pinát, vasalt ruhát."
szemely szerint a vasalt ruha nem erdekel (-:

Kata 2008.05.16. 12:07:22

háháháhá!!! ez nem elvárás, ezek a pasim tulajdonságai, amiket időközben megismertem... egyébként miért ne lehetnének egy nőnek elvárásai?
egyébként, ha a pasi "csak" kaját, pinát, vasalt ruhát vár el, akkor ne csodálkozzon, hogy azt is kapja, és még fizetnie is kell érte.

de most komolyan? tényleg olyan világban élünk, ahol minden férfi disznó, és minden nő kurva, a szexet hotelbárokban veszik pénzért, érzelmek, őszinteség, meg ilyesmi nem létezik? ne mondjátok már. szerintem nem. szerintem vannak ilyen emberek, meg olyan emberek, sajnos, akikkel a hotelben találkoztam dolgozóként, azok közül volt egy-két nem kicsit görény típus, sajnos a posztíró is pont ezt fogta ki, de a nagy többség higgyétek el nekem, hogy nem vágyik másra, mint egy plüssmacira az ágyban. dolgozom hosztesszként egy társkereső buliban (az uram a döjö), és rengeteg tündéri, aranyos, magányos pasival és nővel találkozom minden egyes alkalommal. még tőlem is megkérdezik néha, hogy hol a lakatom, amibe bedughatja a kulcsát... bocsi, de férjesasszony vagyok, a kulcsosom pörgeti a lemezeket a túloldalon...

szóval nekem senki ne magyarázza, hogy csak kétféle típusú ember létezik, mert ez nem igaz. csak épp egy hotelben sajnos az összes ottlevő nőt, munkaszerződéstől függetlenül árucikknek néznek. ami azért bosszantó, ha az ember éppen egy elfoglalt üzletasszony, aki csak kikapcsolódásra vágyik, és mondjuk mellette nem éppen bányarém.

múlt héten vártam a barátnőmet egy szállodában, hogy az ottani edzőterembe menjünk, mivel a munkahelye oda ad kedvezményes jegyet, hát ha a fél óra várakozás alatt kb. 5 alkalommal nem vágott rám dühítő pofákat a portás, és az ott jelenlevő pasik nagy többsége... na, szóval dühítő. pedig annyira vágytam volna egy narancsos pezsgőkoktélra, csak nem akartam odaülni a bárpulthoz piálni, mert tudom, mi lesz a vége, az, hogy lekurváznak. és az egy önérzetes nő számára eléggé megalázó.

!/%\" · ezt nemtommi 2008.05.16. 12:20:14

"de most komolyan? tényleg olyan világban élünk, ahol minden férfi disznó, és minden nő kurva, a szexet hotelbárokban veszik pénzért, érzelmek, őszinteség, meg ilyesmi nem létezik?"

de, létezik őszinteség. ha nem vetted volna észre, akkor a sztoriban szereplő vöröshajú, ámde nembejövős "úriember" éppen az volt. akkor nem lett volna őszinte, ha azzal a szöveggel ül oda le, amitől az ilyen koktéltszürcsölgetős hülyekurvák bugyija nedvesedik. ;)
az még külön totál felbasz, hogy minden nő állandóan az őszinteségért rinyál, de ha megkapja, akkor meg van sértődve. az őszinteség kurvára nem érdekel senkit, mert a férfi és a nő közötti ismerkedős rész a képmutatásra épül, és ez így is van jól. így "természetes".

egyébként meg jóhogy nem ilyen világban élünk, csak ez egy szélsőséges blog, ezért a kommentek is azok :)

Mind1 2008.05.16. 12:23:37

Kata!

Amit én írtam arra direkt nem akarsz válaszolni, vagy nem vetted észre?

A jó, a rossz és a csúf 2008.05.16. 12:48:50

"... egyébként miért ne lehetnének egy nőnek elvárásai? ..."

Nem értetted meg a célzást - vagy csak nem akartad.

Végül is nem tehetsz róla, mert nőből vagy...

:)

Bono 2008.05.16. 13:03:53

nathanp: "A csajozós duma ez esetben sem volt szar, bárpultnál egyedül luxusszállóban az esetek zömében kurvák ülnek."

nem ismerlek, de ezekszerint Te gyakran fodulsz meg a világ luxus-szállóiban... vagy ezt a tudást a halivúdi (és egyéb) filmekből szerezted? :-P :-)

(a posztról egyébként az a véleményem, hogy kamu. pont ezért. tisztára mint egy gagyi halivúdi forgatókönyv.)

Aggódó · http://azengyerekem.blog.hu 2008.05.16. 13:24:16

Szar szövegből sosincs hiány :)

nathanp · http://loscatrachos.blog.hu 2008.05.16. 13:59:24

Bono: még kamaszkoromban láttam Dobray György filmjeit (K1, K2), a témába vágó hollywood-i jeleneteket, személyesen pedig gimnázium melletti nyárimunkás londínerként láttam bárpultnál kurvákat. piros körömcipőben, dauerolt hajjal ('91). ok, régen volt, azóta felváltották őket a kolléga nélkül konferenciára járó, 5*-ban elszállásolt marketing-menedzser self-made woman-ek.

bög 2008.05.16. 14:08:04

nathanp 2008.05.16. 11:55:52

zseniális :DDDD

najah 2008.05.16. 15:47:02

Az a meglátásom, hogy egyrészt jogos amilyen témát itt boncolgattok és tényleg sok az ostoba pasi (és csaj)! DE! Erről szerintem nem csak ők tehetnek, hanem az ilyen Zimány Linda, Dundika és társai, akik szépség és női ideálként vannak a közvélemény és a fiatalok elé állítva. Na most ezek az ideálok semmi mást nem sugároznak, közvetítenek és a velük készített interjúk sem szólnak másról mint hogy milyen szájat akarnak csináltatni maguknak meg hogy milyen ruha van rajtuk. Értsd: potenciális szexTÁRGYAK! Innentől csoda ha a kicsit gyengébb intelligenciájú embertársaink nyersen a lényegre térnek?! Szerintem ilyen társadalmi körülmények közé helyezve az eseteiteket, még olcsón megúsztátok!:))

Ronx 2008.05.16. 18:43:03

Benézett eseteim:
Balaton, szolidan stoppoló lány, nagy hátizsák, dzseki lazán a vállon. Felvettem - kiderült, hogy Debrecenből megy Szombathelyre. Aranyosan beszélgetünk, majd egyszercsak előáll azzal, hogy pár ezerért szívesen kényeztetne, csak mondjam meg, mit szeretnék. Annyit mondtam, hogy kedves vagy, de van barátnőm. Utána kínos hallgatás a következő faluig, ahol kiraktam.
Másik eset - diszkó, egyszerűen öltözött farmeros, pólos lány rázza a lábát a bárpultnál a parkettet bámulva. Szia X vagyok, van kedved táncolni velem? Mutatja az ujján, hogy "kettő". Hogyan? - hajolok közelebb a hangzavarban. Húszezer! - kiabálja a fülembe. Ja, bocs...

Té, mint Tamás 2008.05.16. 19:14:36

"Lementem egy lazító italra a LOBBY bárba."

Kedves posztíró, a "lobby" az a szálloda előterét jelenti, ahol leülhetsz, újságot olvashatsz, iszogathatsz. Lehet, hogy ez volt kiírva egy átjáró fölé, de ez nem a bár tulajdonneve, és nem is kell csupa nagybetűvel írni.

lacivagyok 2008.05.16. 20:41:51

Látom itt sokan egyetértettek a reggeli beírásommal.
Nos, annyit hozzátennék, hogy nem írtam volna arról, hogy érdekes módon ezek a pasik sosem jönnek be, ha ez nincs hangsúlyozva a posztban. De sajnos van.
Nem is annyira az az érdekes, hogy egy jó külsejű pasival megesett-e volna ez a dolog, mert szerintem igen. A lekurvázást nem nézik el szerintem senkinek. Habár egyszer Siófokon egy csaj röhögve mesélte, hogy úgy szedte fel az aerobic oktató pasija, hogy kurvának nézte, de az elég sötét egy liba volt.
Inkább az az érdekes, hogy tudott volna-e bármi olyasmit tenni a vörös szeplős srác, hogy ne kerüljön az ostoba lúzerpasi blogba - na jó azon kívül, hogy nem zavarja a keves hölgyet.
A másik, amin mindig kacagok, hogy a nők ilyenkor a posztokban milyen nagyhangon pöcsöznek, meg közlik az urakkal, hogy majd egész este figyelik, hogy mer-e jegygyűrűvel csajozni és akkor beszólnak. Ezek erősen inkább vágyaknak tűnnek nekem, mint valóságnak.

Amúgy szerintem is elég bunkó volt a pasi. Hamár kurvának nézi, akkor is indítson egy italmeghívással, a csaj úgyis irányítja majd a dolgokat, ha meg mellélő, akkor nincs sértődés (jó esetben).

Amúgy meg nem kell csodálkozni, hogy a külföldiek sokmindenkit kurvának néznek. Voltatok már az Old Mansben? Tele van kurvával, akik iszogató lánynak álcázzák magukat. És egyéb bárokat is említhetnék...

Doktor Genya 2008.05.16. 21:28:54

Hm, "nem az esetem pasi"...
Milyen érdekes, emlékszem egy történetre, focista srác vs. "rajongóköre". A csávó úgy bánt a barátnőivel mint valami ronggyal, mindenfélének elmondva őket, ennek ellenére mégis ott lihegtek a nyomában, meg keresték a kedvét, mint valami kötelességtudó pincsikutya. Aki említette, nem volt képes felfogni, hogy lehet ez, mi a francot láthatnak a tahó gyerekben. Hja, kigyúrt focista... ...Vagy izmos vádli, kemény tompor mellett nem számít, milyen szar a bánásmód???

flimo13 2008.05.16. 22:06:53

Ngelina 2008.05.16. 11:13:08

Azt az "apró"logikai bukfencet elkövetted, hogy amit én írtam azt a cimzett el is követte, amit meg te írsz, azt én nem. No sebaj, szép próbálkozás:)

Thorax 2008.05.17. 01:55:55

Óriási! :D

Ez nem volt béna, csak segg. :D Azér ne húzd fel magad túlságosan ezeken a dolgokon. Nem ér annyit! Sztorinak jó, örülj neki, hogy bejösz a másik nemnek!

blaireau 2008.05.17. 14:21:00

Muhhahhahhaa
A csaj visszament a szobájába, mert nem tud egy levegőt szívni, a manus meg sörözik tovább - gondolom pókerarccal...
Most akkor ki is a nevetséges?;) Aki ránt egyet a vállán miután megsértett valakit, vagy az aki elszalad anélkül, hogy lekent volna egyet egy ekkora sértés után?

Inkább: Szegények olyan jellemtelen módon tudnak viselkedni, és ennek ráadásul tudatában vannak.

SUCKITUP 2008.05.17. 15:17:36

egy szallodaban akar tobb bar is van es a "lobby" elocsarnokot jelent,nem a bar nevet,foleg nem vegig nagy betuvel.
maskor maradj inkabb a szobadban.
mindenki jobban jar...

a. 2008.05.17. 15:58:49

A frappáns megoldás:
Kikéred a legdrágább koktélt, és az arcába öntöd...

Dr House 2008.05.18. 01:57:04

Már az egyik postnál is megjegyeztem de itt is meg kell tennem: "itt mindenki a sex és new york valamint a született feleségek szürreális életben "él" Minden post ua. hülyék a férfiak, és a nőknek milyen jó mert okosak és kiröhöghetnek minket buta pasikat. Tök jó lenne más országban élni, mert ezek szerint itt minden nő koktélozni jár, meg konferenciákon vesznek részt luxus szállodákban, és ha valaki ismerkedni akarna akkor vagy leöntik v megalázzák verbális keretek között. Jaj de jó lenne végre hallan egy olyan sztorit, mikor egy NŐ macinadrágba leugrik a sarki közértbe...

eusapia 2008.05.20. 15:08:52

Höhö... Asszem tuti kis bóknak venném, ha egy ilyen újgazdag kis sznob (aki persze egyáltalán nem az esetem) luxuskurvának nézne xD Azért azok igényesen, szépen néznek ki :D Attól még el lehet küldeni, mert persze nem vok az :)

Az Ördög nem alszik, csak relaxál 2008.06.01. 23:27:48

Ha a kiscsajban nem lobbant volna fel a sértettség - hogy valaki kúrvának nézte, eljátszhatott volna kicsit a helyzettel, meghivathatta volna magát egy-két koktélra, elüthettek volna egy kis időt a bárpultra támaszkodva, aztán ügyesen elhúzhatta volna a csíkot. Ehelyett jól belegázolt a "szerencsétlen" lelki világába, ráadásul valószínűleg alig tudott aludni annyira felidegesítette magát.

Valószínűleg a fentieket tettem volna, persze nem meglepő, mert én egy bunkó pasi vagyok, és amúgy is csak a szex körül jár az eszem.

gábor 2008.06.03. 11:22:03

Hát, nemtudom. Biztos nagyon sértő, ha kurvának néznek, de szerintem egy talpraesett, okos, humoros csaj ezt elüti egy poénnal vagy egy frappáns, burkolt alázással. Ehelyett te pöcsözöl majd puffogva elvonulsz... Ha ez minden második nap megtörténik veled, akkor visszavonom. Századszorra ugyanaz a szitu, ott már senki nem vicceskedik.
süti beállítások módosítása